- Konu Sahibi Sade frappe
-
Canım işte gebeliğe hazırlık bebeğin tutunmasını sağlayan gebelik oluştuktan sonra düşmeyi engelleyen dşye yazıyor internetteHayırlısı olsun canımBenim hiç değerlerime bakmadı doktırum içime kurt düştü şimdi progestn değeri ne için bakılıyo canm
Evet bana da 1,5 alti çıkması gerekiyor dedi. Sınırda olunca 1 tane embriyon var riske atmayalım dedi. Senin 1,5 alti demekki , sonuçlarını e-nabızdan görebilirsin. Hayırlı olsun, bebek olsun insallah1.5 altı çıkması lazım demişti bana da doktor ama ben sonucumu bilmiyorum eğer yüksek çıkarsa ararız sizi dediler normal çıkarsa aramayız dediler cuma günü kan vericem transferden 1 gün önce o zaman yüksek çıkması lazım dediler çünkü hem iğne hemde fitil progestan kullanıyorum
Amin inşallahhhAyyy az kalmış yaaa ne güzel Rabbim bize de öğreneceğimiz günleri göstersinbence de gününü bekle bende senin gibi hangş gün yap derlerse o zaman Yapıcam öncesinde lafa karışıklığına gerek yok
Anladım canım benim hiç bakılmadı cuma transver dedi doktrm direk sadece fitil kullanıyırm progeston1.5 altı çıkması lazım demişti bana da doktor ama ben sonucumu bilmiyorum eğer yüksek çıkarsa ararız sizi dediler normal çıkarsa aramayız dediler cuma günü kan vericem transferden 1 gün önce o zaman yüksek çıkması lazım dediler çünkü hem iğne hemde fitil progestan kullanıyorum
İstanbul acıbademde inşallah bakalım ne diyecek doktor Cuma günü sabırsızlıkla bekliyorum.Benim de kontrolum cuma günü... bana doktorum muhtemelen cumadan sonra bi de salı günü ayın 11 inde gelirsin 13 ünde de yumurta toplamanı yaparız dedi.. bayramın 1. Günü yani sorun olmuyor çalışıyorlar yani tedavisi olan için geliyorlar... siz nerede yaptırıyorsunux tüp bebeği?
Ben de sizin gibi gergin ve heyecanlıyım :) ben de Kocaelinde yaptırıyorum ... kaç yaşındasınız bu arada ? Ben 27İstanbul acıbademde inşallah bakalım ne diyecek doktor Cuma günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Ben de bol limonlu su içiyorum ve her gün egzersiz yapıyorum yarım saat bir de 2 günde bir avokado yiyorum bir de Omepa içiyorum içinde omega3 folik asit falan var eşime de e vitamini veriyorumkızlar yumurta toplamasına birkaç gün kaldı bol su içiyorum kaliteli olsun diye yumuoşlar başka yapabilceğim birşey varmı acaba siz neler yapıyorsunuz
merhaba yumurta toplamanız ne zaman olucakBen de bol limonlu su içiyorum ve her gün egzersiz yapıyorum yarım saat bir de 2 günde bir avokado yiyorum bir de Omepa içiyorum içinde omega3 folik asit falan var eşime de e vitamini veriyorum
Doktor muhtemelen 13 mayısta yaparız dedi daha iğnelerimin 3. Günündeyim :) sizin?merhaba yumurta toplamanız ne zaman olucak
benimde 6. günüm bugümDoktor muhtemelen 13 mayısta yaparız dedi daha iğnelerimin 3. Günündeyim :) sizin?
Canim sana ikinci bir igne verdi mi ?? Ben merional kullaniodum , uc gun cetroide diye bi ilac kullancam yaninda simdi cumartesiye kadar iki igne oldu yanibenimde 6. günüm bugüm
Canim hangi acibadem ben de fulyadayimİstanbul acıbademde inşallah bakalım ne diyecek doktor Cuma günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Ben de seramiğe başladım, o da baya kafa dağıtıyor hepinize tavsiye ederim :)Bende öyle yapmaya çalışıyorum kafamı dağıtıcak şeyler yapıyorum. Hatta friends dizisini izliyorum acayip kafamı dağıtıyor tavsiye ederim
Bol su içiyorum, paketli gıdalardan uzak duruyorum, normalde her gün kahve içerim ama bu süreçte kahve tüketimimi haftata bir ile sınırlandırdım (internette kafeinin gebe kalmayı engellediği yönünde iddialar var), günde bir avakado, 2 haslanmis yumurta ve iki çeşit meyve tüketiyorum. Bunlar dışında takviye olarak; folik asit, balık yaği, k3 vitaminlerim var.kızlar yumurta toplamasına birkaç gün kaldı bol su içiyorum kaliteli olsun diye yumuoşlar başka yapabilceğim birşey varmı acaba siz neler yapıyorsunuz
Canım senin ilk tüp bebek denemenmi progestan iğnede kullanıyosunuz galiba transver öncesi erken değilmi fitil yeterli olmuyomu1.5 altı çıkması lazım demişti bana da doktor ama ben sonucumu bilmiyorum eğer yüksek çıkarsa ararız sizi dediler normal çıkarsa aramayız dediler cuma günü kan vericem transferden 1 gün önce o zaman yüksek çıkması lazım dediler çünkü hem iğne hemde fitil progestan kullanıyorum
Bende bir eksik avakado yiyemedim hiçBol su içiyorum, paketli gıdalardan uzak duruyorum, normalde her gün kahve içerim ama bu süreçte kahve tüketimimi haftata bir ile sınırlandırdım (internette kafeinin gebe kalmayı engellediği yönünde iddialar var), günde bir avakado, 2 haslanmis yumurta ve iki çeşit meyve tüketiyorum. Bunlar dışında takviye olarak; folik asit, balık yaği, k3 vitaminlerim var.
Valla burda yazılanlara istinaden aldım ben de. Tutunmayı kolaylaştırdığı yönünde rivayetler dolaşıyor; fakat internette gebelik oluşmasını ve tutunmayı kolaylaştırır tarzı bir bilgiye rastlamadım :)Bende bir eksik avakado yiyemedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?