Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hayırlısı olsun canım Benim hiç değerlerime bakmadı doktırum içime kurt düştü şimdi progestn değeri ne için bakılıyo canm
Canım işte gebeliğe hazırlık bebeğin tutunmasını sağlayan gebelik oluştuktan sonra düşmeyi engelleyen dşye yazıyor internette

Evet bana da 1,5 alti çıkması gerekiyor dedi. Sınırda olunca 1 tane embriyon var riske atmayalım dedi. Senin 1,5 alti demekki , sonuçlarını e-nabızdan görebilirsin. Hayırlı olsun, bebek olsun insallah

Amin inşallahhh Evet bende beklemeyi düşünüyorum direk kanı verip öğreniyim en iyisi

Anladım canım benim hiç bakılmadı cuma transver dedi doktrm direk sadece fitil kullanıyırm progeston

İstanbul acıbademde inşallah bakalım ne diyecek doktor Cuma günü sabırsızlıkla bekliyorum.

kızlar yumurta toplamasına birkaç gün kaldı bol su içiyorum kaliteli olsun diye yumuoşlar başka yapabilceğim birşey varmı acaba siz neler yapıyorsunuz

kızlar yumurta toplamasına birkaç gün kaldı bol su içiyorum kaliteli olsun diye yumuoşlar başka yapabilceğim birşey varmı acaba siz neler yapıyorsunuz
Ben de bol limonlu su içiyorum ve her gün egzersiz yapıyorum yarım saat bir de 2 günde bir avokado yiyorum bir de Omepa içiyorum içinde omega3 folik asit falan var eşime de e vitamini veriyorum

Ben de bol limonlu su içiyorum ve her gün egzersiz yapıyorum yarım saat bir de 2 günde bir avokado yiyorum bir de Omepa içiyorum içinde omega3 folik asit falan var eşime de e vitamini veriyorum
merhaba yumurta toplamanız ne zaman olucak

Kızlar benim tedavim Hazirana kalacak malesef merkez çalışmıyormus bayramda

Bende öyle yapmaya çalışıyorum kafamı dağıtıcak şeyler yapıyorum. Hatta friends dizisini izliyorum acayip kafamı dağıtıyor tavsiye ederim
Ben de seramiğe başladım, o da baya kafa dağıtıyor hepinize tavsiye ederim :)

Reactions: bbg
Bol su içiyorum, paketli gıdalardan uzak duruyorum, normalde her gün kahve içerim ama bu süreçte kahve tüketimimi haftata bir ile sınırlandırdım (internette kafeinin gebe kalmayı engellediği yönünde iddialar var), günde bir avakado, 2 haslanmis yumurta ve iki çeşit meyve tüketiyorum. Bunlar dışında takviye olarak; folik asit, balık yaği, k3 vitaminlerim var.

Canım senin ilk tüp bebek denemenmi progestan iğnede kullanıyosunuz galiba transver öncesi erken değilmi fitil yeterli olmuyomu

Bende bir eksik avakado yiyemedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…