Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Maşallah. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Allah yardımcın olsun

Ay inanamıyorum hem çok güzel hem de çok korkutucu. Bir de ikiz bile istemiyordunuz doktorunuz habersiz koymuştu ne diyelim Allah hepsine sağlık versin inşallah. Ama kesinlikle hastaneye ve doktora yasal süreci başlatın

Merhaba arkadaşlar benim de 21inde taze transferim var :) tutan arkadaşlar özel bir şey yaptınız mı bu bekleme sürecini nasıl geçirdiniz bana yardımcı olur musunuz ?

Ben de sizinle aynı süreçteyim yani zamanlamamız aynı şuan ben de adet olmayı bekliyorum OPU üstünden 6 gün geçti ve benim de adetime 1 hafta var ama bana da size söylendiği gibi erken olursun demişlerdi
Canimcim biri daha vardi diorum seni goremedim son mesajlardaa sorry evet gunler ayni bakalim Y Yyessill erken oldu genetik bekliyor
Sen de de var mi bu siskinlik falan ?? Aslinda hemsire bi kac gun gecikebilir demisti ama gruplardan tecrubeli kizlar dedi olursun erken diye bunye meselesi sanirim

Ben de sizinle aynı süreçteyim yani zamanlamamız aynı şuan ben de adet olmayı bekliyorum OPU üstünden 6 gün geçti ve benim de adetime 1 hafta var ama bana da size söylendiği gibi erken olursun demişlerdi
Hadi bakalım ne zaman adet olucaz 40larımız karışır inşallah

Hem de ne şişkinliği yaa göğüslerde de dolgunluk falan yüzümde de sivilceler çıkmaya başladı yani aslında regl ben geliyorum diyor da bakalımm

Ay inanmıyorum hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsunlar

Ben de bugün doktora gittim. Pgt beklicez. Erken adet olduğum için şişlik falan geçti sayılır. Göğüs ağrım da oldukça azaldı.

Karından baktı iki gördüğünü söyledi. Diğer doktor hem karından baktı hem alttan baktı şüphelendi 3. Gördü. Ben tüp bebekçinin görmediğine asla inanmıyorum. İkinciye çok tepki verdim yasal değil falan diyince görse bile söylemedi. 10 gün sonra gel dedi sürpriz oldu falan diyecekti muhtemelen. Hepsini mahkemede kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…