- 4 Mart 2021
- 672
- 689
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #3.341
3 gün yatmıştım ben hep. Ama sonrasında yürüyüş yaptım kendimi yormadan günlük hayatıma devam ettim. Hayırlı sonuçlarınız olsun.Kızlar merhabalar
Bende dün transfer oldum.
6.gün dondurulmuş embriyo transferi
Sizler transfer süresince nelere dikkat ettiniz? Ne kadar dinlenilmeli? Çok yatmak mı yoksa arada kalkıp yürümekmi lazım ilk günler¿
Bilgilendirirseniz sevinirim
Herkese sabırlı bekleyişler, sonunda pozitifli haberler dilerim
Oksaparı aile hekimine mi yazdırıyosun? Hergün vurulan ilacı nasıl yaZıryorlar aylık mı?2 gün sonra oksaparı yazdırmaya gidicem o zaman baktırayım bari
Tam 6 haftalık oluyor gidicem ayrıca gitmedim erkenden daha görmedik yaniKese görünmedi değil mi daha? Hadi güzel sonuçlara
Güzel sonuçlarınızı bekliyoruzTam 6 haftalık oluyor gidicem ayrıca gitmedim erkenden daha görmedik yani
1 kutu 10 günlük zaten şimdi 1 kutu yazdırmıştım yine 1 kutu yazdırcam stoklu gitme demişti tüp bebek hemşirem ne olur ne olmaz ilaçlara gerek kalmayacak bir durum olursa fazla kalasın elinde dediOksaparı aile hekimine mi yazdırıyosun? Hergün vurulan ilacı nasıl yaZıryorlar aylık mı?
Ya soğuk soğuk terliyorum sonra üşüyorum sonra tekrar terliyorum sonsuza kadar süren pms döneminde gibiyim olsakta rahatlasak artıkGelen giden yok bende de perşembe gününü bekliyorum bakalım asıl gelmesi gelen günü
Bende de sivilceler coştuuu bi yandan da kromozom analiz sonucumuz çıkmadı hala onun getginliği var üstümde yaYa soğuk soğuk terliyorum sonra üşüyorum sonra tekrar terliyorum sonsuza kadar süren pms döneminde gibiyim olsakta rahatlasak artık
rabbim hayırla sonuçlandırsınKızlar merhabalar
Bende dün transfer oldum.
6.gün dondurulmuş embriyo transferi
Sizler transfer süresince nelere dikkat ettiniz? Ne kadar dinlenilmeli? Çok yatmak mı yoksa arada kalkıp yürümekmi lazım ilk günler¿
Bilgilendirirseniz sevinirim
Herkese sabırlı bekleyişler, sonunda pozitifli haberler dilerim
İnsallah bu sefer bebek olsunMerhaba Arkadaslar☺
Öncelikle insallah bu zor sürecte hepimiz güzel haberler aliriz .
Bende gecen ay bahceci fulyada tedavi oldum 30 yumurtam alindi ama sadece 4 tanesi 5. güne kadar dayandi ve donduruldu . Benim durumumda rahim dinlendirmesi yapiliyor yurtdisinda yasiyorum suan almanyadayim 7.6 yine ucucam insallah transfer olmak icin . Insallah hersey güzel gecer . Amaa kafamda deli sorular 4 tanesi donduruldu telefonda sorum kalitesi iyimi diye gebe getire bilecek embryolari donduruyoruz dedi ama beni tatmin etmedi bundan önce 3 kere almanyada denemem oldu iki kere negativdi bikerede kimyasal gebelik oldu malesef allahin bi bildigi vardir hayirlisi.. bukadar denemeden sonra az bucuk kalite bilimlerini anliyorumm 4aa 4bb falan hic söylemedii yani okadar cok merak ediyorumkiarayipta sormayada cekiniyorum aciksasi türkiyede iyi embryolarimi sadece donduruyorlar bilemedim simdi
Insallah allah kimsenin kucagini bos birakmasinİnsallah bu sefer bebek olsunAllah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın. Aslinda kalitesini söylüyorlar burdada. Arayıp sorabilirsin bence
Bebeğim sürekli bişeyler dağıtıyor döküyor falan mecbur ben toparlıyorum. Yemek yap evi temizle çamaşır as bende hep. Eşim çalışıyor çünkü. Korkmayın. İlk gebelikte de drum hiç yaptırmadı. Bi de benim kızım 13 kilo. Bazen taşımak zorunda kalıyorum gece ağlayıncaIcimi rahatlatıyorsunuz iyi ki varsınız
Merhaba canım, ben de Almanya da yaşıyorum. Sen ne taraftasın?Merhaba Arkadaslar☺
Öncelikle insallah bu zor sürecte hepimiz güzel haberler aliriz .
Bende gecen ay bahceci fulyada tedavi oldum 30 yumurtam alindi ama sadece 4 tanesi 5. güne kadar dayandi ve donduruldu . Benim durumumda rahim dinlendirmesi yapiliyor yurtdisinda yasiyorum suan almanyadayim 7.6 yine ucucam insallah transfer olmak icin . Insallah hersey güzel gecer . Amaa kafamda deli sorular 4 tanesi donduruldu telefonda sorum kalitesi iyimi diye gebe getire bilecek embryolari donduruyoruz dedi ama beni tatmin etmedi bundan önce 3 kere almanyada denemem oldu iki kere negativdi bikerede kimyasal gebelik oldu malesef allahin bi bildigi vardir hayirlisi.. bukadar denemeden sonra az bucuk kalite bilimlerini anliyorumm 4aa 4bb falan hic söylemedii yani okadar cok merak ediyorumkiarayipta sormayada cekiniyorum aciksasi türkiyede iyi embryolarimi sadece donduruyorlar bilemedim simdi
Bana verilen ilaç 12 saate bir kullanılıyordu aynı antibiyotik mantığında saati geçirmeden kullandım, sizde dikkat ediyormuşsunuz zaten. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahÇok sevindimm darısı hepimizin başına insallahbana belirli bir saat söylemedi doktorum fakat ben her gün aynı saatlerde kullanıyorum umarım güzel dönüşleri olur bizlere de
Naptın canım va mı genetikten haberEstrofem ve vitamin başladık
10 günde bir yazılmasını sistem kabul ediyor o zaman, bu iyi haber. Ben de aile hekimine gidip bir sorayım, şimdiye kadar hep kendim aldım bu aefer yazdıracağım çok fazla ilaç gidiyor günde 3’er 5’er içince1 kutu 10 günlük zaten şimdi 1 kutu yazdırmıştım yine 1 kutu yazdırcam stoklu gitme demişti tüp bebek hemşirem ne olur ne olmaz ilaçlara gerek kalmayacak bir durum olursa fazla kalasın elinde dedi
Merhaba Allah gönlünüze göre versin. Yazdıklarınizda kendimi gördüm. 6 yaşında oğlum var hergün kardeşi olsun diye dua ediyor. Onun için denedim dün transferim oldu inşallah onların masum günahsız olmalarının hatrina Rabbim nasip etsinÇok saol canım ilkini 8 haftalıkken kaybettim 7 yaşında bi kızım var o kadar çok kardeş istiyo ki iki seferdir onun için deniyorum... Evlat sevgisini tattım ama bu çok başka bişeymiş Rabbim hepinizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?