Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

stres yapma ve dinlen çok ayaklanma istersen bir süre en iyi cevabı doktorunuz verir ona da mutlaka danışın ona göre hareket etmekte fayda var stres yapmayın tutunmuş belli ki

stres yapma ve dinlen çok ayaklanma istersen bir süre en iyi cevabı doktorunuz verir ona da mutlaka danışın ona göre hareket etmekte fayda var stres yapmayın tutunmuş belli ki
Canım keske tutunma kanaması olsa .2 günn önce yine kanama olmustu. Ikındıkktan sonra kanama olunca korktum. Ayağa kalktığmda ağrım oluyor evet.bakalım hastaneye geldik bhcg sonucuna göre doktorum tedavi verecek sanırım

Arkadaşlar merhaba Adana başkentte bu ayın başında 2. Tüp bebek tedavim başladı pek doğru bulmadığım içime sinmeyen bi tedaviydi sizlerle paylaşmak istiyorum.benim eşimde sperm sorunu var sayımız 1 milyonun altında.tedaviye adetimin 3. Günü başladık doktor beni opuya kadar sadece bir kez kontrole çağırdı ilk canımı sıkan nokta buydu.yani direk opu gününü söyledi onu da son anda yaptığı kanda progestreron seviyesinden dolayı bir gün erkene çekti.bizde sperm sorunu olduğu için cinsel perhiz süresi çok önemli erkene çektiler ve bizim perhiz süresi 2 gün oldu oysaki bizim cinsel perhiz süremiz 4-5 gün olmalıydı bu nedenle opu günü normalden çok daha az sperm çıktı dolayısıyla daha az ve kalitesiz embriyolar oluştu.opu sırasında anestezinin de etkisiyle doktora baya saydırmışım bu yüzden.neyse en son bir adet 4bb embriyo transfer edildi.transferde ayrı bi canım sıkıldı çünkü transfer oldu çataldan iki hemşire hemen indirdi belki 1 dk bile durmadım hastanenin içindeki lavaboda çişe gitmek zorunda kaldım çünkü sürgü veya sonda getirmediler ve bugün 6. Günüm bhcg 1.6 çıktı sizce bunlara bağlamalı mıyım sonucu. Sonuçta içime hiçbişey sinmemişti psikolojik olarakta negatif olmuş olabilir yorumlarınızı çok merak ediyorum

Ben yasadım canım 2embrıyo konduysa ıkızse dha fazla oluyor lekelenme sulu kan pembe sekılde 12.haftya kadar devam etmıstı

Canım erken vermıssın belkı artar cunkı 1.6bıle yuksek ben hic o degerı tutmadıgında gormedım belkı yukselıse gecmıstır hemen olumsuz dusunme ına tutmustur canım neden boyle bısey oldu doktorun tarafından acaba

Gözün aydın canım Allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallah

Ayyyy ne güzellll gözünüz aydın darısı hepimizin başına inşallahhhhh

Ay hadi gözün aydın darısı kucağına almaya inşallah
Hay masallah insallah sonuna kadar hersey güzel devam etsin canm
Hayırlı mubarek olsun canım darısı bıze olsun ısn
Çok sevindim size demiştim hislerim kuvvetlidir diye hayırlı olsun
Nm88326 canım tebrik ederim Allah sağlıkla ilerleme nasip etsin inşallah
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Allah razı olsun, dualarım sizinle :)))

Kuzummm.. neyin var... ıkınma canım, uzan dinlen hiçbir şey yapma, doktor ne dediyse yap, ne ilaç verdiyse al... Bu dönem çok önemli... İnşalllah geçer, dualarım seninle, takipteyim seni ...

Canım çok geçmiş olsun olumsuz hissetmene üzüldüm ama içini ferah tut çok erken test yapmışsın gününe kadar bekle sen şu an yaşadıklarından böyle hissediyorsun ama inşallah pozitif olacak

Baby ben bugun transfer icin ilaca basladim henuz bir gunum yok olucak insallah bizlere de dua ett yeni hamis seni
Dua ediyorum canım, Allah kimseyi evlatsız bırakmasın, emeklerinin karşılığını versin... Avokado ye canım günde 1 tane, 1 avuç çiğ kuruyemiş ye.. Balık ye özellikle somon... Brokoli haftada 1-2 haşla ye... ve olacak de.. Allaha bırakıyorum de... :)))

Transfer oncesi diyosun dimii hadi bakalim zorlicaz kendimizi yemek konusunda hayirlisi artik insallah bende sevindirici haberi paylasirim haziranda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…