- 18 Kasım 2020
- 2.664
- 3.249
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
- #3.081
Evet canım, iki kat sevineceksin inşallahSonu güzel olur inşallahne diyeyim
![]()
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım, iki kat sevineceksin inşallahSonu güzel olur inşallahne diyeyim
![]()
Benim 30 mayıstı. Doktorum Pazar gününe geldiği için 29 mayısta gidip kan vermemi istedi. 29 mayısta kan vereceğim.2 Haziran test günüm senin?
Yerim seni şapşikk bak endişe ediyodun ne güzel aldın sonuç maşallahEvet canım ben o telaşlı şapşik:)))
Evet öğrendim 219 çıktı değerim, salı günü tekrar bakacağız, herşey yolunda giderse inşallah iki hafta sonra da keseye bakacağız.
Hımm seninki daha erken, sen önce alacaksın güzel haberi inşallahBenim 30 mayıstı. Doktorum Pazar gününe geldiği için 29 mayısta gidip kan vermemi istedi. 29 mayısta kan vereceğim.
Ben göbekten yapıyorumKızlar progesteron iğne kol ve kalçaya mı yapılır? Göbeğede yapılabiliyor mu? Siz nereden iğne yapıyorsunuz?
Amin inşallah canımHımm seninki daha erken, sen önce alacaksın güzel haberi inşallah![]()
İnşallah canım, Allah isteyen herkese sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sımsıkı tutunsun miniklerimiz. Güzel haberlerini bekliyorumYerim seni şapşikk bak endişe ediyodun ne güzel aldın sonuç maşallahgider Allahın izniyle güzel haberlerini alalım darısı da başımıza
![]()
Bendeki proluton isimli kalçadan yapılıyor. Ölüm gibi ama ölmüyorsunKızlar progesteron iğne kol ve kalçaya mı yapılır? Göbeğede yapılabiliyor mu? Siz nereden iğne yapıyorsunuz?
Aşırı saçma değil mi? Bu nasıl sistem? Daha önce burda yaptırmış tanıdığın var mı nasıl denk geldin böyle bi sistemeCanım iyi geçti bayılıp ayılmam toplamda 20 dk sürdü.
Adet ağrısından çok daha az bir ağrım vardı. Eve gelince 1-2 damla kanamam oldu. Evde w.c ye gidince popoma sancı girdi normal mi bilmiyorum. Büyük tuvaletim olsaydı o an yapamazdım.
Birfe yazdığımı kopyalayayım.
Kızlar Ben öğlen opu oldum. Ve 5. Gün taze transfer için cuma günü sabaha gün verdiler.
Fakat o güne kadar hiç bir bilgi verilmeyeceği söylendi. Sebebi ne bilmiyorum. Öyşe şey olurmu gün gün bilgilendirmeniz gerekmez mi dedim. Burda prosedür böyleymişçok şaşkınım. Ama hemşireye bari söyle kaç yumurta toplandı dedim. 4 yada 5 tane toplandı dedi.
Ee cuma günü gelmeden bari perşembeden de mi haber vermeyeceksiniz dedim. Hayır dediler. E o güne hiç embriyo kalmazsa ne olacak dedim. Onu burda öğreneceksiniz paranız iade edilecek dediler. Bir şok daha geçirdim. Yani ben cumaya kadar hiçbirley bilmeden endişeli bir şekilde bekleyeceğim. Bir de stres yapmayın diyorlar. Nasıl stres yapmayayım. Canım çok sıkkın.
Benimki prolutex, göbekten yapıyorum. Daha önce de progestan dex kullanmıştım o da göbektendi ama kalçadan olanlar da varmışKızlar progesteron iğne kol ve kalçaya mı yapılır? Göbeğede yapılabiliyor mu? Siz nereden iğne yapıyorsunuz?
Gözün aydın darısı kucağına almaya olsunAma canım bazen böyle aksilikler olsa da sonuç güzel çıkınca insan iki kat seviniyor, sen de o iki kat sevinenlerden olursun inşallah![]()
Giderek koyulaşıyor. İnşallah güzel sonuçların olsunDün için ekte testi atıyorum canım, sence iğne etkisi geçmiş midir, koyulaşma var mı, görüyor musun? Bugün yapmadım, yarın sabah yapıcam.
