- Konu Sahibi Sade frappe
- #3.781
Kanda da çıkar inşallah bayaa belli oluyor çizgi çünküTeşekkür ederim canım. Kan testinde pozitifi görene kadar benim inanasım gelmiyorİnşallah seninki de pozitiftir
![]()
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanda da çıkar inşallah bayaa belli oluyor çizgi çünküTeşekkür ederim canım. Kan testinde pozitifi görene kadar benim inanasım gelmiyorİnşallah seninki de pozitiftir
![]()
Bende 5.gun gece 4de yaptm yanı 6nın sabahı gun ıcınde asırı su ıctıgımden cıkmaz dıye gun ıcınde yapmaya cesaret edemedım canım ına benımkıde tutmustur6. Gün olanı akşam üzeri yaptım. 7. Gün olanı sabah uyandığımda yaptım. 2-3 dakika içinde çıktı çizgi. Sabah uyku sersemiydim test kitini idrarımda çok az beklettim. Normalde test kitini idrara tutup 10’a kadar saymak gerekiyor. Ayrıca 6.7. günde herkeste çıkmayabiliyor. O yüzden endişelenme 12. Güne kadar olmadı diye düşünmemek gerekiyor.
Ben bir tek ilk gün fazla yattım 2.3. Gün evde yürüdüm. 1-2 saat yattıysam en az 10-15 dakika yürüdüm. 3. Gün ayakta çok kalmayacağım şekilde yemek yaptım. Temizlik yapmadım mutfağı vs eşim topluyordu. 4. Gün dışarda yürüyüşe çıktım yarım saat kadar yürüdüm. 5. Gün evden çıkmadım yine ara ara yürüyerek yemeğimi vs yaptım işlerimle ilgilendim arada dinlendim vs. 6. Gün dışarı çıktım ofisime gittim. Ordan tapuya gittim araç kullandım hatta trafikte kaldım. Bu gün de 7. Gün avukatlık yapıyorum. Sabah benim katılmam gereken bir duruşma vardı araba kullandım adliyeye gittim duruşmaya girdim Birkaç saat adliyede kaldım eve döndüm. Yatmayı çok sevmiyorum o yüzden çok yatmadım. Bir de günde en az 2.5 litre su içtim. Doktorum da çok yatmamamı hareket etmemi normal hayatıma devam edebileceğimi söylemişti.Ful yatıyo musun canım yemek ısını falan nasıl halledıyorsun ben hala ful yatıyorum wc namaz yemek bıde arada evde turluyorum
Amin inşallahKanda da çıkar inşallah bayaa belli oluyor çizgi çünkü![]()
Ay hayatımda tanıdıgım ılk avukatBen bir tek ilk gün fazla yattım 2.3. Gün evde yürüdüm. 1-2 saat yattıysam en az 10-15 dakika yürüdüm. 3. Gün ayakta çok kalmayacağım şekilde yemek yaptım. Temizlik yapmadım mutfağı vs eşim topluyordu. 4. Gün dışarda yürüyüşe çıktım yarım saat kadar yürüdüm. 5. Gün evden çıkmadım yine ara ara yürüyerek yemeğimi vs yaptım işlerimle ilgilendim arada dinlendim vs. 6. Gün dışarı çıktım ofisime gittim. Ordan tapuya gittim araç kullandım hatta trafikte kaldım. Bu gün de 7. Gün avukatlık yapıyorum. Sabah benim katılmam gereken bir duruşma vardı araba kullandım adliyeye gittim duruşmaya girdim Birkaç saat adliyede kaldım eve döndüm. Yatmayı çok sevmiyorum o yüzden çok yatmadım. Bir de günde en az 2.5 litre su içtim. Doktorum da çok yatmamamı hareket etmemi normal hayatıma devam edebileceğimi söylemişti.
Ayın kacında canım kan verceksınAmin inşallahKan sonucu için 9. Günü bekleyeceğim.
