Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Soyke ama kaset testte baya sonra coktı ama dıgerınde 5dakıkada ıkıncı cızgı cook hayalet sekılde cıktı hayalet gıbı bellı deıl cok
IMG_20210526_084140.jpg

Bak bu 6.günümde ki normal testim.
Sonra erken gebelik yaptım baya net çıktı ama bak bu ne kadar silik

Şuan 8.günümdeyim 131 çıktı değer.
6.günü testte çift çizgiyi gördüm canım.
Progestanın iğnesini kullanıyorum. Fitil hç kullanmadım. Aspirini kestk işte o kanama yapıyor diye. Bakalım hayırlısı canım
8. Güne göre değerin çok iyi canım🧿🧿😍
Bana asprin fln yazmadı doktor. Progestan iğne kalçadan olandan kas içine derin yere yapılanlardan vuruyorlar, bugün 4. İğne vurulacak, popom çok ağrıyor😔

Benımkıler daha silik canım
Kaçıncı gündü bugün 🤔 herkeste aynı çıkacak diye birşey yokki canım.youtube da ki doktor 7.günün en yüksek değeri 50 diyordu ben 50 beklerken 131 çıktı. Yani bu sağlıksız olmıcağı anlamına gelmiyor sonucta çizgi var 😊

Kaçıncı gündü bugün 🤔 herkeste aynı çıkacak diye birşey yokki canım.youtube da ki doktor 7.günün en yüksek değeri 50 diyordu ben 50 beklerken 131 çıktı. Yani bu sağlıksız olmıcağı anlamına gelmiyor sonucta çizgi var 😊
6.gun canım 20sınde oldum transfer ıns saglıklıdır tutmustur

8. Güne göre değerin çok iyi canım🧿🧿😍
Bana asprin fln yazmadı doktor. Progestan iğne kalçadan olandan kas içine derin yere yapılanlardan vuruyorlar, bugün 4. İğne vurulacak, popom çok ağrıyor😔
Evet canım ya çok ağırtıyor Allah kolaylık versin verdiğimiz çabaların meyvelerini toplayalım insallah 🤲🏻 transfer olduktan sonra çoğu acıya ilaç gibi geliyor o embriyonun görüntüsü 😊 aspirin çokta şart değil canım

Aynen canım ikiz çok istiyordum yaşımdan dolayı tek oldu transfer hayırlısı buymuş dedim 😊 canım benimde normal testte aşırı silik çıktı erken gebelikte çok net çıktı.
Bana da zorla eğer olursa embriyolar, çift embriyo koymak istiyor doktor. Sen kaç yaşındasın? Benim Yaşım 33. Oysa ben ikiz istemiyorum. Benim kardeşlerim ikiz, 2 teyzem de ikiz doğurdu, baba tarafından da ikiz çok, onlara bakmak annem için çoook zordu, çift embriyo koyulursa bide 2 si de tutarsa gözüm korkuyor ikiz den.
Keşke sana 2 tane transfer etselerdi, ısrar etsen yine de iki tane koymuyorlar mı?

Bana da zorla eğer olursa embriyolar, çift embriyo koymak istiyor doktor. Sen kaç yaşındasın? Benim Yaşım 33. Oysa ben ikiz istemiyorum. Benim kardeşlerim ikiz, 2 teyzem de ikiz doğurdu, baba tarafından da ikiz çok, onlara bakmak annem için çoook zordu, çift embriyo koyulursa bide 2 si de tutarsa gözüm korkuyor ikiz den.
Keşke sana 2 tane transfer etselerdi, ısrar etsen yine de iki tane koymuyorlar mı?
Hastanenin kesin kuralıymış canım koymadılar 2 tane yasım 27 henüz embriyolar kaliteli olduğu için ilk deneme de tek olur dediler. Bende itiraz edemedim 🤷🏻‍♀️ aslında hep beraber büyürler kardeşide olur canım bilmiyorum yaşında varmıs. İkizlerin tutma olasılığı daha fazla. Doktorun bi bildiği vardır eminim ki. Zaten ikisinin tutma olasılığı olmuyor bazen

Ben gece 4bucukta yaptım canım ıkıde bı gıttım ucte bı gttım tuvalete en son 4de yaptım dayanamayıp uyku tutmadı
Gece en son 12 de su iç daha da içme sabah 6 da da yap canım uyu yani normal . İlk idrarla çizgin güzel çıkar

Tamam canım gece saat bası ıdrara cıkıyorum yınede cıkar mı
İdrarın birikmesi gerekiyor etkiler çizgiyi canım. O yüzden sabah uyanıp ilk idrarla yapın diyorlar. Uyumayı denemelisin en azından 5 saat kalsın idrarın . Su içmene gerek yok vucut onu biriktirir zaten

Back