Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Eklerim tabi ama öncelikle tabloda yer alan bazı bilgileri doldurabilmeniz için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Taze-dondurulmuş transfer ve kacıncı gün embriyosu transferi edilecegi bilgilerine ulaştıgınızda tekrardan yazın bana olur mu? Etiketleme bildirimlerinin ikisi geliyorsa on tanesi gelmiyor o yuzden bilgilendirme yaparken özelden mesaj atarsanız daha garanti olur.

İdrarın birikmesi gerekiyor etkiler çizgiyi canım. O yüzden sabah uyanıp ilk idrarla yapın diyorlar. Uyumayı denemelisin en azından 5 saat kalsın idrarın . Su içmene gerek yok vucut onu biriktirir zaten
Aaa etkıler mı o ben saat bası gttım 🙊dogerını oyle yapayım barı saate baktım tutamadım ıkıydı gttım yaptım ucte yıne gelmıs yıne bosalttım en son 4de yaptım soyledgın ıyı oldu canım

Kızlar günaydın . Dün akşam hafif pembe lekelenmem vardı . Bu sabah koyu akıntı gibi lekelenme oldu sonra hafif kan geldi tam sökülemedim ama . Belli kesilir gelmez . Şuan adetin 1. Günü sayılıyor mu ? Eski doktorum tam sökülmeden saymıyordu benim bazen 3-4 gün böyle akıntı gibi geldiği olabiliyordu . Sizin doktorlar nasıl ilk gün saydılar ? Ona göre randevu alicam yada beklicem

Kızlar günaydın . Dün akşam hafif pembe lekelenmem vardı . Bu sabah koyu akıntı gibi lekelenme oldu sonra hafif kan geldi tam sökülemedim ama . Belli kesilir gelmez . Şuan adetin 1. Günü sayılıyor mu ? Eski doktorum tam sökülmeden saymıyordu benim bazen 3-4 gün böyle akıntı gibi geldiği olabiliyordu . Sizin doktorlar nasıl ilk gün saydılar ? Ona göre randevu alicam yada beklicem
Tam sökülünce gel dıyordu canım sokukmeden rahım duvarı atamıyo saymamıstı benım bı kez basıma geldı sokulemeden gıttım saymadı sokturucu verdı

Günaydın canım benim doktorumda tam sökülmeden saymıyor nezaman tam sökülürsem ozaman 1.gün olarak hesapliyor

Tam sökülünce gel dıyordu canım sokukmeden rahım duvarı atamıyo saymamıstı benım bı kez basıma geldı sokulemeden gıttım saymadı sokturucu verdı
Günaydın canım benim doktorumda tam sökülmeden saymıyor nezaman tam sökülürsem ozaman 1.gün olarak hesapliyor
Anladım canımlar o zaman heyecan yapmadan beklicem sıcak duş, adaçayı biraz hareket belki söktürür başka önerileriniz varsa alırım 🤗

Merhaba hanımlar, Allah kısmet ederse 1 Mayıs'da tedaviye başlıyoruz. Aranızda mayıs ayı tüp bebek adayları varsa topiğime davet ediyorum 😊 gelin bu süreci birlikte paylaşalım 🌿

Edit:
Ayrıca isteyenler;
~ Tüp bebek yaptırma sebebini
~ Yaşını
~ Kaç yıl denediklerini
~ Daha önce aşılama ve herhangi bir düşük yaşayıp yaşamadıklarını
~ Kaçıncı tüp bebek denemesinde olduğunu
~ Bu dönemde kullanılan ilaçları (folik asit, balık yağı, d vitamini vb)
~ Hayat kalitesinde ve beslenmesinde yaptığı değişimler
~ Sperm kalitesinin ve sayısının artması açısından eşine kullandırdığı ilaçları veya kürleri
~ Yaptıracağı tüp bebek yöntemini (uzun periyod-kısa periyod)
~ Transfer aşamasında taze mi yoksa dondurulmuş embriyo mu konulacağına dair ayrıntılar belirtebilirler 😊

Kendimden bahsetmem gerekirse;
- Bu benim ilk tüp bebek denemem olacak
- Geçen ay aşılama yaptırdım ve tutmadı maalesef
- Yaklaşık 3 senedir deniyoruz
- 1,5 sene önce 6 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum
- Sağda ve solda bir adet olmak üzere toplamda iki adet 1.5 cm'lik çikolata kistlerim var.
- Uzun periyotlu tüp bebek yöntemi kullanılacak
- Taze embriyo transferi yapılacak

-Bu dönemde kullandığım ilaçlar:
♡ Folik asit olarak folidays,
♡ D3-k2 (orzax ocean- kovid döneminde bağışıklığımın kuvvetlenmesi için yazdı doktorum)
♡ balık yağı (efa mom) bu aralar balık tüketmediğim için bunu kullanmayı kendim tercih ettim.
♡ beslenme olarak; tüp bebek tedavisi sırasinda kullanılan ilaçların ve sonrasında hamile kalınırsa o hamileliğin sebep olacağı kilo alımına karşı 1-2 kilo vermek açısından yediklerime dikkat ediyorum.
♡ bu süre zarfında paketli gıdaları hayatımdan çıkardım
♡ yeşil çay harici kahve ve çay tüketmemeye çalışıyorum
♡ her hafta en az beş gün egzersiz yapıyorum (bunu telefonuma indirdiğim göbeği eritin-bacağı eritin tarzı aplikasyonlar yardımıyla yapıyorum)

♡ Eşime sperm kalitesini ve hareketliliğini arttırması açısından da keçi boynuzu kürü kullandırıyorum. Yumurta toplamaya bir-iki hafta kala da çakşır suyuna başlatacağım.

