Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba ben de normal hayatıma döndüm sadece ara ara sağ ve sol kasığımda birşeyler hissediyorum

Benm de 1 tane edildi canım :))
Senin vurduğun iğnenin hcg oranı düşük. O yüzden belki gitmiştir bile vucudundan. Bence kesin hamilesin insallah
Ayy seveyim seni, canım benim :))) inşallah kuzum, doz düşüktü evet. Ben de o yüzden ümitliyim :) Sana da çok dua ediyorum, inşşallah bebeklerimizi beraber büyütürüz :))))

Ben estrofem 2x2, prednol 2x1 , prograf 2x1, oksapar göbekten igne 1x1, proluton igne birgun arayla, en zoruda lutinus vajinal tablet sabah akşam 2 ser tane ( aplikator ile 10cm içeri itiliyor ) , climara bant , aspirin kullanıyorum
ben de buna benzer rahmi hazırlayan çok düşük dozlu iğne kulandım. o zaman biraz hevesleneyim :)))

Ayy seveyim seni, canım benim :))) inşallah kuzum, doz düşüktü evet. Ben de o yüzden ümitliyim :) Sana da çok dua ediyorum, inşşallah bebeklerimizi beraber büyütürüz :))))
Oyy ağzından Ballar damlıyor canımm insallah aminnn zamanlarımız çok yakın inşaallah beraber takip olcazz

Tüp bebek yaptırma sebebini; Açıklanamayan infertilite
~ Yaşını; 28
~ Kaç yıl denediklerini; 2
~ Daha önce aşılama ve herhangi bir düşük yaşayıp yaşamadıklarını; Mart ayında bir kez aşılama yapıldı.
~ Kaçıncı tüp bebek denemesinde olduğunu. 1. Deneme olacak
~ Bu dönemde kullanılan ilaçları (folik asit, balık yağı, d vitamini vb).. Sadece folik asit kullanıyorum
~ Hayat kalitesinde ve beslenmesinde yaptığı değişimler..Daha sağlıklı beslenmeye gayret edeceğim birazda yürüyüş
~ Sperm kalitesinin ve sayısının artması açısından eşine kullandırdığı ilaçları veya kürleri.. Hiçbir şey kullanmayacağız doktorumuz önermedi. Keçiboynuzu pekmezi içiyor sadece .
~ Yaptıracağı tüp bebek yöntemini (uzun periyod-kısa periyod) Kısa periyod olacak..
~ Transfer aşamasında taze mi yoksa dondurulmuş embriyo mu konulacağına dair ayrıntılar.. henüz bilmiyoruz yumurta büyüten iğneleri yeni başladık.

İnşallah canım, durumumuz da benzer, tek yumurta :)) sen ne zaman test yapacaksın, tarih belli mi? şuan kaçıncı günün belirtilerin var mı :)
Suan 3.günümdeyim
Test tarihi vermedi doktorum ama ben hastaneden 10.gün için randevu aldım belli olur çünkü çatlatma iğnesi olmadım :)
Hatta haftaya salı evde kendim test yapacağım 7.günü olmus olacak :)
Belirti olarak kasık ağrılarım var canım bel ağrım çok. İştah artısım fazlalaştı Baya bi, göğüslerim taş gibi ağrıyor ama ilaçlardan sanırım :)

Oo baya hızlısın, ama çatlatma veya HCG içeren destek iğne vurulmuyorum demişsin, gayet normal :) heyecanla bekliyorum :)) İlaçlardan canım o belirtiler.. ilaç bitsin geçecek yavaştan.

Oo baya hızlısın, ama çatlatma veya HCG içeren destek iğne vurulmuyorum demişsin, gayet normal :) heyecanla bekliyorum :)) İlaçlardan canım o belirtiler.. ilaç bitsin geçecek yavaştan.
Tutunsunda ben bu belirtilere razıyım canım 4 gün kaldı test yapmama heyecan dorukta valla arkandan geliyorum

Kızlar doktordan geliyorum. 4 mayıs transfer 15mayıs hcg:479 17 mayıs hcg:911 21 mayıs hcg:6900 . Kesemiz göründü. Çift embriyo konulmuştu tek kese görünüyor. Çok şükür. Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

Harika maşallah Darısı başımıza değeriniz çok yüksek kalp atışı duyulmadı mı? Ne zamana tarih verdi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…