Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

17. günü transfer oldum. 18 nisan regl 4 mayıs transfer 5.gün embriyosu
Ben 23.gunu transfer oldum. Kızımda da ilk başta hesaplamalar yapılırken hep adete göre baya geriydi. Bunda da baya geç transfer olmuşsun dedi Dr. Ama ben heyecandan kaç haftalık diye sormayı unuttum. İnternette Bi sf var orda blastokist tarihine göre hesapladığım zaman bugün 6+3 oluyor

Ben 23.gunu transfer oldum. Kızımda da ilk başta hesaplamalar yapılırken hep adete göre baya geriydi. Bunda da baya geç transfer olmuşsun dedi Dr. Ama ben heyecandan kaç haftalık diye sormayı unuttum. İnternette Bi sf var orda blastokist tarihine göre hesapladığım zaman bugün 6+3 oluyor
Bu sefer gittiğinde mutlaka sorarsın inşallah. Benim hesapladığım günle aynı günü söyleyince dr şaşırmıştım ben de. Bir de bizimle giden A Asli47 de vardı şimdi aklıma geldi.

Ben az önce yine gittim lavaboya kendimi sildigimde bu sefer kahverengi lekeyi daha fazla gördüm doktorumu aradım hastası vardı birazdan dönecekmis bana aramasını bekliyorum
Aynen benımde fazla geldı bende mesaj attım🤲🏻Ins artmaz kırmızıya donmez kesılır

Ben varım canım benimde 6. günüm adet belirtilerim var ve çok emin olamadığım bugün kahverengi sümüksü bir lekelenmem oldu ama çok minik gördüğüm için emin olamadim. Sendeki belirtiler nedir?
Aslında yoğun belirtiler yaşamıyorum ilk 3 gün kasık ve bel ağrılarım vardı ama şimdi ara ara bel ağrım oluyor

Ben geldim canım şimdi doktordan . Değişiyor demek hastaneden hastaneye 2. 4. Artık nasıl uygun görürlerse . Ama benim geçen ayki yumurtalar hala duruyor tam erimemiş biz sanırım bir ay daha beklicez tam anlamadım kan tahlili verdim akşama belli olacak
Yaa ama sakın uzulme bak geç olsun güç olmasın sonucu güzel olsun yeter ki bi de biliyosun her şeyin bi sebebi var ☺️

Back