- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.176
- 248
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #3.121
Canım belkide yumurta uyarılmasın diye kendileri bile kontrol etmeyecekler. Döllemeyi yapıp tee 5. Güne kadar bırakacak, çünkü yumurtalar kontrol edildikçe daha çok uyarılıyormuş sanırım, buda gelişmekte olan embriyoya zarar veriyormuşAşırı saçma değil mi? Bu nasıl sistem? Daha önce burda yaptırmış tanıdığın var mı nasıl denk geldin böyle bi sistemeBenim opudan sonraki gün ve 4.gün aradılar. Opu sonrası da bilgi verilmişti ama. Saçmalığın daniskası bence her gün ara taciz ede ede bilgi al bu senin hakkın
Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah iyi olurCanım belkide yumurta uyarılmasın diye kendileri bile kontrol etmeyecekler. Döllemeyi yapıp tee 5. Güne kadar bırakacak, çünkü yumurtalar kontrol edildikçe daha çok uyarılıyormuş sanırım, buda gelişmekte olan embriyoya zarar veriyormuş
Bu prosedürü uyguluyorlar sanırım.
Hani t.c de de 3. Günü kontrolden sonra kontrol etmiyor çoğu merkez, bu sebepten dolayı. Bunlar en başından sonuna kadar bu yolda ilerliyorlar sanırım.
Amin canımAllah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah iyi olur
Çok sevindim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Darısı bize inşallahMerhaba kızlar, Mayıs ayı tüp bebek yaptırnlardan biri de benim, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın :)))2 yumurtam vardı, dün toplandı..Pazartesi Transferim var, 1 embriyom tutmuş....
En güzel tabir bu olmuş işte, başka açıklama bulamıyorumBendeki proluton isimli kalçadan yapılıyor. Ölüm gibi ama ölmüyorsun
Hemşire bana transfer olduğum gün yürümek, merdiven inip-çıkmak hiç sorun değil kendinize dert etmeyin demişti, içinizi rahat tutun dikkatli çıkın,sıkıca tutunur inşallah sizeKızlar kontrolden geldim şimdi, çok şükür artık haftaya cumartesi yapıyoruz transferitek embriyo transfer edilecek. Bu hafta estrofrm ve progestan fitil, ikisi de günde 3 defa, 2 günde bir climara patch. Transferden sonra oksapar, coraspirin ve 4 günde bir proluton iğne. 1 hafta işe gitme, ilk 3-4 gün merdiven inip çıkma dedi.. ama bizim apartmanın asansörü yok, 2. Kattayız. Transfer dönüşü ne olacak bilmiyorum Normalde kafama takmıyorum ama şimdi böyle söyleyince tedirgin oldum, bişi olmaz yavaş yavaş çıkarsın bi seferlik dedi.. ilk gün merdiven inip çıkan oldu mu, pozitif arkadaşlar?
Canım heryer farklı uyguluyor demekki transfer sonrasını. benim merkezim uzun süre yatmanın sonucu pozitif veya negatif olarak etkilemeyecegini söylüyor ama doktorum ve hemşirem ısrarla bu süreci uyguluyor. idrar yapma sıkıntısı dışında aslında bende memnun kaldım böyle yapmalarindan en azından psikolojik olarak bile daha iyi hissettiriyor insanaBende ne sürgü ne sonda transfer oldu hemen çataldan indirdiler odaya yürüdüm WC ye girdim 10 dk eşim işlemleri hallederken uzandım sonrada geldik
Anestezi yapılıyor mu transfer işleminde acabaBenide 5 saat yastıksız ayaklarım yüksekte yatırdılar tuvalete dahi kalkmama izin vermediler sürgü verdiler altima ama onada yapamadım sonda ile boşalttılar mesaneyi
Extra bir durumun yoksa Transfer işleminde Hiç bir yerde anestezi yapılmıyor diye biliyorum canım.Anestezi yapılıyor mu transfer işleminde acaba
Opu da anestezi yapılıyor. Transfer basit bir işlem vajinal muayene gibi anestezi gerektirmiyor yapmiyorlar canımAnestezi yapılıyor mu transfer işleminde acaba
Çok teşekkür ederim canım ayrıntılı bir şekilde anlattığın için ilk defa tüp bebek yapılacak hiç bir tecrübem yok merak ediyorum doktora da sormadım henüzExtra bir durumun yoksa Transfer işleminde Hiç bir yerde anestezi yapılmıyor diye biliyorum canım.
Aynı aşılma işlemi gibi, mesanen yarı dolu muayene masasına yatıyorsun. Çok kısa sürede işlem bitiyormuş ama sen biraz daha yatıyorsun öyle. Sonra bekleme sürecine giriyorsun
Bana kahvaltımı güzelce ve sağlam yapmamı söylemişlerdi.Transfere sıkışık olmak dışında aç karnına mı tok karnına mı giriliyor acaba ?
Teşekkür ederim canım çok sağolOpu da anestezi yapılıyor. Transfer basit bir işlem vajinal muayene gibi anestezi gerektirmiyor yapmiyorlar canım
Transferde aç ya da tok fark etmiyor. Beni sadece deodorant, parfüm vs. Sıkmayın diye uyarmışlardı.onun dışında farklı birşeye gerek yok çok basit ve kısa bir işlem zatenTransfere sıkışık olmak dışında aç karnına mı tok karnına mı giriliyor acaba ?
Bende ilk defa deniyorum canım, ama çoğu arkadaşım tüple hamile kaldığı için konuya hafiften hakimim.Çok teşekkür ederim canım ayrıntılı bir şekilde anlattığın için ilk defa tüp bebek yapılacak hiç bir tecrübem yok merak ediyorum doktora da sormadım henüzsen hangi süreçtesin ?
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz. Opu sonrası ağrı falan oluyor mu?Bende ilk defa deniyorum canım, ama çoğu arkadaşım tüple hamile kaldığı için konuya hafiften hakimim.
Ben bugün opu oldum, uygun embriyo kalırsa,5. Gün taze embriyo transferi yapılacak Cuma günü. Hayırlı eylesin Rabbim de olsun artık inşallah
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz. Opu sonrası ağrı falan oluyor mu?
Tamam canım çook teşekkür ederim.Amin canım inşallah hepimizin güzel haberlerini okuyalım buradan
Canım ilk esnada çok hafif adet sancısı gibi bişey oluyor, hiç ağrı kesici içmedim mesela, bikaç saat sonra idrara çıktığımda hafif kasık ağrım oldu, bir de popom sancılandı gibi oldum, daha büyük tuvalete çıkmadım tabii bilmiyorum, çıktığımda ağrı çekecek gibi hissediyorum. Popo sancılanması sanırım opu yapılırken vajinayı açmak için bir alet koyuyorlar ya gerilmekten oluyordur. Vajinan darsa öyle oluyormuş, değilse büyük ihtimal bu durum olmaz. Genelde Her ihtimale karşı 5-6 günlük antibiyotik veriyorlar. Bana 6 günlük günde 1 şeklinde antibiyotik verdiler.
Opu dan sonra idrar çıkışında azalma, aşırı sancılanma, ve nefeste daralma varsa kesin doktora gitmelisin, onlar söyler zaten.
Aynen prolaktin yükselten şeyler yemeyinGebelikte yenilemeyecek yiyecekler arasında. Yemeyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?