- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
- #3.421
İnşallah pozitiftir erken bakmışsın canım, biraz daha bekle. İçine sinmeyince hiçbir şeyden keyif alamıyorsun anlıyorum seni. Sistemleri de gerçekten saçmaymış bu arada sinir olmakta haklısın. Gününde test ver o güne kadar da olumlu düşünmeye çalışArkadaşlar merhaba Adana başkentte bu ayın başında 2. Tüp bebek tedavim başladı pek doğru bulmadığım içime sinmeyen bi tedaviydi sizlerle paylaşmak istiyorum.benim eşimde sperm sorunu var sayımız 1 milyonun altında.tedaviye adetimin 3. Günü başladık doktor beni opuya kadar sadece bir kez kontrole çağırdı ilk canımı sıkan nokta buydu.yani direk opu gününü söyledi onu da son anda yaptığı kanda progestreron seviyesinden dolayı bir gün erkene çekti.bizde sperm sorunu olduğu için cinsel perhiz süresi çok önemli erkene çektiler ve bizim perhiz süresi 2 gün oldu oysaki bizim cinsel perhiz süremiz 4-5 gün olmalıydı bu nedenle opu günü normalden çok daha az sperm çıktı dolayısıyla daha az ve kalitesiz embriyolar oluştu.opu sırasında anestezinin de etkisiyle doktora baya saydırmışım bu yüzden.neyse en son bir adet 4bb embriyo transfer edildi.transferde ayrı bi canım sıkıldı çünkü transfer oldu çataldan iki hemşire hemen indirdi belki 1 dk bile durmadım hastanenin içindeki lavaboda çişe gitmek zorunda kaldım çünkü sürgü veya sonda getirmediler ve bugün 6. Günüm bhcg 1.6 çıktı sizce bunlara bağlamalı mıyım sonucu. Sonuçta içime hiçbişey sinmemişti psikolojik olarakta negatif olmuş olabilir yorumlarınızı çok merak ediyorum
![Revolving hearts :revolving_hearts: 💞](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f49e.png)