• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hayır henüz değil merkeze geldim bekliyorum🙈 önce dr rahim uygunluğu ve kalınlığı için muayene edecek eğer uygun görürse yine ameliyat ortamında anestezisiz transfer edilecek🙏😍
çok güzel heyecanlar bunlar :)) haber verirsen çok sevinirim bende mayıs 20si gibi başlıcam tedaviye. en çok merak ettiğim transfer işlemi.

Benim ilk testim 1,06 2. Testim 1,16 çıktı. Sonra 4 doktora gittim emin olmak için, hepsi tüp bebek dedi.. sonra ben çok güvendiğim kendi kadın doğumcumla da konuştum - sonuçta o tüp bebekçi olmadığı için acaba sırf para için mi tüp diyor diye bi şüphem yoktu onda, bi de rahattır, eğer bir sorun görmese biraz daha deneyin derdi- o da evet 1 kere normal hamile kaldın, yine kalabilirsin ama artık beklemeni tavsiye etmiyorum dedi, öyle başladık. 2-3 aydan bişi olmaz bence de, biz de bu konuşmayı yapmamızın üzerinden 4 ay geçti bile 😀
aynen zaman geçiyor su gibi. En azından bu zaman iççinde üç beş kuruş atarız kenara tedavi için. Bu histereskopiye 5000 tl verdim. Ve daha da vereceğim sanırım. Dr. balon uygulayacağım dedi sprirali çıkarttıktan sonra. Bu balon da ücret ödeyebiliriz.

Benim değerimi gören doktorlar olur diyor ama hemen olmaz diyor mesela bebek. Olsa da sağlıklı olmaz düşükle sonuçlanır diyen de oldu. Önemli olan gebe kalmak değil oda önemli ama sağlıklı doğum yapabilmekte canlı doğum yapabilmek te çok önemli. GErçi tüp bebekte de hamile kalınca yüzde yüz canlı doğum yapacaksın diye birşey yokki :(

aynen zaman geçiyor su gibi. En azından bu zaman iççinde üç beş kuruş atarız kenara tedavi için. Bu histereskopiye 5000 tl verdim. Ve daha da vereceğim sanırım. Dr. balon uygulayacağım dedi sprirali çıkarttıktan sonra. Bu balon da ücret ödeyebiliriz.

Benim değerimi gören doktorlar olur diyor ama hemen olmaz diyor mesela bebek. Olsa da sağlıklı olmaz düşükle sonuçlanır diyen de oldu. Önemli olan gebe kalmak değil oda önemli ama sağlıklı doğum yapabilmekte canlı doğum yapabilmek te çok önemli. GErçi tüp bebekte de hamile kalınca yüzde yüz canlı doğum yapacaksın diye birşey yokki :KK43:
Çok vermişsin yaa sanki histeroskopiye, özel bir işlem mi yapıldı? 🧐 Benim sigortam karşıladı ama sanırım ücretli yaptırsaydım da 3.500 tl civarıydı fiyatı.. Ne yapalım veriyoruz işte ne isterlerse, sonu güzel olsun🙏🏻
Evet ben de belki biraz daha kendim denerdim ama normal hamile kalıp düşük yapınca ve amh’da düşük çıkınca yumurta kalitesi sorunundan dolayı açıkcası denemek de istemedim, tüp bebek yapalım dedim. Bu sebeple gen testi de yaptırdık embriyolara, kısmet tabi bu işler istediğin testi yaptır nasip diilse be yapsan boş🤷🏻‍♀️

