• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Heycanlar ve endişeler hiç bitmiyor bu süreçte..İnşallah canım hayırlıyısla güzel kaliteli yumurtaların olur🙏 Az kalmış seninde. Taze transfer mi düşünüyor dr un?
İnanın hiç bilmiyorum, galiba gidişata göre karar verecek ona. Evet süreç çok zor. Hamile kalsak onun da endişesi derdi bitmeyecek😄 ne zaman rahat edeceğiz acaba 🤷‍♀️

İnanın hiç bilmiyorum, galiba gidişata göre karar verecek ona. Evet süreç çok zor. Hamile kalsak onun da endişesi derdi bitmeyecek😄 ne zaman rahat edeceğiz acaba 🤷‍♀️
Valla hiç rahat olamıcaz sanırım😄 ya da sağ salim kucağımıza aldığımızda bir nebze😄 eğer rahimde sıkıntı olmazsa senin de taze transfer olur belki

Valla hiç rahat olamıcaz sanırım😄 ya da sağ salim kucağımıza aldığımızda bir nebze😄 eğer rahimde sıkıntı olmazsa senin de taze transfer olur belki
Evet, doğru 😄 Ben dondurulmuşu tercih ederdim bana kalsaydı ama doktorum ne derse ve vücudum için nasıl daha iyi olacaksa öyle olsun 😏

Hayırlı olsun canım inşallah güzel pozitif sonuçlar olsun🌸 o kişiye göre değişebilir doktorunuz doğru zamanda verecektir
Çok sağol canım 🤗 inşaallah hepimizin aminn 🙏🏻 3.günü ultrasona çağırdı o gün başlatır sanırım

• Beğen
Reactions: bbg
Kızlar yumurta toplamam olacak yarın yanımda ek kıyafet birşey getirmeme gerek var mı ne yapacağımı bilmiyorum 🤦‍♀️
Bana hiç gerek kalmamıstı canım sadece ped almayı unutma çünkü kanama olabiliyor. Ben gittiğim gbi hasta kıyafetini giydim iç.çamaşır bile kalmadı üstümde. İşlem bitti giyindim hiçbir şey pislenmedi yani :)

Kızlarr dondurulmuş embriyo transferi olacağım mayısta. adetimi oldum . Sizlere transfer hazırlığı olan ilaçları estrofem vs. Kaçıncı gün basladınız içmeye 😊 doktorum 3.gün ultrasona çağırdı bazıları ilk gün baslıyor ilaçları içmeye kafama takıldı
Benimde pazartesi Rahim kalınlığı kontrolüm var 10 gündür kullanıyorum estrofem
İlk 4 gün 2 tane içtim
Sonraki 4 gün 3 adet içtim
Şimdi günde 4 adet içiyorum
Ben adetin ilk günü başladım. 12 gün kullanıp kontrole gidiyorum. Hayırlısı ile pazartesi transfer günümü alırım sanırım 🤗

Testi pozitif çıkan arkadaş vardı bulamadım ya ama okuyorsa tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲,

Kızlar yumurta toplamam olacak yarın yanımda ek kıyafet birşey getirmeme gerek var mı ne yapacağımı bilmiyorum 🤦‍♀️
Hiç birşeye gerek ekstra olarak. Zaten soyunuyırsunuz o yüzden sadece ped alırsın benim kanamam olmadı ama her ihtimale karşı almıştım yanıma

Back