Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

6. Gün olanı akşam üzeri yaptım. 7. Gün olanı sabah uyandığımda yaptım. 2-3 dakika içinde çıktı çizgi. Sabah uyku sersemiydim test kitini idrarımda çok az beklettim. Normalde test kitini idrara tutup 10’a kadar saymak gerekiyor. Ayrıca 6.7. günde herkeste çıkmayabiliyor. O yüzden endişelenme 12. Güne kadar olmadı diye düşünmemek gerekiyor.
Bende 5.gun gece 4de yaptm yanı 6nın sabahı gun ıcınde asırı su ıctıgımden cıkmaz dıye gun ıcınde yapmaya cesaret edemedım canım ına benımkıde tutmustur

Ful yatıyo musun canım yemek ısını falan nasıl halledıyorsun ben hala ful yatıyorum wc namaz yemek bıde arada evde turluyorum
Ben bir tek ilk gün fazla yattım 2.3. Gün evde yürüdüm. 1-2 saat yattıysam en az 10-15 dakika yürüdüm. 3. Gün ayakta çok kalmayacağım şekilde yemek yaptım. Temizlik yapmadım mutfağı vs eşim topluyordu. 4. Gün dışarda yürüyüşe çıktım yarım saat kadar yürüdüm. 5. Gün evden çıkmadım yine ara ara yürüyerek yemeğimi vs yaptım işlerimle ilgilendim arada dinlendim vs. 6. Gün dışarı çıktım ofisime gittim. Ordan tapuya gittim araç kullandım hatta trafikte kaldım. Bu gün de 7. Gün avukatlık yapıyorum. Sabah benim katılmam gereken bir duruşma vardı araba kullandım adliyeye gittim duruşmaya girdim Birkaç saat adliyede kaldım eve döndüm. Yatmayı çok sevmiyorum o yüzden çok yatmadım. Bir de günde en az 2.5 litre su içtim. Doktorum da çok yatmamamı hareket etmemi normal hayatıma devam edebileceğimi söylemişti.

Ben bir tek ilk gün fazla yattım 2.3. Gün evde yürüdüm. 1-2 saat yattıysam en az 10-15 dakika yürüdüm. 3. Gün ayakta çok kalmayacağım şekilde yemek yaptım. Temizlik yapmadım mutfağı vs eşim topluyordu. 4. Gün dışarda yürüyüşe çıktım yarım saat kadar yürüdüm. 5. Gün evden çıkmadım yine ara ara yürüyerek yemeğimi vs yaptım işlerimle ilgilendim arada dinlendim vs. 6. Gün dışarı çıktım ofisime gittim. Ordan tapuya gittim araç kullandım hatta trafikte kaldım. Bu gün de 7. Gün avukatlık yapıyorum. Sabah benim katılmam gereken bir duruşma vardı araba kullandım adliyeye gittim duruşmaya girdim Birkaç saat adliyede kaldım eve döndüm. Yatmayı çok sevmiyorum o yüzden çok yatmadım. Bir de günde en az 2.5 litre su içtim. Doktorum da çok yatmamamı hareket etmemi normal hayatıma devam edebileceğimi söylemişti.
Ay hayatımda tanıdıgım ılk avukat🙈aramızda avukat mı var🙈❤️🌺cok memnun oldum canım tanıstıgıma

Ay hayatımda tanıdıgım ılk avukat🙈aramızda avukat mı var🙈❤️🌺cok memnun oldum canım tanıstıgıma
Teşekkür ederim canım ben de memnun oldum🙏🏻🤗 Moralini bozma çok ağır hareketler yapmadığın sürece günlük hayata devam etmek gebeliğin oluşmasına engel olmuyor bence. Sürekli evde olup yatmak zorunda olmam insana kötü hissettirir stres yaptırır bu daha çok engel olur diye düşünüyorum. Allah hepimize hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻

Bende 5.gun gece 4de yaptm yanı 6nın sabahı gun ıcınde asırı su ıctıgımden cıkmaz dıye gun ıcınde yapmaya cesaret edemedım canım ına benımkıde tutmustur
4. Gün çok erken ben de o gün yapmış olsaydım muhtemelen çıkmayacaktı. 12. Güne kadar moral bozmamalı insan. Seninki de pozitiftir inşallah🙏🏻😊

Estrofem rahmi kalınlaştırıyor
Rahim kalınlığın çok iyi demişti bana, acaba o yüzden mi estrofem vermedi? Daha fazla kalınlaşması iyi değil mi acaba? Yoksa eksik bişey mi uyguladılar sence? Daha yumurta kontrolünde en büyük folikül 11 mm iken rahim 9.5 mm idi. Herkese verilmiyor mu bu estrofem canım?

Rahim kalınlığın çok iyi demişti bana, acaba o yüzden mi estrofem vermedi? Daha fazla kalınlaşması iyi değil mi acaba? Yoksa eksik bişey mi uyguladılar sence? Daha yumurta kontrolünde en büyük folikül 11 mm iken rahim 9.5 mm idi. Herkese verilmiyor mu bu estrofem canım?
Doktorunuzun bir bildiği vardır. Rahmin fazla ince ya da kalın olması problem. Ne kadar kalın olursa o kadar iyi diye bir şey yok. 8-14mm diye biliyorum. Bireysel farklılıklar olabilir.

Ben sonrasında 1 gün kaldım otelde sonra 8 saat araba yolculuğu yaptım. Merak etmeyin hiç. KIZIMA transfer olduğum gun de kizilayda saatlerce dolasmistik eşimle 🥰 hatta benim drum transfer sonrası Uludağ'a kaynağa giden gebe kaldı hiç telaş yapma demişti
Çok içim rahatladı, teşekkür ederim 🥰 sağlıkla kucağınıza alırsınız siz de inşallah 🌸

Benimde Cuma yani yarın. Eğer transfer edilecek embriyo kaldıysa süreci beraber bekliyeceğiz 😍 ben taze transfer olacağım, inşallah aksilik çıkmaz🤲🙏
Pozitif düşünüyoruz heep 🤗 inşallah bol bol sağlıklı embriyolarınız olmuş olsun da fazlası dondurulsuun 🤲🏼 Güzel haberleri beraber alırız umarım

Back