• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ya birde cuma günü yumurtalıklarım alındı ilk gün dışında ağrım olmadı bugün ise acayip karında şişkinlik kasık ağrısı aşırı meme hassasiyeti yaşıyorum siz de yaşadınız mı bunları
Benim dün alındı, dediklerinizin tümü var. Göğüs ağrısını çatlatma iğnesine bağlamıştım. Sizin üstünden geçmiş, bence doktora bir kontrole gidin. Ohss riski olabilir belki ihmal etmeyin

Merhaba canım günlerimiz aynı cuma başladım ben de yarın kontrol e gidicem ☺️ Nasıl gidio iğneler rahat oluyormu ?? Benim biraz canım acıyor eşim yapıyo kendim yapamıyorum ☺️
Merhaba cNım ben alıştım acıtmıyor ipneler kendim yapıyorum 😊 naptın gittin mi doktora yumuoşlsr ne alemde

Merhaba arkadaşlar bende dün transfer oldum. Eşimde sorun yok bende polikistikover sendromu var. 3 yıldır deniyoruz olmuyor. 7 ay önce ilk transferimi olmuştum 2 tane 3.cü gün embriyosu ilk denemede 1 embriyo tuttu fakat 8 haftalıkken kalp atışını dinlediğim gün yoğun kanama sebebiyle düşük yaptım. Dondurulmuş embriyolarım vardı dün tekrar transfer oldum yine 2 adet yine 3.gün embriyosu fakat ilk transferimde 7.güne kadar full yatmıştım hiç kıpırdamadan şimdi sürekli yatmıyorum evin içinde dolaşıyorum açıkçası hareket halindeyim ana hiç iş yapmıyorum bu sebepten mi yoksa ilk transferin verdiği korkudan mı bilmem hiç transfer olmuş gibi hissetmiyorum açıkçası hiç bişey hissetmiyorum umarım olumlu sonuçlar alırız hakkımızda hayırlısı inşallah 🤲🏻🤲🏻

Merhaba cNım ben alıştım acıtmıyor ipneler kendim yapıyorum 😊 naptın gittin mi doktora yumuoşlsr ne alemde
Merhaba canım anca okuyabildim ☺️ Ne şanslısın ben kendime yapamam gibime geliyor eşimden Allah razı olsun o yapıo hem de sürece onu da katmış oluyorum 😅
Gittim bugün herşey yolunda iyi gözüküyor dedi, cumartes tekrar çağırdı bir tane daha iğne ekledi o da baskılayıcıymış, pazartesi ya da salı toplarız dediler 🤲 doktorumda taze transfer yaparız şu an iyi durumda kalınlık vs dedi işte anlamıyorumda tam 😂
Sen gittin miii herşey yolunda mı

Merhaba burda çok yeniyim kızlar. Dün iğnelere başlandı bugün 2.günümdü. Polikistik over hastasıyım eşimde de sperm azlığı var bu yüzden direkt tüp bebek ile başladık ilk denememiz olacak inşallah. Benim gibi dün başlayan var mı ?

Merhaba burda çok yeniyim kızlar. Dün iğnelere başlandı bugün 2.günümdü. Polikistik over hastasıyım eşimde de sperm azlığı var bu yüzden direkt tüp bebek ile başladık ilk denememiz olacak inşallah. Benim gibi dün başlayan var mı ?
Ben varım 👋🏽 Bizde de sorun eşimin hareket azlığı var ve benim de ilk denemem

Hayırlı olsun umarım hayırlısıyla istediğimiz sonuçları görürüz . Cuma günü kontrole gidicem ama bayram zamanına denk gelirse yumurta toplama işlemi nasıl olacak hiç bilmiyorum
Benim de kontrolum cuma günü... bana doktorum muhtemelen cumadan sonra bi de salı günü ayın 11 inde gelirsin 13 ünde de yumurta toplamanı yaparız dedi.. bayramın 1. Günü yani sorun olmuyor çalışıyorlar yani tedavisi olan için geliyorlar... siz nerede yaptırıyorsunux tüp bebeği?

Kızlar kızlar nasılsınız transfer olan arkadaşlar kaçıncı gününüz neler yaşıyorsunuz neler hissediyorsunuz🤗 transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Yeni başlayan arkadaşlara hem sabır hemde bu yolda harika güzel bir tedavi diliyorum 🤗

Kızlar kızlar nasılsınız transfer olan arkadaşlar kaçıncı gününüz neler yaşıyorsunuz neler hissediyorsunuz🤗 transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Yeni başlayan arkadaşlara hem sabır hemde bu yolda harika güzel bir tedavi diliyorum 🤗
Merhaba canım ben transver için gün sayıyorum içim içime sığmıyo cuma gününü iple çekiyorm diyebilirim😍 şuan günde 2 şer sabh akşm estrofem kullanıyrm birde progestrn iki tane corasprin bir tane şeklinde. Doktorm transver öncesi herhangi tahlil yaptırmadı acaba hormon tahlili yapılması lazmmı biliyomusunz

Back