- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.758
- 248
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #3.461
Soyke ama kaset testte baya sonra coktı ama dıgerınde 5dakıkada ıkıncı cızgı cook hayalet sekılde cıktı hayalet gıbı bellı deıl cok
8. Güne göre değerin çok iyi canımŞuan 8.günümdeyim 131 çıktı değer.
6.günü testte çift çizgiyi gördüm canım.
Progestanın iğnesini kullanıyorum. Fitil hç kullanmadım. Aspirini kestk işte o kanama yapıyor diye. Bakalım hayırlısı canım
Benımkıler daha silik canımEki Görüntüle 2857504
Bak bu 6.günümde ki normal testim.
Sonra erken gebelik yaptım baya net çıktı ama bak bu ne kadar silik
Kaçıncı gündü bugünBenımkıler daha silik canım
6.gun canım 20sınde oldum transfer ıns saglıklıdır tutmusturKaçıncı gündü bugünherkeste aynı çıkacak diye birşey yokki canım.youtube da ki doktor 7.günün en yüksek değeri 50 diyordu ben 50 beklerken 131 çıktı. Yani bu sağlıksız olmıcağı anlamına gelmiyor sonucta çizgi var
Evet canım ya çok ağırtıyor Allah kolaylık versin verdiğimiz çabaların meyvelerini toplayalım insallah8. Güne göre değerin çok iyi canım
Bana asprin fln yazmadı doktor. Progestan iğne kalçadan olandan kas içine derin yere yapılanlardan vuruyorlar, bugün 4. İğne vurulacak, popom çok ağrıyor
Zaten idrarda ki test betahcg 25 üzerinde çizgi veriyormus. Senin ki de 25 falandır6.gun canım 20sınde oldum transfer ıns saglıklıdır tutmustur
Bana da zorla eğer olursa embriyolar, çift embriyo koymak istiyor doktor. Sen kaç yaşındasın? Benim Yaşım 33. Oysa ben ikiz istemiyorum. Benim kardeşlerim ikiz, 2 teyzem de ikiz doğurdu, baba tarafından da ikiz çok, onlara bakmak annem için çoook zordu, çift embriyo koyulursa bide 2 si de tutarsa gözüm korkuyor ikiz den.Aynen canım ikiz çok istiyordum yaşımdan dolayı tek oldu transfer hayırlısı buymuş dedimcanım benimde normal testte aşırı silik çıktı erken gebelikte çok net çıktı.
Ben gece 4bucukta yaptım canım ıkıde bı gıttım ucte bı gttım tuvalete en son 4de yaptım dayanamayıp uyku tutmadıZaten idrarda ki test betahcg 25 üzerinde çizgi veriyormus. Senin ki de 25 falandıryarın ilk idrarınla yap bak koyulasır üzülme hiç
Benımde bugun 6benımde hayalet gıbı canım bellı belırsız kısıden kısıye degısıyo sanırım yaKızlar transferden sonra en erken idrar testinde ne zaman gördünüz benim bu gün 5. Gün ama çok silik hayalet çizgi
Tek embriyomuydu canmBenımde bugun 6benımde hayalet gıbı canım bellı belırsız kısıden kısıye degısıyo sanırım ya
Evet canım tekTek embriyomuydu canm
Benimde tek 5. Gün dondurulmustu normal ozaman endiselenmeyelim hayırlısıyla yarına iyice belli olur inşallahEvet canım tek
Ins canım ıns tutmustur saglıkla artar ıns herkesın demekkı koyu cıkmıyor benım 6.gunum gece 4de yaptımBenimde tek 5. Gün dondurulmustu normal ozaman endiselenmeyelim hayırlısıyla yarına iyice belli olur inşallah
Yarın yıne yapacak mısın canımBenimde tek 5. Gün dondurulmustu normal ozaman endiselenmeyelim hayırlısıyla yarına iyice belli olur inşallah
Hastanenin kesin kuralıymış canım koymadılar 2 tane yasım 27 henüz embriyolar kaliteli olduğu için ilk deneme de tek olur dediler. Bende itiraz edemedimBana da zorla eğer olursa embriyolar, çift embriyo koymak istiyor doktor. Sen kaç yaşındasın? Benim Yaşım 33. Oysa ben ikiz istemiyorum. Benim kardeşlerim ikiz, 2 teyzem de ikiz doğurdu, baba tarafından da ikiz çok, onlara bakmak annem için çoook zordu, çift embriyo koyulursa bide 2 si de tutarsa gözüm korkuyor ikiz den.
Keşke sana 2 tane transfer etselerdi, ısrar etsen yine de iki tane koymuyorlar mı?
Gece en son 12 de su iç daha da içme sabah 6 da da yap canım uyu yani normal . İlk idrarla çizgin güzel çıkarBen gece 4bucukta yaptım canım ıkıde bı gıttım ucte bı gttım tuvalete en son 4de yaptım dayanamayıp uyku tutmadı
Tamam canım gece saat bası ıdrara cıkıyorum yınede cıkar mıGece en son 12 de su iç daha da içme sabah 6 da da yap canım uyu yani normal . İlk idrarla çizgin güzel çıkar
İdrarın birikmesi gerekiyor etkiler çizgiyi canım. O yüzden sabah uyanıp ilk idrarla yapın diyorlar. Uyumayı denemelisin en azından 5 saat kalsın idrarın . Su içmene gerek yok vucut onu biriktirir zatenTamam canım gece saat bası ıdrara cıkıyorum yınede cıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?