Umarım mayıs ayı hepimiz için uğurlu bir ay olur 🤲🌸

Edit: bu süreçte hamile kalanlar, transfer yaptıranlar veya transfer tarihi belli olup tabloda yer almak isteyenlerini varsa aşağıda yer alan:

Deneme sayısı
Uzun-kısa periyod
Taze-dondurulmuş transfer
Kaçıncı gün embriyosu
Transfer tarihi
Test sonucu (beta hcg sonucu)' na ait bilgileri bana özelden mesaj yoluyla bildirirseniz çok sevinirim.

👉 Not: bilmeyenler için;
Tedaviye reglin 2.veya 3.günü başlanması o tedavinin "kısa periyodlu" olduğu anlamına gelir. Bir diğer yandan ise tedaviye adetten yaklaşık 10 gün önce başlanması (bir önceki adet tarihinin 21.günü oluyor genellikle) o tedavinin "uzun periyodlu" olduğu anlamına gelir.

👉 Not: tedavide rahim dinlendirmesi yapılmadan transfer yapılması o tedavide "taze transfer" yapıldığı; rahim dinlendirmesi yapıldıktan sonra dondurulmuş embriyoların çözdürülten sonra transfer yapılması ise "dondurulmuş transfer" yapıldığı anlamına gelir.

⚠️ Uyarı: bilgilendirmenin eksik bilgi icermemesine ve bilgilendirme yaparken etiket yapmaya (bknz: Sade frappe Sade frappe Sade frappe Sade frappe ) dikkat edin lütfen.

Anne Adayı AdıYaşProblemDeneme SayısıUzun - Kısa periyotTaze - Dondurulmuş TransferKaçıncı gün embriyosuTransfer TarihiBeta HCG Sonucu
@Esoca38 🤰24Çift taraflı varikoselİlkKısa periyotTaze3. Gün16 Nisanpozitif
👶
A Asli47 🤰31Sebepsiz infertiliteİlkKısa periyotDondurulmuş5. Gün8 Mayıspozitif
👶
@dusunen kdn30Pcos ve ileri hareketli sperm sayısındaki düşüklükİlkKısa periyotDondurulmuş5. Gün20 Mayıs ?
@Nm88326 🤰35Tek tüp - Düşük amhİlkKısa periyotTaze3. Gün10 MayısPozitif 👶
@merakliblog 🤰29Tüplerde şekil bozukluğuİlkKısa periyotTaze5. Gün4 MayısPozitif
👶
@Zynp2020 🤰35Haretli sperm azlığı2. DenemeKısa periyotDondurulmuş5. Gün10 mayısPozitif
👶
@candyyyy31Tüplerin alınması - Düşük amh3. DenemeUzun periyotDondurulmuş5. Gün20 Mayıs?
FlyingHummingbird FlyingHummingbird 30Pcos - sperm sayısı ve hareketliliğinde düşüklükİlkKısa periyotDondurulmuş5. GünHaziran ayı
@coki 🤰30Sebepsiz infertilite2. DenemeUzun periyotDondurulmuş5. Gün 2 adet transfee4 MayısPozitif
👶
@buradayimfiruze 🤰30Sebepsiz infetilite3. DenemeKısa periyotDondurulmuş5. Gün6 MayısPozitif
👶
@Bulutumsu726Pcos - oligospermi - varikoselİlkKısa periyotDondurulmuş???
@gulcann1633Düşük Amh - sperm değerleri2. DenemeKısa periyotDondurulmuş5. Gün29 Mayıs?
@Ballibadem33Çikolata kistiİlkKısa periyotTaze3. Gün17 Mayıs?
@certur36Sebepsiz infertilite2. DenemeKısa periyotTaze3. Gün??
@Lady Starlight 🤰44Yaş sebebiyle vakit kaybetmemek2. DenemeKısa periyotTaze4. Gün12 MayısPozitif
👶
@neberuse38Çikolata kisti + haşimato + insilün direnciİlkKısa periyotDondurulmuş3. GünHaziran?
:KK200:
benide eklermisiniz listeye yaşım 27 varikosel , transfer tarihi 28 mayıs kısa periyodlu dondurulmuş embriyo 5. gün embriyosu çift transfer olacak

Kızlar, pozitif sonucu alanlar , şu an hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz? Sürekli yatarak mı? Ben dün bir saat falan yürüdüm sonra içime bir kurt düştü. Doktorunuz ne dedi sizlere?
valla bende onu düşünüyorum neyspacagız diye önümüzdeki ay tasınacagım esya topluyorum agır işleri yaptım baya ama yinede kafama takılıyo gebelik olursa ne yapacagım diye

Eklerim tabi ama öncelikle tabloda yer alan bazı bilgileri doldurabilmeniz için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Taze-dondurulmuş transfer ve kacıncı gün embriyosu transferi edilecegi bilgilerine ulaştıgınızda tekrardan yazın bana olur mu? Etiketleme bildirimlerinin ikisi geliyorsa on tanesi gelmiyor o yuzden bilgilendirme yaparken özelden mesaj atarsanız daha garanti olur.
Tamamdır, teşekkür ederim.

Back