- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
Sağ olun, hepimizin öyle olur inşallahMaşallah en iyi kaliteli embriyoların olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ olun, hepimizin öyle olur inşallahMaşallah en iyi kaliteli embriyoların olsun inşallah
Benim dün alındı, dediklerinizin tümü var. Göğüs ağrısını çatlatma iğnesine bağlamıştım. Sizin üstünden geçmiş, bence doktora bir kontrole gidin. Ohss riski olabilir belki ihmal etmeyinYa birde cuma günü yumurtalıklarım alındı ilk gün dışında ağrım olmadı bugün ise acayip karında şişkinlik kasık ağrısı aşırı meme hassasiyeti yaşıyorum siz de yaşadınız mı bunları
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçların olur canımKızlar iyi mi bilmiyorum ama bugün 3. Gün 4 tane embriyom donduruldu 2 si iyi kalite 2 si orta, rahim dinlendirmeden sonra inşallah transfer olacak hayırlısı
İlk adeti oldunuz mu bende 2. Adeti bekliyorum tahmini mayıs sonu gibiiAllah izim verirse evet 2 transfer canım
Merhaba cNım ben alıştım acıtmıyor ipneler kendim yapıyorum naptın gittin mi doktora yumuoşlsr ne alemdeMerhaba canım günlerimiz aynı cuma başladım ben de yarın kontrol e gidicem Nasıl gidio iğneler rahat oluyormu ?? Benim biraz canım acıyor eşim yapıyo kendim yapamıyorum
Eşinin değerleri nasıl
Yok daha olmadım muhtemelen 2. Adet haziranda ortası gibi olur diye tahöin ediyorum bakalımİlk adeti oldunuz mu bende 2. Adeti bekliyorum tahmini mayıs sonu gibii
Ağrı kesici içtim sahurda şu anda yok ama yine olmaz inşallahBenim dün alındı, dediklerinizin tümü var. Göğüs ağrısını çatlatma iğnesine bağlamıştım. Sizin üstünden geçmiş, bence doktora bir kontrole gidin. Ohss riski olabilir belki ihmal etmeyin
Ben opuden 4 gün sonra adet oldum yeni bitti şimdi 2. BekliyorumYok daha olmadım muhtemelen 2. Adet haziranda ortası gibi olur diye tahöin ediyorum bakalım
Opudan 14 gün sonra regl olunmaz mı?Ben opuden 4 gün sonra adet oldum yeni bitti şimdi 2. Bekliyorum
Ben sormuştum ne zaman olurum diye normal günde olursun demişti ama ben 4 gün sonra oldum hemenOpudan 14 gün sonra regl olunmaz mı?
Değerlerimiz yakınmış. Bugün transfer oldum hayırlısı bakalım3,4 milyon sperm . morfoloji %1
Merhaba canım anca okuyabildim Ne şanslısın ben kendime yapamam gibime geliyor eşimden Allah razı olsun o yapıo hem de sürece onu da katmış oluyorumMerhaba cNım ben alıştım acıtmıyor ipneler kendim yapıyorum naptın gittin mi doktora yumuoşlsr ne alemde
Ben varım Bizde de sorun eşimin hareket azlığı var ve benim de ilk denememMerhaba burda çok yeniyim kızlar. Dün iğnelere başlandı bugün 2.günümdü. Polikistik over hastasıyım eşimde de sperm azlığı var bu yüzden direkt tüp bebek ile başladık ilk denememiz olacak inşallah. Benim gibi dün başlayan var mı ?
Hayırlı olsun umarım hayırlısıyla istediğimiz sonuçları görürüz . Cuma günü kontrole gidicem ama bayram zamanına denk gelirse yumurta toplama işlemi nasıl olacak hiç bilmiyorumBen varım Bizde de sorun eşimin hareket azlığı var ve benim de ilk denemem
Benim de kontrolum cuma günü... bana doktorum muhtemelen cumadan sonra bi de salı günü ayın 11 inde gelirsin 13 ünde de yumurta toplamanı yaparız dedi.. bayramın 1. Günü yani sorun olmuyor çalışıyorlar yani tedavisi olan için geliyorlar... siz nerede yaptırıyorsunux tüp bebeği?Hayırlı olsun umarım hayırlısıyla istediğimiz sonuçları görürüz . Cuma günü kontrole gidicem ama bayram zamanına denk gelirse yumurta toplama işlemi nasıl olacak hiç bilmiyorum
Merhaba canım ben transver için gün sayıyorum içim içime sığmıyo cuma gününü iple çekiyorm diyebilirim şuan günde 2 şer sabh akşm estrofem kullanıyrm birde progestrn iki tane corasprin bir tane şeklinde. Doktorm transver öncesi herhangi tahlil yaptırmadı acaba hormon tahlili yapılması lazmmı biliyomusunzKızlar kızlar nasılsınız transfer olan arkadaşlar kaçıncı gününüz neler yaşıyorsunuz neler hissediyorsunuz transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Yeni başlayan arkadaşlara hem sabır hemde bu yolda harika güzel bir tedavi diliyorum