• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar kızlar nasılsınız transfer olan arkadaşlar kaçıncı gününüz neler yaşıyorsunuz neler hissediyorsunuz🤗 transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Yeni başlayan arkadaşlara hem sabır hemde bu yolda harika güzel bir tedavi diliyorum 🤗
Benim transferin 6. Günü bugün hem geçmiyor gibi günler hemde çabuk geçiyor😄 bişey hissetmiyo gibiyim sadece ara ara kasık batmalarım oluyor iyiye işaret mi bilmiyorum🙄 estrofem günde 6 tane, lutinus fitil, prolutex iğne, oksabar iğne, folibol, prograf, corasbin. İnşallah bekleyen herkesin pozitif olur sonuçlarıı, her gün dua ediyorum🙏🍀

Benim transferin 6. Günü bugün hem geçmiyor gibi günler hemde çabuk geçiyor😄 bişey hissetmiyo gibiyim sadece ara ara kasık batmalarım oluyor iyiye işaret mi bilmiyorum🙄 estrofem günde 6 tane, lutinus fitil, prolutex iğne, oksabar iğne, folibol, prograf, corasbin. İnşallah bekleyen herkesin pozitif olur sonuçlarıı, her gün dua ediyorum🙏🍀
Çok az kalmış, hadi inşallah sımsıkı tutunmuştur. Kaçıncı gün embriyosuydu?

Evet genelde 8. 9. Gün çıkıyor idrarda ama ben korkuyorum kan test günümü bekliyim diyorum 11 mayıs’ta🙈
11 Mayısa da baya var. Sabredebilirseniz ne güzel 😌en iyisi beklemek aslında. Çünkü değer az çıktı vs iki gün sonra tekrar yap, acaba yükseldi mi insan bunlarla çok strese giriyor. Ben hep böyle diyorum ama çok sabırsızımdır kesin test yaparım 😄

11 Mayısa da baya var. Sabredebilirseniz ne güzel 😌en iyisi beklemek aslında. Çünkü değer az çıktı vs iki gün sonra tekrar yap, acaba yükseldi mi insan bunlarla çok strese giriyor. Ben hep böyle diyorum ama çok sabırsızımdır kesin test yaparım 😄
Evet daha var ama belki 10 mayısta yaparım bilmiyorumm kaçışım yok tabi elbet öğrenicem sonucu ama işte bu endişe bitmiyor🤷‍♀️

Merhaba canım ben transver için gün sayıyorum içim içime sığmıyo cuma gününü iple çekiyorm diyebilirim😍 şuan günde 2 şer sabh akşm estrofem kullanıyrm birde progestrn iki tane corasprin bir tane şeklinde. Doktorm transver öncesi herhangi tahlil yaptırmadı acaba hormon tahlili yapılması lazmmı biliyomusunz
Hayırlısı olsun inşallah. Benim progestana bakıldı ilaçlara başlamadan önce 1. 5 altı çıkmalı dendi yüksek çıkarsa sizi ararız dediler ama aramadılar normal çıkmış cuma günü yeniden yaptırcam progestan değerine bakılacak nasipse cumartesi transfer 🤗

Ayyy az kalmış yaaa ne güzel Rabbim bize de öğreneceğimiz günleri göstersin 🤗 bence de gününü bekle bende senin gibi hangş gün yap derlerse o zaman Yapıcam öncesinde lafa karışıklığına gerek yok

Merhaba canım anca okuyabildim ☺️ Ne şanslısın ben kendime yapamam gibime geliyor eşimden Allah razı olsun o yapıo hem de sürece onu da katmış oluyorum 😅
Gittim bugün herşey yolunda iyi gözüküyor dedi, cumartes tekrar çağırdı bir tane daha iğne ekledi o da baskılayıcıymış, pazartesi ya da salı toplarız dediler 🤲 doktorumda taze transfer yaparız şu an iyi durumda kalınlık vs dedi işte anlamıyorumda tam 😂
Sen gittin miii herşey yolunda mı
cnm şükür şuan yolunda görünüyor herşey bizimde pazar veya pazartesi olucak toplama benim dondurulmuş olcak canım kistlerim var onu baskılıcaz ağustosta transfer inşallah

Hayırlısı olsun inşallah. Benim progestana bakıldı ilaçlara başlamadan önce 1. 5 altı çıkmalı dendi yüksek çıkarsa sizi ararız dediler ama aramadılar normal çıkmış cuma günü yeniden yaptırcam progestan değerine bakılacak nasipse cumartesi transfer 🤗
Hayırlısı olsun canım☺️ Benim hiç değerlerime bakmadı doktırum içime kurt düştü şimdi progestn değeri ne için bakılıyo canm

Hayırlısı olsun canım☺️ Benim hiç değerlerime bakmadı doktırum içime kurt düştü şimdi progestn değeri ne için bakılıyo canm
Benim progesteron değerim 1,54 çıkınca transfer olamadım. 1 tane iyi kalite 3.gün embriyosu donduruldu. Doktorum bir embriyom olunca tekrar toplayalım dedi şimdi tekrar ilac başladım.

Benim progesteron değerim 1,54 çıkınca transfer olamadım. 1 tane iyi kalite 3.gün embriyosu donduruldu. Doktorum bir embriyom olunca tekrar toplayalım dedi şimdi tekrar ilac başladım.
1.5 altı çıkması lazım demişti bana da doktor ama ben sonucumu bilmiyorum eğer yüksek çıkarsa ararız sizi dediler normal çıkarsa aramayız dediler cuma günü kan vericem transferden 1 gün önce o zaman yüksek çıkması lazım dediler çünkü hem iğne hemde fitil progestan kullanıyorum

Back