Çok vermişsin yaa sanki histeroskopiye, özel bir işlem mi yapıldı? 🧐 Benim sigortam karşıladı ama sanırım ücretli yaptırsaydım da 3.500 tl civarıydı fiyatı.. Ne yapalım veriyoruz işte ne isterlerse, sonu güzel olsun🙏🏻
Evet ben de belki biraz daha kendim denerdim ama normal hamile kalıp düşük yapınca ve amh’da düşük çıkınca yumurta kalitesi sorunundan dolayı açıkcası denemek de istemedim, tüp bebek yapalım dedim. Bu sebeple gen testi de yaptırdık embriyolara, kısmet tabi bu işler istediğin testi yaptır nasip diilse be yapsan boş🤷🏻‍♀️
Aynen nasipten öte yol yok. Yaa piyasada 3 aşağı 5 yukarı rakamlar böyle. Benim arkadaş medicalpark göztepede aynı ücreti ödedi. Ama araştırdığım kadarıyla 3500/4000 verenlerde var evet. Benim doktor özel kliniği var anlaşmalı hastanelerde yapıyor işlemlerini belki ondan bu kadar ödedik. Bilmiyorum ki. Sigortanız varmış siizn ne güzel. Ben de yaptırmak istedim ama doğum teminatı kapsamlı olsun isteim ondada 1 yıl bekleme süresi olduğundan vazgeçtim. TEstlerimi devlette yaptırıyorum.

Kızlar kızlar merhabaa, yarın itibariyle iğnelere başlıyorum merional diye verdi salı da ultrasona çağırdı bakalım nasıl bir serüven bekliyo beni 🤲💐

Aynen nasipten öte yol yok. Yaa piyasada 3 aşağı 5 yukarı rakamlar böyle. Benim arkadaş medicalpark göztepede aynı ücreti ödedi. Ama araştırdığım kadarıyla 3500/4000 verenlerde var evet. Benim doktor özel kliniği var anlaşmalı hastanelerde yapıyor işlemlerini belki ondan bu kadar ödedik. Bilmiyorum ki. Sigortanız varmış siizn ne güzel. Ben de yaptırmak istedim ama doğum teminatı kapsamlı olsun isteim ondada 1 yıl bekleme süresi olduğundan vazgeçtim. TEstlerimi devlette yaptırıyorum.
Maddiyat kısmı da önemli tabi, insanın içi gidiyor harcadığı paralara ama sonu güzel olsun diye gözünde olmuyor. Daha yeni 1 iğneye 600 lira verdim 🤷🏻‍♀️ Sigortayı 3 yıl önce başlattım ben de doğum teminatlı, geçen sene düşük yaptığım dönemde baya işimr yaradı hiç para vermemiştim.. ama keşke sağlıklı ilerleseydi de yine üstüne para verseydik. Neye karar verirsen hakkınızda hayırlı olsun canım 🙏🏻

Bütün yumurtalar ilaçlarla toplanıyor. Transfer sürecinden bahsetmiştim ben. Eğer taze transfer yapılmayacak ise sonraki adet döngülerinizde de yumurtlamaya devam ediyorsunuz, embriyo transferini yapmak için transfer öncesi iğne ve ilaç veriyorlar. Size vermeyebilir doktorunuz belki onun için doğal siklüs demiştir, onu demek istedim. Nasıl olursa olsun hayırlısı olsun 🙏🏻
Amin amin ben de çok bilmiyorum bir önceki normal tedavi ile olmuştu

Kızlarr dondurulmuş embriyo transferi olacağım mayısta. adetimi oldum . Sizlere transfer hazırlığı olan ilaçları estrofem vs. Kaçıncı gün basladınız içmeye 😊 doktorum 3.gün ultrasona çağırdı bazıları ilk gün baslıyor ilaçları içmeye kafama takıldı

Kızlarr dondurulmuş embriyo transferi olacağım mayısta. adetimi oldum . Sizlere transfer hazırlığı olan ilaçları estrofem vs. Kaçıncı gün basladınız içmeye 😊 doktorum 3.gün ultrasona çağırdı bazıları ilk gün baslıyor ilaçları içmeye kafama takıldı
Hayırlı olsun canım inşallah güzel pozitif sonuçlar olsun🌸 o kişiye göre değişebilir doktorunuz doğru zamanda verecektir

Ben ilk gün başlayacağım haftaya.. adetten önce de Lucrin vurulacak 1 tane

Back