- Konu Sahibi Sade frappe
Hayırlı olsun, 2 haftaya güzel haberler alırsınız inşallahBende şimdi yazdım transfer oldum diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun, 2 haftaya güzel haberler alırsınız inşallahBende şimdi yazdım transfer oldum diye
Heycanlar ve endişeler hiç bitmiyor bu süreçte..İnşallah canım hayırlıyısla güzel kaliteli yumurtaların olur Az kalmış seninde. Taze transfer mi düşünüyor dr un?Pazartesi opu olacak benim, çok heyecanlıyım
Teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun, 2 haftaya güzel haberler alırsınız inşallah
İnanın hiç bilmiyorum, galiba gidişata göre karar verecek ona. Evet süreç çok zor. Hamile kalsak onun da endişesi derdi bitmeyecek ne zaman rahat edeceğiz acabaHeycanlar ve endişeler hiç bitmiyor bu süreçte..İnşallah canım hayırlıyısla güzel kaliteli yumurtaların olur Az kalmış seninde. Taze transfer mi düşünüyor dr un?
Valla hiç rahat olamıcaz sanırım ya da sağ salim kucağımıza aldığımızda bir nebze eğer rahimde sıkıntı olmazsa senin de taze transfer olur belkiİnanın hiç bilmiyorum, galiba gidişata göre karar verecek ona. Evet süreç çok zor. Hamile kalsak onun da endişesi derdi bitmeyecek ne zaman rahat edeceğiz acaba
Evet, doğru Ben dondurulmuşu tercih ederdim bana kalsaydı ama doktorum ne derse ve vücudum için nasıl daha iyi olacaksa öyle olsunValla hiç rahat olamıcaz sanırım ya da sağ salim kucağımıza aldığımızda bir nebze eğer rahimde sıkıntı olmazsa senin de taze transfer olur belki
Çok sağol canım inşaallah hepimizin aminn 3.günü ultrasona çağırdı o gün başlatır sanırımHayırlı olsun canım inşallah güzel pozitif sonuçlar olsun o kişiye göre değişebilir doktorunuz doğru zamanda verecektir
Bana hiç gerek kalmamıstı canım sadece ped almayı unutma çünkü kanama olabiliyor. Ben gittiğim gbi hasta kıyafetini giydim iç.çamaşır bile kalmadı üstümde. İşlem bitti giyindim hiçbir şey pislenmedi yani :)Kızlar yumurta toplamam olacak yarın yanımda ek kıyafet birşey getirmeme gerek var mı ne yapacağımı bilmiyorum
Hayırlısı olsun inşallah sizin için sonu güzel olsundaEvet, doğru Ben dondurulmuşu tercih ederdim bana kalsaydı ama doktorum ne derse ve vücudum için nasıl daha iyi olacaksa öyle olsun
Ben de bilmiyorum ne yazık ki. Eminim bilenler detaylıca yazar. Heyecanlı mısınız?Kızlar yumurta toplamam olacak yarın yanımda ek kıyafet birşey getirmeme gerek var mı ne yapacağımı bilmiyorum
Amin, sağ olunHayırlısı olsun inşallah sizin için sonu güzel olsunda
Benimde pazartesi Rahim kalınlığı kontrolüm var 10 gündür kullanıyorum estrofemKızlarr dondurulmuş embriyo transferi olacağım mayısta. adetimi oldum . Sizlere transfer hazırlığı olan ilaçları estrofem vs. Kaçıncı gün basladınız içmeye doktorum 3.gün ultrasona çağırdı bazıları ilk gün baslıyor ilaçları içmeye kafama takıldı
Ayyy Rabbim güzel haberlerini de yazmayı nasip etsin canım ikizler gelsin darısı bizim başımıza artıkKızlar transferimi oldum bugün 2 adet 5. Gün embriyosu inşallah tutunurlar bu sefer
Hiç birşeye gerek ekstra olarak. Zaten soyunuyırsunuz o yüzden sadece ped alırsın benim kanamam olmadı ama her ihtimale karşı almıştım yanımaKızlar yumurta toplamam olacak yarın yanımda ek kıyafet birşey getirmeme gerek var mı ne yapacağımı bilmiyorum
Valla çok güzel oluyor hafif baş döner gibi oluyor anında gidiyosun zaten nefes kesilmesi falan öyle şeyler olmuyor canım rahat olKızlar bayılırken nasıl bir his oluyor? Böyle ay bayılacağım gibi bir his mi? Nefesiniz kesiliyor mu?
Teşekkür ederimValla çok güzel oluyor hafif baş döner gibi oluyor anında gidiyosun zaten nefes kesilmesi falan öyle şeyler olmuyor canım rahat ol
Aynen zaten tavana bakıyosun mecbur etraf dönmeye başlıyor ve anında gidiyosunn hiç bişey hissetmiyosun ben odaya getirdiklerinde uyanmıştımKızlar bayılırken nasıl bir his oluyor? Böyle ay bayılacağım gibi bir his mi? Nefesiniz kesiliyor mu?