Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba Aygül Hoca dayım bende zaten başka doktor yok orda tüp bebek yapan.Aygul Hoca da ikinci tedavim olacak ilki düşük oldu
peki hoca yaklaşımı nasıl iyi mi? ben birde vajinismus geçirdim ve alttan muayene olamiyorum daha önceden sekreteri ile görüştüğümde sorun olmaz hocamız üstten bakar dedi öyle baktığı hastaları var dedi ve ben başka doktorlarla da görüştüm pek samimi gelmedi tabiki tercih meselesidir peki ilaç filan başladı mı? birde orada kan ücreti filan ne kadar? bilginiz var mı? Rabbim sizin benim ve hepimizin yardımcısı olsun

Yumurta takiplerinde hep alttan bakılıyor vajinal muayene yapılıyor ama bilmiyorum sizin durumunuzda nasıl yapılır.Doktor Güler yüzlü samimi bir doktor ama çok yoğun.Zaten bazı kan testleri paketini içinde,ama ekstralar nasıl olur bilmiyorum pahalı bir hastane

merkez ayarlıyor canım benim de tedavim fertijindeydi şimdi hamilelilk takibimde devam ediyorum :) çok tavsiye ederim, Seval Hanımda ekibi de çok tatlı ve ilgilii

Eşinin değerleri nasıl

Kızlar dün transferin 8. Günü erken gebelik testi yaptım çıktı ama bugün yaptım aynı testten çıkmadı .5. Gün embriyosu transferim yapıldı
8. Gün testim buda

Eklentiler

• A3115A60-6BB5-41CF-8B63-17CD299AE581.jpeg
    91,4 KB · Görüntüleme: 61
  • 9ABD1485-3E81-40CC-8E22-2678BB7EB050.jpeg
    116,6 KB · Görüntüleme: 56
  • 155BBCB2-BDBA-410A-8810-ECF10CE663FA.jpeg
    95 KB · Görüntüleme: 58
Günaydınlar.
Yukarıdaki mesajım hala aktif. İhtiyacı olan varsa iletişime geçebilir benimle. Buzdolabına saklandı hep

Yumurtalarım toplandı bugün kızlar. 28 tane toplanmış. Korktuğum kadar değildi, opu olacak arkadaşlar cidden endişenmeyin. Biliyorum dile kolay ama sakin olmaya çalışın aynı kapıya çıkacak zaten sonuç

Hadi geçmiş olsun canım maşallah hadi inşallahh güzel kaliteli embriyolar olsunlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…