Nasıl bir prosedürmüş o öyle ya şaşırdım doğrusuCanım iyi geçti bayılıp ayılmam toplamda 20 dk sürdü.
Adet ağrısından çok daha az bir ağrım vardı. Eve gelince 1-2 damla kanamam oldu. Evde w.c ye gidince popoma sancı girdi normal mi bilmiyorum. Büyük tuvaletim olsaydı o an yapamazdım.
Birfe yazdığımı kopyalayayım.
Kızlar Ben öğlen opu oldum. Ve 5. Gün taze transfer için cuma günü sabaha gün verdiler.
Fakat o güne kadar hiç bir bilgi verilmeyeceği söylendi. Sebebi ne bilmiyorum. Öyşe şey olurmu gün gün bilgilendirmeniz gerekmez mi dedim. Burda prosedür böyleymişçok şaşkınım. Ama hemşireye bari söyle kaç yumurta toplandı dedim. 4 yada 5 tane toplandı dedi.
Ee cuma günü gelmeden bari perşembeden de mi haber vermeyeceksiniz dedim. Hayır dediler. E o güne hiç embriyo kalmazsa ne olacak dedim. Onu burda öğreneceksiniz paranız iade edilecek dediler. Bir şok daha geçirdim. Yani ben cumaya kadar hiçbirley bilmeden endişeli bir şekilde bekleyeceğim. Bir de stres yapmayın diyorlar. Nasıl stres yapmayayım. Canım çok sıkkın.
Senin de gözün aydın canım, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimiziGözün aydın darısı kucağına almaya olsun![]()
Bende dün transfer sonrası başladım prolutex 25mg kullanmaya yaparken ağrı yanma hiçbişey yok ama sonrasinda iğne yapılan yer dokununca çok aciyor seninde öylemi acaba yoksa bi püf noktası var mı ağrı olmaması icinBenimki prolutex, göbekten yapıyorum. Daha önce de progestan dex kullanmıştım o da göbektendi ama kalçadan olanlar da varmış
Bir kadın videoda anlatıyordu transferden çıkıp 4.kattaki evine merdivenle çıkmış sonucu da pozitif, sen güzel düşün hiç birşey olmaz Allah’ın izniyleKızlar kontrolden geldim şimdi, çok şükür artık haftaya cumartesi yapıyoruz transferitek embriyo transfer edilecek. Bu hafta estrofrm ve progestan fitil, ikisi de günde 3 defa, 2 günde bir climara patch. Transferden sonra oksapar, coraspirin ve 4 günde bir proluton iğne. 1 hafta işe gitme, ilk 3-4 gün merdiven inip çıkma dedi.. ama bizim apartmanın asansörü yok, 2. Kattayız. Transfer dönüşü ne olacak bilmiyorum
Normalde kafama takmıyorum ama şimdi böyle söyleyince tedirgin oldum, bişi olmaz yavaş yavaş çıkarsın bi seferlik dedi.. ilk gün merdiven inip çıkan oldu mu, pozitif arkadaşlar?
Benim de evim 5. Katta asansör yok, transfer sonrası bende yürüyerek çıktım. Çok şükür pozitifBir kadın videoda anlatıyordu transferden çıkıp 4.kattaki evine merdivenle çıkmış sonucu da pozitif, sen güzel düşün hiç birşey olmaz Allah’ın izniyle![]()
Aynen öyle oluyor sonradan çıkıyor acısı ama bir sonraki doza kadar geçiyor nerdeyse, iğneyi çıkarınca bi süre hafifçe bastırıyorum pamukla başka da birşey yapmıyorum benBende dün transfer sonrası başladım prolutex 25mg kullanmaya yaparken ağrı yanma hiçbişey yok ama sonrasinda iğne yapılan yer dokununca çok aciyor seninde öylemi acaba yoksa bi püf noktası var mı ağrı olmaması icin![]()