• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Herkese selamm🖐 Bende bayramdan hemen sonra tüp bebek sürecine başlıyorum inşallah. 37 yaş pcos. İlk deneme olacak. 2 aşılama sonuncusu kimyasal düşük. Samsun medikalpark da yaptırcam. Hakkımızda hayırlsı olsun inşallahh 🙏🙏
Ben de samsundayım. Ücret ne kadar acaba medicalparkta? Bir de rapor kabul ediyorlar mı?

Merhabaa herkese🙋🏻‍♀️ Geze geze en son mayıs topiğine kadar geldim. Kısmetse ben de artık Mayıs ortası gibi transfer olacağım. Nisan’da bekliyorduk, histeroskopi vs girdi araya mayıs’a kaldı. Nisan topiği baya bereketli, inşallah bu topik de hep pozitif haberleri aldığımız bir topik olur 🌼
Yaşım 33, ilk deneme, amh düşüklüğü, daha önce doğal bit hamileliğim var ama düşük oldu. Dondurulmuş transfer olacak. Yarışmacı arkadaşlara başarılar 😁🤗
SElam canım, sen histereskopi neden olmuştun peki?

Kızlar birşey sorucam.

Benim maalesef vajinusmus geçmişim var hala tam çözmüş değilim .

Yaşım 34 olunca eşimde de 3.seviye varikosel çıkınca zaman kaybetmek istemedik.

Tüp bebek de yumurta toplanırken anestez i varmış ama transferde yok sanırım , dogru mu ?

Birde bu iğneler çok can yakıyor mu ?

HSG çektirmek zorunlu mu birde. Benden doktorum istemedi ama birkaç yerde okudum yapılıyor sanırım.

Benim AMH değerim : En son geçen yıl bakıldı. : 3,06

AMH Ne sıklıkla düşer bilmiyorum.
bende aynı durumdayım canım 1 ay oldu vajinismusu aşalı ama hemen başladım tedaviye yarın yumurta toplama günüm tedirginim ama çok zaman kaybedip çok ağladım nasıl olcak ne yapıcam bilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum
iğneler hiç acıtmıyor onu düşünme doktorun zaten durumuna göre daha hassas davranır diye düşünüyorum allah hakkımızda hayırlısını versin vajinismusu aşıp bu günlere gelmek bile çok güzel inşallah tedavimizde olumlu sonuçlanır :KK24:

bende aynı durumdayım canım 1 ay oldu vajinismusu aşalı ama hemen başladım tedaviye yarın yumurta toplama günüm tedirginim ama çok zaman kaybedip çok ağladım nasıl olcak ne yapıcam bilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum
iğneler hiç acıtmıyor onu düşünme doktorun zaten durumuna göre daha hassas davranır diye düşünüyorum allah hakkımızda hayırlısını versin vajinismusu aşıp bu günlere gelmek bile çok güzel inşallah tedavimizde olumlu sonuçlanır :KK24:

Amin , İnşAllah.

Yaş kaç acaba ? Birde tüp bebek nedeniniz ne paylaşabilir misiniz?

Son sorum , İstanbulda yaptırıyorsanız hastane ve fiyat bilgisi iletebilir misiniz? (özelden de olur )

Doktorum bana her foliküle 200 gibi bir değer olması gerekiyor dedi yani bende 10 yumurta vardı değerimin toplamadan önce 2200 2300 olması gerekiyor demişti. Sizin toplama ne zaman? kontrolünüz var mı daha?
Yarın kontrolüm var. Çatlamaması için iğneye başladık dün. Bugün de yapacağım. Bilgi için çok teşekkür ederim 🙏 şimdi yumurta sayımı kabaca hesaplayabilirim en azından 😌

• Beğen
Reactions: bbg
Kızlar tüp bebek iğneleri sırasında ne kadarlık bir kilo artışı olur max ? Çok aşırımı kiloya etkisi oluyo 5-10 flan mı yani 1 ay da ??
Transfer için beklemedeyim ben, yumurta toplama sürecinde hiç kilo almadım ama vücutta bi şişkinlik hissi oluyor tabi alınan hormonlardan

Yarın kontrolüm var. Çatlamaması için iğneye başladık dün. Bugün de yapacağım. Bilgi için çok teşekkür ederim 🙏 şimdi yumurta sayımı kabaca hesaplayabilirim en azından 😌
Daha kontrolün varsa dahada artar o zaman. Güzel güzel kaliteli yumurtaların olur inşallah canım🤗

Amin , İnşAllah.

Yaş kaç acaba ? Birde tüp bebek nedeniniz ne paylaşabilir misiniz?

Son sorum , İstanbulda yaptırıyorsanız hastane ve fiyat bilgisi iletebilir misiniz? (özelden de olur )
vajinismustan dolayı 5 yıl vakit kaybettim 1 ay önce tedavim bitti bende hemen tüp bebeğe için tedaviye başladım

Merhaba ilk transferimi Ocak 2021'de yaptırdım sonuç negatifti. Doktor değiştirdik ve her şeye sıfırdan başladık. Nisan ayında yumurtalarım toplandı. Mayıs ayında transfer yaptıracağım. Doktorum doğal siklus ile transferi gerçekleştireceğini söyledi. Bu yöntemi deneyen veya duyan var mı acaba ?

Back