- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.681
Harika maşallahDarısı başımıza değeriniz çok yüksek kalp atışı duyulmadı mı? Ne zamana tarih verdi doktor
Ben de bu kadar yüksek olmasına şaşırdım ikizdir belki dedim ama tekmiş. Allah hayırlısını daha iyi bilir. Doktor 2 hafta sonra gelin dedi sonra durdu 10 gün sonra da gelebilirsiniz dedi sonra bir hafta sonra da gelebilirsiniz siz heyecanlısınızdır şimdi dediHarika maşallahDarısı başımıza değeriniz çok yüksek kalp atışı duyulmadı mı? Ne zamana tarih verdi doktor?
Çok iyi, tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin bebiş :))))Kızlar doktordan geliyorum. 4 mayıs transfer 15mayıs hcg:479 17 mayıs hcg:911 21 mayıs hcg:6900 . Kesemiz göründü. Çift embriyo konulmuştu tek kese görünüyor. Çok şükür. Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin
Amin inşallah hepimize birer ikişer bebişler nasip etsin AllahÇok iyi, tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin bebiş :))))
Canımm benim gözünüz aydınKızlar doktordan geliyorum. 4 mayıs transfer 15mayıs hcg:479 17 mayıs hcg:911 21 mayıs hcg:6900 . Kesemiz göründü. Çift embriyo konulmuştu tek kese görünüyor. Çok şükür. Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin
Aramızda ilk kese gören sensin değil. MiBen de bu kadar yüksek olmasına şaşırdım ikizdir belki dedim ama tekmiş. Allah hayırlısını daha iyi bilir. Doktor 2 hafta sonra gelin dedi sonra durdu 10 gün sonra da gelebilirsiniz dedi sonra bir hafta sonra da gelebilirsiniz siz heyecanlısınızdır şimdi dediBen on gün sonra gidicem inşallah
Superrr masallahhhKızlar doktordan geliyorum. 4 mayıs transfer 15mayıs hcg:479 17 mayıs hcg:911 21 mayıs hcg:6900 . Kesemiz göründü. Çift embriyo konulmuştu tek kese görünüyor. Çok şükür. Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin
Di mii belki de hic bulantım olmayacaktir. Iyi düşünelim iyi olsun o zamanYooo ilk gebeliğim mesela böyle değildi. Bulantı yoktu. Bunda var. Hepsi farklı oluyor inan
Ben de tamamen normal hayat normal vücuttayim :)Sizin de mi benim gibi?Pazartesi gidiyorum. Heyecanla bekliyorum.
Maşallah çok güzel değerKızlar
18 mayıs : 397
21mayıs : 1014. 47 geldi sonucum çok şükür
Benim de transferim 31 i 26 sı da kontrol2 haftayı geçti ilaçlarımı kullanmaya başlayalı tahmini transfer tarihi 28i ancak 2 gündür akıntım var afedersiniz balgam gbi ve bugün 2 kez içinde kahverengi renk de gördüm
Doktumun hemşiresi ise sorun yoktur ilaçlarda aksama yapmadıysan 24 ünde kontrolünde konuşuruz dedi
Sizlerde böyle bir durum oldu mu
Amin canım inşallah darısı bütün isteyenlerin başınaCanımm benim gözünüz aydıniniaşşah sağlıkla gelsin minnoş
Aminn. Tamamen benim aceleciliğimAramızda ilk kese gören sensin değil. Mihadi darısı kalp atisinaaa
Hadi gözün aydın canım darısı kucağına almaya inşallahKızlar
18 mayıs : 397
21mayıs : 1014. 47 geldi sonucum çok şükür
Teşekkürler darısı bütün isteyenlerin başınaSuperrr masallahhh
Benim de transferim 28’i büyük ihtimalle.. akıntı bende de çok fazla oluyor, ama benimki kıvamlı değil, su gibi. Rengi de koyulaşmadı. Ama koyulaşanlar olmuştu. Ben sadece estrofem kullanıyorum, başka ilaç kullanımına bağlı da olabilir.2 haftayı geçti ilaçlarımı kullanmaya başlayalı tahmini transfer tarihi 28i ancak 2 gündür akıntım var afedersiniz balgam gbi ve bugün 2 kez içinde kahverengi renk de gördüm
Doktumun hemşiresi ise sorun yoktur ilaçlarda aksama yapmadıysan 24 ünde kontrolünde konuşuruz dedi
Sizlerde böyle bir durum oldu mu
Benim Dr hafta içi git dedi ama benim canlı derslerim var diye gidemedim yarına kaldı. Bir yandan iyi oldu. Büyümüş olduAminn. Tamamen benim aceleciliğim
İnşallah kalbini de dinlersinBenim Dr hafta içi git dedi ama benim canlı derslerim var diye gidemedim yarına kaldı. Bir yandan iyi oldu. Büyümüş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?