Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Canım belkide yumurta uyarılmasın diye kendileri bile kontrol etmeyecekler. Döllemeyi yapıp tee 5. Güne kadar bırakacak, çünkü yumurtalar kontrol edildikçe daha çok uyarılıyormuş sanırım, buda gelişmekte olan embriyoya zarar veriyormuş
Bu prosedürü uyguluyorlar sanırım.
Hani t.c de de 3. Günü kontrolden sonra kontrol etmiyor çoğu merkez, bu sebepten dolayı. Bunlar en başından sonuna kadar bu yolda ilerliyorlar sanırım.

Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah iyi olur

Hemşire bana transfer olduğum gün yürümek, merdiven inip-çıkmak hiç sorun değil kendinize dert etmeyin demişti, içinizi rahat tutun dikkatli çıkın,sıkıca tutunur inşallah size

Bende ne sürgü ne sonda transfer oldu hemen çataldan indirdiler odaya yürüdüm WC ye girdim 10 dk eşim işlemleri hallederken uzandım sonrada geldik
Canım heryer farklı uyguluyor demekki transfer sonrasını. benim merkezim uzun süre yatmanın sonucu pozitif veya negatif olarak etkilemeyecegini söylüyor ama doktorum ve hemşirem ısrarla bu süreci uyguluyor. idrar yapma sıkıntısı dışında aslında bende memnun kaldım böyle yapmalarindan en azından psikolojik olarak bile daha iyi hissettiriyor insana herşeyden ziyade nasip işi allah yazdıysa bir şekilde oluyor. Ben ilk transferimdede 5.gün 5a kalite embriyo transferi oldum hastanede yine 5 saat yattım ama sonuç negatif oldu. inşallah bu sefer bizede nasip olur pozitifler

Anestezi yapılıyor mu transfer işleminde acaba
Extra bir durumun yoksa Transfer işleminde Hiç bir yerde anestezi yapılmıyor diye biliyorum canım.
Aynı aşılma işlemi gibi, mesanen yarı dolu muayene masasına yatıyorsun. Çok kısa sürede işlem bitiyormuş ama sen biraz daha yatıyorsun öyle. Sonra bekleme sürecine giriyorsun

Çok teşekkür ederim canım ayrıntılı bir şekilde anlattığın için ilk defa tüp bebek yapılacak hiç bir tecrübem yok merak ediyorum doktora da sormadım henüz sen hangi süreçtesin ?

Transfere sıkışık olmak dışında aç karnına mı tok karnına mı giriliyor acaba ?
Transferde aç ya da tok fark etmiyor. Beni sadece deodorant, parfüm vs. Sıkmayın diye uyarmışlardı.onun dışında farklı birşeye gerek yok çok basit ve kısa bir işlem zaten

Çok teşekkür ederim canım ayrıntılı bir şekilde anlattığın için ilk defa tüp bebek yapılacak hiç bir tecrübem yok merak ediyorum doktora da sormadım henüz sen hangi süreçtesin ?
Bende ilk defa deniyorum canım, ama çoğu arkadaşım tüple hamile kaldığı için konuya hafiften hakimim.
Ben bugün opu oldum, uygun embriyo kalırsa,5. Gün taze embriyo transferi yapılacak Cuma günü. Hayırlı eylesin Rabbim de olsun artık inşallah

İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz. Opu sonrası ağrı falan oluyor mu?

İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz. Opu sonrası ağrı falan oluyor mu?
Amin canım inşallah hepimizin güzel haberlerini okuyalım buradan
Canım ilk esnada çok hafif adet sancısı gibi bişey oluyor, hiç ağrı kesici içmedim mesela, bikaç saat sonra idrara çıktığımda hafif kasık ağrım oldu, bir de popom sancılandı gibi oldum, daha büyük tuvalete çıkmadım tabii bilmiyorum, çıktığımda ağrı çekecek gibi hissediyorum. Popo sancılanması sanırım opu yapılırken vajinayı açmak için bir alet koyuyorlar ya gerilmekten oluyordur. Vajinan darsa öyle oluyormuş, değilse büyük ihtimal bu durum olmaz. Genelde Her ihtimale karşı 5-6 günlük antibiyotik veriyorlar. Bana 6 günlük günde 1 şeklinde antibiyotik verdiler.
Opu dan sonra idrar çıkışında azalma, aşırı sancılanma, ve nefeste daralma varsa kesin doktora gitmelisin, onlar söyler zaten.

Tamam canım çook teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…