Teşekkür ederim canım ben de memnun oldumAy hayatımda tanıdıgım ılk avukataramızda avukat mı var
cok memnun oldum canım tanıstıgıma
4. Gün çok erken ben de o gün yapmış olsaydım muhtemelen çıkmayacaktı. 12. Güne kadar moral bozmamalı insan. Seninki de pozitiftir inşallahBende 5.gun gece 4de yaptm yanı 6nın sabahı gun ıcınde asırı su ıctıgımden cıkmaz dıye gun ıcınde yapmaya cesaret edemedım canım ına benımkıde tutmustur
Estrofem ne işe yarıyor canım? Bana sadece progestan iğne ve folik asit verdi. Estrofem hangi süreçte kullanılıyor? Adetten transfere kadar mı?Evet canim dondurulmus. Estrofem kullaniyorum gunde uc kez su anlij bir de folik asit aldim
Benimde Cuma yani yarın. Eğer transfer edilecek embriyo kaldıysa süreci beraber bekliyeceğizCumartesi transferim var inşallahSen?
Estrofem rahmi kalınlaştırıyorEstrofem ne işe yarıyor canım? Bana sadece progestan iğne ve folik asit verdi. Estrofem hangi süreçte kullanılıyor? Adetten transfere kadar mı?
Erken gebelik testi benim yaptıklarım.Senin ki erken gebelik mi benim normal kaset test hafif silikti 10.gün çok koyuydu
Evet canım 5. Gün dondurulmuş embriyo.5. Gün embriyosu değil mi?
Ins canım ıns cok tesekkğr ederim destegın ıcın4. Gün çok erken ben de o gün yapmış olsaydım muhtemelen çıkmayacaktı. 12. Güne kadar moral bozmamalı insan. Seninki de pozitiftir inşallah![]()
Progestan da rahmi kalınlaştırıyor değil mi?Estrofem rahmi kalınlaştırıyor
Rahim kalınlığın çok iyi demişti bana, acaba o yüzden mi estrofem vermedi? Daha fazla kalınlaşması iyi değil mi acaba? Yoksa eksik bişey mi uyguladılar sence? Daha yumurta kontrolünde en büyük folikül 11 mm iken rahim 9.5 mm idi. Herkese verilmiyor mu bu estrofem canım?Estrofem rahmi kalınlaştırıyor
Onun işlevi de benzer ama farklı noktalar var diye biliyorum. Yumurtlamadan sonra foliküllerden salgılanıyor progesteron normalde, embriyonun tutulmasına yardımcı oluyor.Progestan da rahmi kalınlaştırıyor değil mi?
Doktorunuzun bir bildiği vardır. Rahmin fazla ince ya da kalın olması problem. Ne kadar kalın olursa o kadar iyi diye bir şey yok. 8-14mm diye biliyorum. Bireysel farklılıklar olabilir.Rahim kalınlığın çok iyi demişti bana, acaba o yüzden mi estrofem vermedi? Daha fazla kalınlaşması iyi değil mi acaba? Yoksa eksik bişey mi uyguladılar sence? Daha yumurta kontrolünde en büyük folikül 11 mm iken rahim 9.5 mm idi. Herkese verilmiyor mu bu estrofem canım?
Çok içim rahatladı, teşekkür ederimBen sonrasında 1 gün kaldım otelde sonra 8 saat araba yolculuğu yaptım. Merak etmeyin hiç. KIZIMA transfer olduğum gun de kizilayda saatlerce dolasmistik eşimlehatta benim drum transfer sonrası Uludağ'a kaynağa giden gebe kaldı hiç telaş yapma demişti
Pozitif düşünüyoruz heepBenimde Cuma yani yarın. Eğer transfer edilecek embriyo kaldıysa süreci beraber bekliyeceğizben taze transfer olacağım, inşallah aksilik çıkmaz
![]()