- Konu Sahibi Sade frappe
Ayy bendr keşke olsam erkenden de 2. Adetim çabuk gelse beklemek çok stresli heyecanlı bi süreçBen opuden 4 gün sonra adet oldum yeni bitti şimdi 2. Bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bendr keşke olsam erkenden de 2. Adetim çabuk gelse beklemek çok stresli heyecanlı bi süreçBen opuden 4 gün sonra adet oldum yeni bitti şimdi 2. Bekliyorum
Merhaba burda çok yeniyim kızlar. Dün iğnelere başlandı bugün 2.günümdü. Polikistik over hastasıyım eşimde de sperm azlığı var bu yüzden direkt tüp bebek ile başladık ilk denememiz olacak inşallah. Benim gibi dün başlayan var mı ?
Benim transferin 6. Günü bugün hem geçmiyor gibi günler hemde çabuk geçiyor bişey hissetmiyo gibiyim sadece ara ara kasık batmalarım oluyor iyiye işaret mi bilmiyorum estrofem günde 6 tane, lutinus fitil, prolutex iğne, oksabar iğne, folibol, prograf, corasbin. İnşallah bekleyen herkesin pozitif olur sonuçlarıı, her gün dua ediyorumKızlar kızlar nasılsınız transfer olan arkadaşlar kaçıncı gününüz neler yaşıyorsunuz neler hissediyorsunuz transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Yeni başlayan arkadaşlara hem sabır hemde bu yolda harika güzel bir tedavi diliyorum
Çok az kalmış, hadi inşallah sımsıkı tutunmuştur. Kaçıncı gün embriyosuydu?Benim transferin 6. Günü bugün hem geçmiyor gibi günler hemde çabuk geçiyor bişey hissetmiyo gibiyim sadece ara ara kasık batmalarım oluyor iyiye işaret mi bilmiyorum estrofem günde 6 tane, lutinus fitil, prolutex iğne, oksabar iğne, folibol, prograf, corasbin. İnşallah bekleyen herkesin pozitif olur sonuçlarıı, her gün dua ediyorum
Evet canım az kaldı tedirginliğimde artmaya başladı yine negatif olmasın diye 2 adet 5. GündüÇok az kalmış, hadi inşallah sımsıkı tutunmuştur. Kaçıncı gün embriyosuydu?
İnşallahhhÇok az kalmış, hadi inşallah sımsıkı tutunmuştur. Kaçıncı gün embriyosuydu?
3 4 güne çıkar mı o zaman? Ne zaman test yapacaksınız?Evet canım az kaldı tedirginliğimde artmaya başladı yine negatif olmasın diye 2 adet 5. Gündü
Evet genelde 8. 9. Gün çıkıyor idrarda ama ben korkuyorum kan test günümü bekliyim diyorum 11 mayıs’ta3 4 güne çıkar mı o zaman? Ne zaman test yapacaksınız?
