Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar dün çok ağrım olunca şüphelendim ve dayanamayıp test yaptım🙈 Ben buradaki tüm arkadaşların sonucunu heyecanla bekliyorum. O yüzden silik de olsa bir çizgi görünce sizinle de paylaşmak istedim. İdrar testine pek güvenmiyorum hamilelik var mı yok mu onu da pek anlamadım. Test transfer günü hariç 6. ve 7. günlere ait. Sizin de yorumlarınızı alayım
E2436768-B430-45DB-AAC4-E58BABE15EC1.jpeg
🤗

Kızlar dün çok ağrım olunca şüphelendim ve dayanamayıp test yaptım🙈 Ben buradaki tüm arkadaşların sonucunu heyecanla bekliyorum. O yüzden silik de olsa bir çizgi görünce sizinle de paylaşmak istedim. İdrar testine pek güvenmiyorum hamilelik var mı yok mu onu da pek anlamadım. Test transfer günü hariç 6. ve 7. günlere ait. Sizin de yorumlarınızı alayımEki Görüntüle 2858712 🤗
Çatlatma iğnesi olmadıysan, tebrikler hamilesin 🙏🌺

Kızlar dün çok ağrım olunca şüphelendim ve dayanamayıp test yaptım🙈 Ben buradaki tüm arkadaşların sonucunu heyecanla bekliyorum. O yüzden silik de olsa bir çizgi görünce sizinle de paylaşmak istedim. İdrar testine pek güvenmiyorum hamilelik var mı yok mu onu da pek anlamadım. Test transfer günü hariç 6. ve 7. günlere ait. Sizin de yorumlarınızı alayımEki Görüntüle 2858712 🤗
Bende 6.gün öğrenmiştim canım 🤗 hayırlı olsun inşallah 🧿🤲

Ay çok güzel🤩 tebrik ederim ya aynı gün olmuştu transferimiz darısı benim başıma inşallah🥰

Bugun kacıncı gunun canım var bence hayırlı olsun👏🏻Darısı bana olsun ıns benımkı coook sılık senın baya bellı

Ay hadi gözün aydın🧿 darısı kucağına almaya inşallah

Ya ne güzel, size şanslı gelmiş çok sevindim.Laboratuarları iyi o zaman? Direk doktor seçtiğimiz için hiç lab vs araştırmadım ben... Evet pek yatırmıyorlar, opu’mda orda olmuştu, o zaman benden önce transfer olan kadın ben opu’dan çıktığımda gitmişti, o da pozitifi gördü. Darısı bana inşallah 🙃 sonrasında eve gelip merdiven çıkacağımdan biraz yatırsalar daha mı iyi olur acaba diye düşünüyorum ama 🤨
Ben sonrasında 1 gün kaldım otelde sonra 8 saat araba yolculuğu yaptım. Merak etmeyin hiç. KIZIMA transfer olduğum gun de kizilayda saatlerce dolasmistik eşimle 🥰 hatta benim drum transfer sonrası Uludağ'a kaynağa giden gebe kaldı hiç telaş yapma demişti

Sabahh kac gıbı yaptın canım kac saat beklettın idrarını
6. Gün olanı akşam üzeri yaptım. 7. Gün olanı sabah uyandığımda yaptım. 2-3 dakika içinde çıktı çizgi. Sabah uyku sersemiydim test kitini idrarımda çok az beklettim. Normalde test kitini idrara tutup 10’a kadar saymak gerekiyor. Ayrıca 6.7. günde herkeste çıkmayabiliyor. O yüzden endişelenme 12. Güne kadar olmadı diye düşünmemek gerekiyor.

Back