- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
- Konu Sahibi Sade frappe
-
İnşallah ya bende diyorum ki olmasa çıkmazdı testte 9. Gün transferinHayırlısı olsun inşallah kanda da çıkar ince bir çizgi var görünüyor ama kanda en net sonuç
Erken gebelik testlerinde hayali çizgi çıkıyor aldanmayın falan tarzında şeyler okumuştum burada ama o yüzden en güzeli kan testi ve erkende olabilir herkesin bünyesi aynı değil sonuçta inşallah güzel haberini alıcazİnşallah ya bende diyorum ki olmasa çıkmazdı testte 9. Gün transferin
Ayy ne güzel inşallah döllenenlerde böyle güzel sayıda olur kaliteli şekilde ilerlerYumurtalarım toplandı bugün kızlar. 28 tane toplanmış. Korktuğum kadar değildi, opu olacak arkadaşlar cidden endişenmeyin. Biliyorum dile kolay ama sakin olmaya çalışın aynı kapıya çıkacak zaten sonuç
İnşallh canımErken gebelik testlerinde hayali çizgi çıkıyor aldanmayın falan tarzında şeyler okumuştum burada ama o yüzden en güzeli kan testi ve erkende olabilir herkesin bünyesi aynı değil sonuçta inşallah güzel haberini alıcaz
Sağ ol teşekkürler canım, hepimiz için hayırlısı,Ayy ne güzel inşallah döllenenlerde böyle güzel sayıda olur kaliteli şekilde ilerleren hayırlısını hayırlı vakitte nasip etsin canım
Merhaba canım günlerimiz aynı cuma başladım ben de yarın kontrol e gidicemkızlar merhaba bizde cuma günü tedaviye başladık inşallah herşey yolunda ilerler bugün iğnemin 4.günüydü yarın doktor kontrolüm var...
Hadi hayırlı olsunnn bişey sormak istiyorum benim de bugün kontrolum vardı bugün iğneye başladım gonal f 450lik doktorum başka bişey vermedi acaba o dediğiniz fitil ve iğneler transfer öncesi mi veriliyor? Yani bana da verecekler mi onu meral ettim de :)Bugün kontrolüm vardı Rahim kalınlığın 11 mm olmuş herşey yolunda dedi doktor nasipse 8 mayısta trasferim var çok heycanlıymış yaa günü almak bile
Progestan fitil günde 2 tane
Progestan iğne göbekten günde 2 tane
Estrofem günde 4 tane şeklinde ilaçlarım var.
Rabbim bu mübarek ay içinde nasip etsin bizlere güzel haberler almayı
Her duamda sizlerde varsınız
Hayırlısı olsun Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallahKizlar bugün benimde transferim yapildi 2 tane 5 yumurtam vardi diğerleri maalesef doldurulamadi bile 17 mayısta test yapılacakmış umarım sonuç olumlu olur
Merhaba iğneler herkeste değişiyor ben 5-6 gün gonalf kullandım sonra 3 gün farklıbi iğne en son çatlatma iğnesi . Sanırım fitiller falan transfer zamanı veriliyorHadi hayırlı olsunnn bişey sormak istiyorum benim de bugün kontrolum vardı bugün iğneye başladım gonal f 450lik doktorum başka bişey vermedi acaba o dediğiniz fitil ve iğneler transfer öncesi mi veriliyor? Yani bana da verecekler mi onu meral ettim de :)
Merhaba gayet güzel hayırlı olsun inşaAllah güzel sonuclar alırsınızKızlar iyi mi bilmiyorum ama bugün 3. Gün 4 tane embriyom donduruldu 2 si iyi kalite 2 si orta, rahim dinlendirmeden sonra inşallah transfer olacak hayırlısı
İnşallah rabbim bir mubarek ramazanda isteyen herkese nasip etsinMerhaba gayet güzel hayırlı olsun inşaAllah güzel sonuclar alırsınız
İnşaAllahİnşallah rabbim bir mubarek ramazanda isteyen herkese nasip etsin
Allah izim verirse evet 2 transfer canımİnşaAllah2. Adette mi transferiniz olucak ?
Maşallah en iyi kaliteli embriyoların olsun inşallahYumurtalarım toplandı bugün kızlar. 28 tane toplanmış. Korktuğum kadar değildi, opu olacak arkadaşlar cidden endişenmeyin. Biliyorum dile kolay ama sakin olmaya çalışın aynı kapıya çıkacak zaten sonuç
Ya birde cuma günü yumurtalıklarım alındı ilk gün dışında ağrım olmadı bugün ise acayip karında şişkinlik kasık ağrısı aşırı meme hassasiyeti yaşıyorum siz de yaşadınız mı bunlarıKızlar iyi mi bilmiyorum ama bugün 3. Gün 4 tane embriyom donduruldu 2 si iyi kalite 2 si orta, rahim dinlendirmeden sonra inşallah transfer olacak hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?