- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #3.641
Teşekkür ederim canımDoktoruna göre hareket edersin canım içini ferah tut
Bendede sumuksu az az cok az acık kahve leke gelıyo gıbıKızlar lekelenme olmuş bende az önce wc de farkettim bugün kasıklarım çok ağrıdı hala devam ediyor aslında ufak ufak işte wc ye gittim progestan fitil yüzünden günlük ped takıyorum onunda gördüm az ama çok fazla değildi açık kahverengi tonunda hemen doktora mı gitmeliyim? Randevum 31 mayısta
Yarın test günüm. 12 gün sonra yaptır demişti doktor. İnşallah pozitif sonucumu paylaşırımMerhaba, sanırım yarın sizin test gününüztabloyu incelerken gördüm, haberlerinizi bekliyoruz
Kanama mı leke mıydı canım test gununden once mıydıMerhaba
Benim oldu 3 gün sürdü doktoruma danıştım ben coraspirin ne bisi içiyordum onu bırak dedi sonrasında kesildi
Benimde bugün transferimin 6. günü az önce lavaboda tamda tarif ettiğiniz gibi bir leke sanki bende gördüm ama çok çok küçüktü emin olamıyorum bugün takip edeceğim bakalım belli şekilde gelirse doktorumu arayacagimBendede sumuksu az az cok az acık kahve leke gelıyo gıbı
Ins canım ıns pozıtıftır tutmustur pesinede bız haber verırız ınsYarın test günüm. 12 gün sonra yaptır demişti doktor. İnşallah pozitif sonucumu paylaşırım
Güzel haberler gelsin peşpeşe, bu topik mucizelerimizle dolsun inşallahYarın test günüm. 12 gün sonra yaptır demişti doktor. İnşallah pozitif sonucumu paylaşırım
Benımde nokta kadar kormızı kan vardı du bde kahva cok accık kahve sumüksü gelıyo gıbı ara ara haber etsemmıkıBenimde bugün transferimin 6. günü az önce lavaboda tamda tarif ettiğiniz gibi bir leke sanki bende gördüm ama çok çok küçüktü emin olamıyorum bugün takip edeceğim bakalım belli şekilde gelirse doktorumu arayacagim
Ben kırmızı kan görmedim ama kahverengi sümüksü bi akıntı gibi diyebilirim. Ben emin olamadığım için takip edeceğim kendimi ama sen kan gördüysen mutlaka ara doktorunu canım. Inşallah tutunma yerleşme belirtisidir bunlarBenımde nokta kadar kormızı kan vardı du bde kahva cok accık kahve sumüksü gelıyo gıbı ara ara haber etsemmıkı
O kahve sümüksü dediğin bende de oldu ama çok çok azdı sanırım 3. Gündü..4. Günde pembe leke oldu ama oda 1 damla oldu geçti..ben haber etmedim ama inşallah sıkıntımız yokturBenımde nokta kadar kormızı kan vardı du bde kahva cok accık kahve sumüksü gelıyo gıbı ara ara haber etsemmıkı
Oh afiyet olsunKızlar ben günde bir fincan Türk kahvesi bir sade soda, 2 3 bardak da çay içiyorum. Bu miktardan bir şey olmuyormuş çok araştırdım bilginiz olsun.
7.gunun canım cooook azdı ama nokta kadardı senın kacıncı gunun canımBen kırmızı kan görmedim ama kahverengi sümüksü bi akıntı gibi diyebilirim. Ben emin olamadığım için takip edeceğim kendimi ama sen kan gördüysen mutlaka ara doktorunu canım. Inşallah tutunma yerleşme belirtisidir bunlarsenin transfer sonrası kaçıncı gunun bugün
Ins canım ıns devamı gelmez senın kacıncı gununO kahve sümüksü dediğin bende de oldu ama çok çok azdı sanırım 3. Gündü..4. Günde pembe leke oldu ama oda 1 damla oldu geçti..ben haber etmedim ama inşallah sıkıntımız yoktur
Ben bekleyeceğim bakalım dayanırım napimValla ben de içmiyordum ama aslında 1-2 açık çay 1 Türk kahvesi içilebilir ama ilk günler uzak durdum yine de, bugün artık 6.günüm bi kahve içtim
Tes gününden önceydi hatta doktorum tes yap dedi yaptim leke halinde bir kezde fazla gelmişti iç çamaşırımda ceviz büyüklüğünde bir leke digerleri peçete az bulaşan lekelerKanama mı leke mıydı canım test gununden once mıydı
Ben varım canım benimde 6. günüm adet belirtilerim var ve çok emin olamadığım bugün kahverengi sümüksü bir lekelenmem oldu ama çok minik gördüğüm için emin olamadim. Sendeki belirtiler nedir?Benim test tarihim 2 haziran bugün 6. Günüm aynı günde olup belirti yaşayan arkadaş var mı acaba..zaman geçmek bilmiyor
Testın ne cıktı canımTes gününden önceydi hatta doktorum tes yap dedi yaptim leke halinde bir kezde fazla gelmişti iç çamaşırımda ceviz büyüklüğünde bir leke digerleri peçete az bulaşan lekeler
Hayırlı olsun canımFlyingHummingbird vee ben de bugün kırmzıları gördümm hastalığım yine saat kurmuş gibi tam zamanlı geldi bana pazartesiye randevu verdiler yani 4. Günde geliceksin dediler 4. Gün transfer hazırlığına başlıyoruz dediler ben hep 2. Gün sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?