Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba, ben de bu cumartesi Genart’ta transfer olacağım. Transferiniz nasıl geçmişti, ne kadar yattınız? Biraz bahsedebilir misiniz?
Canım merhaba. İlk kızım da genart bebisi. Güzel steril bir yer. 10dk yatırıyorlar sadece. Yatırma taraflisi değiller. Transfer sonrası başka bir sedyeye alıp odaya götürüyorlar 10 dk sonra kaldırıyorlar.

Ya ne güzel, size şanslı gelmiş çok sevindim.Laboratuarları iyi o zaman? Direk doktor seçtiğimiz için hiç lab vs araştırmadım ben... Evet pek yatırmıyorlar, opu’mda orda olmuştu, o zaman benden önce transfer olan kadın ben opu’dan çıktığımda gitmişti, o da pozitifi gördü. Darısı bana inşallah sonrasında eve gelip merdiven çıkacağımdan biraz yatırsalar daha mı iyi olur acaba diye düşünüyorum ama

Kızlar kısmetse yrn benim opu günüm. Dualarınızı benden de esirgemeyin lütfen kaliteli 5. Güne giden bol yumurtalarım olsun inşallah
hemşire yarın için bu geceden duş almamı, duşta kesinlikle şampuan kullanmamamı şampuan yerine beyaz sabunla yıkanmamı, sonrasında da krem vs hic bir kimyasal ürün kullanmamamı söyledi. Açıkcası bana bu kadarı biraz absürt geldi. Ojeyi, takıyı, deodorantı, parfümü anlarım da sampuan yerine sabun kullanmak saçma geldi açıkcası. Şahsen yüzümü sabunla yıkadıktan sonra krem sürmezsem derim kazık gibi olur muhtemelen sizde prosödür bu şekilde miydi onu merak ettim açıkçası bir de sizler opudan sonra hastanede kaç saat istirahat etmistiniz acaba? Sanırım beni 2 saat yatıracaklarmış.

Bana da öyle söylediler, o şekilde de yaptım. Bir gün krem sürmezsek bir şey olmaz bence. Ben sanırım 2 3 saat kadar kaldım net hatırlamıyorum. Hayırlı olsun şimdiden

Ben gayet şampuanla duş aldım üstüne saç kremi sürdüm saçlarımı düzleştirdim saç yağı sürdüm takı ve deodorant kullanmadım. Sabah 10da işlem vardı 13e doğru arabadaydım diye hatırlıyorum. Sonra eve gidip yat regl ağrısı gibi biraz ağrın oluyor ilk gün.

Kızlar pazartesi transferim var
Müsaitseniz bana neler yapmam ve yapmamam gerektiğini yazar mısınız? Doktorum hiçbir şey söylemedi. Günde 3 estrofem içiyorum bir de progestana başladım bugün fitil.
Transfere kadar bol bol hareket et çünkü on on beş gün minimum harekette olacaksın İlaçlarını saatine göre al. Transfer öncesi bol bol yürüdüm, sevdiğim şeyleri yedim, transferden sonra acı baharatlı şeyler hamırişleri yasak ve çay kahve yasak öncesinde canının istediğini ye iç Ben çiğköfte yemiştim
Transfer sonrası 3 saat hareketsiz yattım hemşire sakın kımıldama diyip pozisyon vermişti. Sürgü koydu iki kez idrarımı aldı. Sonda mı sürgü mü deseler sürgüyü tercih et bence.
Süre bitince hafif dik olup yemek yiyip tekrar uzandım hep sırt üstü. O gün wcye gittiğimde küçük abdestte taharetlenmedim. İl dışından geldiğimizden bi gün hastanede kaldık.
2.gün öğleden sonra arabanın arkasında yatarak eve geldik, 2. 3. Gün sadece wc için yataktan çıktım. 4. Gün on dk ılık duş aldım.
sonra yavaş yavaş hareketlendim. Pozitifi öğrendikten sonra da yürüyüşlere başladım günde bi saat bu kadar.
Allah gönlüne göre versin

Canım bana doktorum ıkınmanın kesinlikle yasak olduğunu söylemişti.Sana söylemediler mi?
Söylemedi canım kimse. Ben ıkınmanın zararlı olduğunu biliyordum ama ilk günler sanıyordum. Zaten reflex olarak ıkındım bilmeden boş bulundum. 7.gününde kanama açıldı 1 gün sürdü bitti Allah'tan şimdi yok

Ah korona korkusu maalesef hep olacak onla yaşamayı öğrenicez sen hangi ilaçlara başladım canım bakalım doktorlar bize ne verecek merakla bekliyorum

Çok teşekkür ederim, sağ ol yol gösterici açıklamaların için. Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine. O zaman iki gün çılgın atıyorum

Inşallah sorunsuz geçer ve en kalitesinden bol yumurtalar toplanir
Bu uyarıları ilk defa duydum. Ben sabahında( yani 1 saat öncesinde) normal her zamanki duşumu alıp, vücudumu kremleyip, makyaj yapıp gitmiştim Uyandıktan sonra kahvaltı getirmişlerdi, onu yiyip çıkmıştım. 15 dakika sürmemiştir bunlar.
Benim tek sıkıntım o gün kalın bir sweat giymiştim ve stresle vücudum ısınmıştı. Ateşim 37.6 çıkıyordu. Böyle alamam dedi. Yarim saat bekledim. 37.5 cıktı. Doktorum ikna etti servistekileri ve aldılar

Ben de geceden normal şampuan duş jelimle aldım duşumu OPUdan toplam 1saat sonra çıktık biz dursak dururduk da eve gelip evde yatıp dinlenmek istedim . 1 saate bile kalmadan çıkanlar oldu aynı gün

Çok teşekkür ederim amin şahsen ben de saçıma (vücudum okey de) sabun fln süremem çok önemliyse bone takıp alsınlar napayım

Ben doktoruma falan sonrdum kullandığın ilaçlardan dedi biraz rahatladim bence sende içini ferah tut umutlanıp üzülmektense bazen duygularını bastırmak bence daha mantıklı ilk transferimde çok umutluydum herkesin tutmuş gibi hayal kurdurması falan beni baya havaya sokmuştu ama o negatifi görünce yüksek bir yerden yere çakılsam daha az canım yanardı bu sefer biraz daha rahatım açıkcası kendimi hiç kasmadım yatmak istediğimde yattım kalkmak istedigimde kalktim 2 gündür minik yürüyüşler yapıyorum zararlı ve paketlenmiş gıda yemiyorum bukadar benim tek korkum var bir önceki tramvayı tekrar yaşamak kendimi toplamam 1 yılımı aldı

Ben varım canım bugün 6. günüm. Hiçbir belirtim yok. Heyecan, endişe ve içimdeki tarif edilmez neşeyle gün sayıyorum. Hepimiz için de dua ediyorum. Bana doktorum 1 haziranda test yaptır dedi.
Benim test tarihim 2 haziran bugün 6. Günüm aynı günde olup belirti yaşayan arkadaş var mı acaba..zaman geçmek bilmiyor

Ah korona korkusu maalesef hep olacak onla yaşamayı öğrenicez sen hangi ilaçlara başladım canım bakalım doktorlar bize ne verecek merakla bekliyorum
Canim estroferm adinda bir ilac gunde uc kez aliniyor hap seklinde, bir de folik asit aliyorum o kadar Ama bazi arkadaslara antibiotik asprin vs falan da vermisler bilemiyorum yani herkesin tedavisi kendine ozgu anladigim kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…