Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bugün kontrolüm vardı Rahim kalınlığın 11 mm olmuş herşey yolunda dedi doktor nasipse 8 mayısta trasferim var çok heycanlıymış yaa günü almak bile
Progestan fitil günde 2 tane
Progestan iğne göbekten günde 2 tane
Estrofem günde 4 tane şeklinde ilaçlarım var.
Rabbim bu mübarek ay içinde nasip etsin bizlere güzel haberler almayı
Her duamda sizlerde varsınız

İnşallah ya bende diyorum ki olmasa çıkmazdı testte 9. Gün transferin
Erken gebelik testlerinde hayali çizgi çıkıyor aldanmayın falan tarzında şeyler okumuştum burada ama o yüzden en güzeli kan testi ve erkende olabilir herkesin bünyesi aynı değil sonuçta inşallah güzel haberini alıcaz

Ayy ne güzel inşallah döllenenlerde böyle güzel sayıda olur kaliteli şekilde ilerler en hayırlısını hayırlı vakitte nasip etsin canım

kızlar merhaba bizde cuma günü tedaviye başladık inşallah herşey yolunda ilerler bugün iğnemin 4.günüydü yarın doktor kontrolüm var...
Merhaba canım günlerimiz aynı cuma başladım ben de yarın kontrol e gidicem Nasıl gidio iğneler rahat oluyormu ?? Benim biraz canım acıyor eşim yapıyo kendim yapamıyorum

Hadi hayırlı olsunnn bişey sormak istiyorum benim de bugün kontrolum vardı bugün iğneye başladım gonal f 450lik doktorum başka bişey vermedi acaba o dediğiniz fitil ve iğneler transfer öncesi mi veriliyor? Yani bana da verecekler mi onu meral ettim de :)

Selam kızlar bu ay ilk tüp bebek tedavim olacak ilaçsız tedavi eşim iğne kullanıyor. Sorum sayısı azmış mikrotese de olacak benim sadece yumurtam toplanıp transfer olacak benim gibi ilaç kullanmadan tüp bebek olan var mı

Kızlar iyi mi bilmiyorum ama bugün 3. Gün 4 tane embriyom donduruldu 2 si iyi kalite 2 si orta, rahim dinlendirmeden sonra inşallah transfer olacak hayırlısı

Merhaba iğneler herkeste değişiyor ben 5-6 gün gonalf kullandım sonra 3 gün farklıbi iğne en son çatlatma iğnesi . Sanırım fitiller falan transfer zamanı veriliyor

Kızlar iyi mi bilmiyorum ama bugün 3. Gün 4 tane embriyom donduruldu 2 si iyi kalite 2 si orta, rahim dinlendirmeden sonra inşallah transfer olacak hayırlısı
Ya birde cuma günü yumurtalıklarım alındı ilk gün dışında ağrım olmadı bugün ise acayip karında şişkinlik kasık ağrısı aşırı meme hassasiyeti yaşıyorum siz de yaşadınız mı bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…