11 Mayısa da baya var. Sabredebilirseniz ne güzel en iyisi beklemek aslında. Çünkü değer az çıktı vs iki gün sonra tekrar yap, acaba yükseldi mi insan bunlarla çok strese giriyor. Ben hep böyle diyorum ama çok sabırsızımdır kesin test yaparımEvet genelde 8. 9. Gün çıkıyor idrarda ama ben korkuyorum kan test günümü bekliyim diyorum 11 mayıs’ta
Evet daha var ama belki 10 mayısta yaparım bilmiyorumm kaçışım yok tabi elbet öğrenicem sonucu ama işte bu endişe bitmiyor11 Mayısa da baya var. Sabredebilirseniz ne güzel en iyisi beklemek aslında. Çünkü değer az çıktı vs iki gün sonra tekrar yap, acaba yükseldi mi insan bunlarla çok strese giriyor. Ben hep böyle diyorum ama çok sabırsızımdır kesin test yaparım
Sonuç ne olursa olsun, şu anın tadını çıkarın. Bu aşamaya kadar geldiniz. Hayat böyle, hep belirsizlik. Tek sahip Olduğumuz şimdiEvet daha var ama belki 10 mayısta yaparım bilmiyorumm kaçışım yok tabi elbet öğrenicem sonucu ama işte bu endişe bitmiyor
Bende öyle yapmaya çalışıyorum kafamı dağıtıcak şeyler yapıyorum. Hatta friends dizisini izliyorum acayip kafamı dağıtıyor tavsiye ederimSonuç ne olursa olsun, şu anın tadını çıkarın. Bu aşamaya kadar geldiniz. Hayat böyle, hep belirsizlik. Tek sahip Olduğumuz şimdi
Hayırlısı olsun inşallah. Benim progestana bakıldı ilaçlara başlamadan önce 1. 5 altı çıkmalı dendi yüksek çıkarsa sizi ararız dediler ama aramadılar normal çıkmış cuma günü yeniden yaptırcam progestan değerine bakılacak nasipse cumartesi transferMerhaba canım ben transver için gün sayıyorum içim içime sığmıyo cuma gününü iple çekiyorm diyebilirim şuan günde 2 şer sabh akşm estrofem kullanıyrm birde progestrn iki tane corasprin bir tane şeklinde. Doktorm transver öncesi herhangi tahlil yaptırmadı acaba hormon tahlili yapılması lazmmı biliyomusunz
Ayyy az kalmış yaaa ne güzel Rabbim bize de öğreneceğimiz günleri göstersin bence de gününü bekle bende senin gibi hangş gün yap derlerse o zaman Yapıcam öncesinde lafa karışıklığına gerek yok11 Mayısa da baya var. Sabredebilirseniz ne güzel en iyisi beklemek aslında. Çünkü değer az çıktı vs iki gün sonra tekrar yap, acaba yükseldi mi insan bunlarla çok strese giriyor. Ben hep böyle diyorum ama çok sabırsızımdır kesin test yaparım
cnm şükür şuan yolunda görünüyor herşey bizimde pazar veya pazartesi olucak toplama benim dondurulmuş olcak canım kistlerim var onu baskılıcaz ağustosta transfer inşallahMerhaba canım anca okuyabildim Ne şanslısın ben kendime yapamam gibime geliyor eşimden Allah razı olsun o yapıo hem de sürece onu da katmış oluyorum
Gittim bugün herşey yolunda iyi gözüküyor dedi, cumartes tekrar çağırdı bir tane daha iğne ekledi o da baskılayıcıymış, pazartesi ya da salı toplarız dediler doktorumda taze transfer yaparız şu an iyi durumda kalınlık vs dedi işte anlamıyorumda tam
Sen gittin miii herşey yolunda mı
Hayırlısı olsun canım Benim hiç değerlerime bakmadı doktırum içime kurt düştü şimdi progestn değeri ne için bakılıyo canmHayırlısı olsun inşallah. Benim progestana bakıldı ilaçlara başlamadan önce 1. 5 altı çıkmalı dendi yüksek çıkarsa sizi ararız dediler ama aramadılar normal çıkmış cuma günü yeniden yaptırcam progestan değerine bakılacak nasipse cumartesi transfer
Benim progesteron değerim 1,54 çıkınca transfer olamadım. 1 tane iyi kalite 3.gün embriyosu donduruldu. Doktorum bir embriyom olunca tekrar toplayalım dedi şimdi tekrar ilac başladım.Hayırlısı olsun canım Benim hiç değerlerime bakmadı doktırum içime kurt düştü şimdi progestn değeri ne için bakılıyo canm
1.5 altı çıkması lazım demişti bana da doktor ama ben sonucumu bilmiyorum eğer yüksek çıkarsa ararız sizi dediler normal çıkarsa aramayız dediler cuma günü kan vericem transferden 1 gün önce o zaman yüksek çıkması lazım dediler çünkü hem iğne hemde fitil progestan kullanıyorumBenim progesteron değerim 1,54 çıkınca transfer olamadım. 1 tane iyi kalite 3.gün embriyosu donduruldu. Doktorum bir embriyom olunca tekrar toplayalım dedi şimdi tekrar ilac başladım.