- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Sade frappe
- #3.701
Evet prof iskender Başer kendi ofisi var. İşlemlerini genartta yapıyorOzelde mı vanım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet prof iskender Başer kendi ofisi var. İşlemlerini genartta yapıyorOzelde mı vanım
17. günü transfer oldum. 18 nisan regl 4 mayıs transfer 5.gün embriyosuPeki adetin kaçıncı günü transfer olmuştun?
Sadece anne baba ve kardeşlere söyledik diğerleri beklemede herkes biliyordu tedavi sürecinde olduğumuzu sorduklarında beklemedeyiz diyoruzKızlar siz söylediniz mi herkese hamile olduğunuzu? Yoksa kalp atışını mı bekliyorsunuz?
Anladım canımEvet prof iskender Başer kendi ofisi var. İşlemlerini genartta yapıyor
Ben 23.gunu transfer oldum. Kızımda da ilk başta hesaplamalar yapılırken hep adete göre baya geriydi. Bunda da baya geç transfer olmuşsun dedi Dr. Ama ben heyecandan kaç haftalık diye sormayı unuttum. İnternette Bi sf var orda blastokist tarihine göre hesapladığım zaman bugün 6+3 oluyor17. günü transfer oldum. 18 nisan regl 4 mayıs transfer 5.gün embriyosu
Ben az önce yine gittim lavaboya kendimi sildigimde bu sefer kahverengi lekeyi daha fazla gördüm doktorumu aradım hastası vardı birazdan dönecekmis bana aramasını bekliyorumIns canım ıns kanama falan olmasın
Bu sefer gittiğinde mutlaka sorarsın inşallah. Benim hesapladığım günle aynı günü söyleyince dr şaşırmıştım ben de. Bir de bizimle giden A Asli47 de vardı şimdi aklıma geldi.Ben 23.gunu transfer oldum. Kızımda da ilk başta hesaplamalar yapılırken hep adete göre baya geriydi. Bunda da baya geç transfer olmuşsun dedi Dr. Ama ben heyecandan kaç haftalık diye sormayı unuttum. İnternette Bi sf var orda blastokist tarihine göre hesapladığım zaman bugün 6+3 oluyor
Aynen benımde fazla geldı bende mesaj attımIns artmaz kırmızıya donmez kesılırBen az önce yine gittim lavaboya kendimi sildigimde bu sefer kahverengi lekeyi daha fazla gördüm doktorumu aradım hastası vardı birazdan dönecekmis bana aramasını bekliyorum
Aradımı canım doktorun benıde haberdar et ıns devam etmesın ıkımızındeBen az önce yine gittim lavaboya kendimi sildigimde bu sefer kahverengi lekeyi daha fazla gördüm doktorumu aradım hastası vardı birazdan dönecekmis bana aramasını bekliyorum
Şuan 6.günüm 2 haziran test günümIns canım ıns devamı gelmez senın kacıncı gunun
Ben kalp atışını bekliyorum canım. Şimdilik sadece çok yakınlarım biliyor.Kızlar siz söylediniz mi herkese hamile olduğunuzu? Yoksa kalp atışını mı bekliyorsunuz?
Benim de 5. Gün embriyosu ama 21. Gün transfer oldum 4 mayısta17. günü transfer oldum. 18 nisan regl 4 mayıs transfer 5.gün embriyosu
Aslında yoğun belirtiler yaşamıyorum ilk 3 gün kasık ve bel ağrılarım vardı ama şimdi ara ara bel ağrım oluyorBen varım canım benimde 6. günüm adet belirtilerim var ve çok emin olamadığım bugün kahverengi sümüksü bir lekelenmem oldu ama çok minik gördüğüm için emin olamadim. Sendeki belirtiler nedir?
Bizim de aynı sizin gibi durumlar Kalp atışı olsa da söylesek diye bekliyorum. Çevremdeki herkes ya hamile ya doğurdu bir ben kalmıştımSadece anne baba ve kardeşlere söyledik diğerleri beklemede herkes biliyordu tedavi sürecinde olduğumuzu sorduklarında beklemedeyiz diyoruz
Ben de kalp atışını bekliyorumBen kalp atışını bekliyorum canım. Şimdilik sadece çok yakınlarım biliyor.
Salı inşallah
Yaa ama sakın uzulme bak geç olsun güç olmasın sonucu güzel olsun yeter ki bi de biliyosun her şeyin bi sebebi varBen geldim canım şimdi doktordan . Değişiyor demek hastaneden hastaneye 2. 4. Artık nasıl uygun görürlerse . Ama benim geçen ayki yumurtalar hala duruyor tam erimemiş biz sanırım bir ay daha beklicez tam anlamadım kan tahlili verdim akşama belli olacak
Ben kahve içmedim hiç ama kahvaltıda açık çay içiyorum 1 bardak. Benim doktorum herhangi bir kısıtlama yapmamıştı o yüzden içtimKızlar transferden sonra çay kahveyi tamamen bıraktınız mı? Ben hiç içmiyordum bugün 1 Türk kahvesi içtim artık
Bana da 1-2 açık çay 1 kahve içebilirsin demişti, ben de çay hiç içmedim kahve de öyle hergün içmem yine deBen kahve içmedim hiç ama kahvaltıda açık çay içiyorum 1 bardak. Benim doktorum herhangi bir kısıtlama yapmamıştı o yüzden içtim