• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bol su içiyorum, paketli gıdalardan uzak duruyorum, normalde her gün kahve içerim ama bu süreçte kahve tüketimimi haftata bir ile sınırlandırdım (internette kafeinin gebe kalmayı engellediği yönünde iddialar var), günde bir avakado, 2 haslanmis yumurta ve iki çeşit meyve tüketiyorum. Bunlar dışında takviye olarak; folik asit, balık yaği, k3 vitaminlerim var.
Benimde bugün transferden sonraki 3.günüm. Bende günde bir avakadonun dörtte birini yiyorum öyle okumuştum biyerde. 2 haşlanmış yumurta tam tahıl ekmeği taze sıkım portakal suyu havuç suyu ceviz kefir çiğ badem fındık ananas muz filan tüketiyorum günlük rutin. Bu sayede kabız da olmadım hangisi kurtarıyorsa artık kayısıya filan gerek kalmadı. Daha 3. Günüm hiç bişey hissetmiyorum bazen ara ara kasığıma ağrı giriyor pek yatmıyorum ama hiç iş te yapmıyorum hakkımızda hayırlısı

Seramikler harika 🤗
Benim de embriyoların 3. Günü bugün haber bekliyorum bakalım ne durumdalar.
Biz perhizi 3 gün yaptık. O şekilde opu oldu.

Kızlar bende çok dikkat ediyordum 2 aydır tüp bebege başlayacağım diye şekeri neredeyse bırakmıştım paketli gıda tüketmiyordum vs, ama son 1 haftadır saldım çayıra...Önüme gelen herşeyi yiyorum tatlısı çikolatası.HAZİRANDA tüpe başlayacağım bir an önce Eski halime dönmem lazım ama bilmiyorum nasıl olacak ayrı bir stres var bu aralar 😑
Hazirana kadar vücudunuzu arındırın dediğiniz gibi paketli gıdalar aburcuburdan uzak durun şimdi sağlıklı beslenmeyi salacağınıza bayramda salarsınız bi kaç gün eşinizle tadını çıkarır sonra tekrar toparlama dönemine girersiniz 🤗 ben daha önceden bilseydim tedaviden bi kaç ay önce arı sütü poleni ve inofolic kombi ye başlardım çok yorum okudum bunlarla alakalı çok sağlıklı yumurtalar çıkıyomuş benim embriyolar 3.gün embriyosu ama neden 5 veya 6.cı güne gitmesindi ki dimi günlükte kefir tüketin rahim dostu olduğu söylenir inşallah herşeyiniz su gibi yolunda akar sağlıkla

Seramikler harika 🤗
Benim de embriyoların 3. Günü bugün haber bekliyorum bakalım ne durumdalar.
Biz perhizi 3 gün yaptık. O şekilde opu oldu.
Sanki embriyoları beklemek daha heyecanlı gibi geliyor bana inşallah tamamı bozulmadan 5-6 güne gider kaç embriyonuz toplandı kaçı döllendi

29 toplandı 18i döllendi, 5. Güne götüreceklerini söylediler. Bakalım bekliyoruz 🤗
Maşallah benim 30kusur tane toplandı yanlış hatırlamıyosam 17 tanesi döllendi 9 tanesi 3.güne gitti dondurdular 2 tane transfer oldum o tutmuştu düştü şimdi dondurulmuşlarla tekrar transfer oldum beklemedeyim bende sizin transfer ne zaman taze mi olcak dondurulmuş mu

Maşallah benim 30kusur tane toplandı yanlış hatırlamıyosam 17 tanesi döllendi 9 tanesi 3.güne gitti dondurdular 2 tane transfer oldum o tutmuştu düştü şimdi dondurulmuşlarla tekrar transfer oldum beklemedeyim bende sizin transfer ne zaman taze mi olcak dondurulmuş mu
Maşallah sizin de yumurta sayınız fazlaymış. Benim diğer ay yapılacak transfer.Dondurulmuş.
Düşüğün sebebi belli mi?
İnşallah bu sefer son olur sizin için, hayırlısı ile gelir bebek🤗

Maşallah sizin de yumurta sayınız fazlaymış. Benim diğer ay yapılacak transfer.Dondurulmuş.
Düşüğün sebebi belli mi?
İnşallah bu sefer son olur sizin için, hayırlısı ile gelir bebek🤗
Valla 8 haftalık oldu kanamalı geçti tabi baya avuç avuç pıhtılar düşüyordu herseferinde bu sefer düştü diyip hastanenin yolunu tutuyorduk kalp atışını dinlediğim gün yine yoğun kanamayla düştü 5 ay kadar ara verdik şimdi tekrar başladık. İnşallah hepimize hayırlısıyla gelir bebişlerimiz zaman da geçmiyor geçen transferde nasıl beklemişim diyorum şimdi 🤭🤭

ayy çok güzeller bayıldım..:KK36: ben sizin tüp bebekte hangi aşamada olduğunuzu takip edemedim transfermi bekliyordunuz
Çok teşekkürler 🧡 yok hayır, uzun protokol uygulandigi icin adetimin 21. Günü yumurta ve kist baskilayici igneye baslandi bana, reglimim 3. Gününe kadar bu ignelerle devam edecegim sonra 3. Günümle birlikte normal yumurta gelistirici igne tedavisine başlanılacak yani opu dömemim mayısın ortalarını transfer dönemimde mayısın sonlarını bulacak gibi.

Valla 8 haftalık oldu kanamalı geçti tabi baya avuç avuç pıhtılar düşüyordu herseferinde bu sefer düştü diyip hastanenin yolunu tutuyorduk kalp atışını dinlediğim gün yine yoğun kanamayla düştü 5 ay kadar ara verdik şimdi tekrar başladık. İnşallah hepimize hayırlısıyla gelir bebişlerimiz zaman da geçmiyor geçen transferde nasıl beklemişim diyorum şimdi 🤭
Geçmiş olsun, inşallah bir daha yaşamazsınız. İnsan diyor nasıl sabretmişim zaman geçince üstünden ama o an ne gerekiyorsa insan yapıyor. Çok güçlüyüz kadınlar olarak. Her birimizi tebrik ediyorum 🐥🌺

canım maşallah kaç yaşındasın ne yedin içtin böyle yumurtaların döllendi...sağlıklı evlatların olsun inşlallah
28 doldu, iki yıldır çok uğraştık, kg verdim spor yaptım sağlıklı beslendim.olmadı yine de, tüpe başlayın dedi doktorumuz. Ben artık ekstra hiçbir şey yapmıyorum. Doktorum folik asit kullan dedi kullandım o kadar. 🌺

Geçmiş olsun, inşallah bir daha yaşamazsınız. İnsan diyor nasıl sabretmişim zaman geçince üstünden ama o an ne gerekiyorsa insan yapıyor. Çok güçlüyüz kadınlar olarak. Her birimizi tebrik ediyorum 🐥🌺
Aynen öyle ne gerekiyorsa yapıyoruz vallahi Rabbim her birimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah. Hiç birimiz hüsran yaşamayalım hakkımızda hayırlısı hepimizin🤲🏻🤲🏻

Çikolata kisti vardı bende ameliyat oldum şuanda sıkıntı yok, eşimin sperm değerleri düşük. Onun dışında da başka bir neden yok🤷‍♀️
Yumurta sayınızın çokluğundan polikistikover olduğunuzu sandım. Aman şükür başka sebep çıkmasında zaten inşallah kucağınıza alırsınız hiç sorunsuz 🤲🏻

Back