- 18 Aralık 2020
- 297
- 407
- 23
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.501
Çok teşekkür ederim. Aminn inşallahAllah yardımcınız olsun insalah güzel sonuçlar alirsiniz
Maşallah. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Allah yardımcın olsunMerhaba bugün kalp atışına gittim. İkisininde kalbini duydum erimemiş canlanmış. Doktor kalp atışı birinin iyi değil 10 gün sonra tekrar gel dedi. Tabi iki transfer için baya yüklendim yasal değil yaptığınz falan. Zaten doktordanda çok memnun değildim ordan çıktım farklı doktora gittim. Alttan baktı 2 kese göründü. Birinde iki bebek birinde tek. :) Üçüz hamileymişim şuan ne yapacağımı şaşırdım. İkiye nasıl olacak derken 3 oldular.
Ay inanamıyorumMerhaba bugün kalp atışına gittim. İkisininde kalbini duydum erimemiş canlanmış. Doktor kalp atışı birinin iyi değil 10 gün sonra tekrar gel dedi. Tabi iki transfer için baya yüklendim yasal değil yaptığınz falan. Zaten doktordanda çok memnun değildim ordan çıktım farklı doktora gittim. Alttan baktı 2 kese göründü. Birinde iki bebek birinde tek. :) Üçüz hamileymişim şuan ne yapacağımı şaşırdım. İkiye nasıl olacak derken 3 oldular.
Canimcim biri daha vardi diorum seni goremedim son mesajlardaa sorryBen de sizinle aynı süreçteyim yani zamanlamamız aynı şuan ben de adet olmayı bekliyorum OPU üstünden 6 gün geçti ve benim de adetime 1 hafta var ama bana da size söylendiği gibi erken olursun demişlerdi
Ben de sizinle aynı süreçteyim yani zamanlamamız aynı şuan ben de adet olmayı bekliyorum OPU üstünden 6 gün geçti ve benim de adetime 1 hafta var ama bana da size söylendiği gibi erken olursun demişlerdi
Ben de sizinle aynı süreçteyim yani zamanlamamız aynı şuan ben de adet olmayı bekliyorum OPU üstünden 6 gün geçti ve benim de adetime 1 hafta var ama bana da size söylendiği gibi erken olursun demişlerdi
Hadi bakalım ne zaman adet olucaz 40larımız karışır inşallahBen de uc gundur saglikli besleniyorum ama sanki hareket ettikce sisiyoruminsallah oluruz bir an evvel normal adet tarihime de 7gun var zaten erken olursun dediler ama olmadim sana bi soruim dedim sanirim bu siskinlik cogu kisinin yasadigi bisey bol su iccez caresi yok
Hem de ne şişkinliği yaa göğüslerde de dolgunluk falan yüzümde de sivilceler çıkmaya başladı yani aslında regl ben geliyorum diyor da
Amiiiiin insallahhh agzindan bal damlioHadi bakalım ne zaman adet olucaz 40larımız karışır inşallah
Iyi haberlerle insallah paylasimlari yapalim takipteyizHem de ne şişkinliği yaa göğüslerde de dolgunluk falan yüzümde de sivilceler çıkmaya başladı yani aslında regl ben geliyorum diyor dabakalımm
Ay inanmıyorum hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsunlarMerhaba bugün kalp atışına gittim. İkisininde kalbini duydum erimemiş canlanmış. Doktor kalp atışı birinin iyi değil 10 gün sonra tekrar gel dedi. Tabi iki transfer için baya yüklendim yasal değil yaptığınz falan. Zaten doktordanda çok memnun değildim ordan çıktım farklı doktora gittim. Alttan baktı 2 kese göründü. Birinde iki bebek birinde tek. :) Üçüz hamileymişim şuan ne yapacağımı şaşırdım. İkiye nasıl olacak derken 3 oldular.
Yok canım ya keske olabilsem . Benim bugün yeni bitti antibiyotik onunla ilgisi var mı bilmiyorum ama. Benim de her yerim şiş özellikle memelerimyarından sonra temiz beslenme bol yürüyüşe başlıcam adetin gelmesini kolaylaştırıyor sanki
Ben de uc gundur saglikli besleniyorum ama sanki hareket ettikce sisiyoruminsallah oluruz bir an evvel normal adet tarihime de 7gun var zaten erken olursun dediler ama olmadim sana bi soruim dedim sanirim bu siskinlik cogu kisinin yasadigi bisey bol su iccez caresi yok
Ben de bugün doktora gittim. Pgt beklicez. Erken adet olduğum için şişlik falan geçti sayılır. Göğüs ağrım da oldukça azaldı.Ben de sizinle aynı süreçteyim yani zamanlamamız aynı şuan ben de adet olmayı bekliyorum OPU üstünden 6 gün geçti ve benim de adetime 1 hafta var ama bana da size söylendiği gibi erken olursun demişlerdi
6 imiş.Amaaaannn okurken ağzım kulaklarına vardı. Maşallah süper1 taşla 3 minnoş. Vala benim öyle olsa 4 çocuğum olur ben de huniyi takarım ben daha dra gidemedim. Siz kaç haftalık oldunuz
Bende sevindim fakat hala nasıl olacak diye düşünüyorum.Ayyy inanmiyorumyaaa Allahim insallah sagliklaa kucaginiza alin ben bu haberi alsam havalara ucarim herhalde
İki kere beta ölçtürdüm. 255 di. Hayır yok ilk tedavim ilk bebeklerOy maşallah demekki yiyecek ekmekleri varmış bu dünyada. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. En son hcgniz kaçtı? Bir de başka çocuğunuz yoktu değil mi?
En yakın zamandaAy inanamıyorumhem çok güzel hem de çok korkutucu. Bir de ikiz bile istemiyordunuz doktorunuz habersiz koymuştu ne diyelim Allah hepsine sağlık versin inşallah. Ama kesinlikle hastaneye ve doktora yasal süreci başlatın
Karından baktı iki gördüğünü söyledi. Diğer doktor hem karından baktı hem alttan baktı şüphelendi 3. Gördü. Ben tüp bebekçinin görmediğine asla inanmıyorum. İkinciye çok tepki verdim yasal değil falan diyince görse bile söylemedi. 10 gün sonra gel dedi sürpriz oldu falan diyecekti muhtemelen. Hepsini mahkemede kullanacağım.Aaa maşallah ne büyük süprizinşallah sağlıkla büyürler.. ne diyor doktorunuz bu yaptığı şeyi nasıl açıklıyor? 3’üz olduğunu kendi doktorunuz anlayamadı mı? Çok ilginç olmuş
Sanırımçok dualar ettiniz zamanında demek Rabbim yağdırmış maşallah :)
Benimde karnıma belime ağrılar giriyor.7. GünnEvet benim de 6. günüm benim de çok şiddetli sancim var dünden beri. inşallah kötüye işaret değildir
Aa superr transfer icin igne vs. Tedavi baslicakmisinizzzBen de bugün doktora gittim. Pgt beklicez. Erken adet olduğum için şişlik falan geçti sayılır. Göğüs ağrım da oldukça azaldı.
Benim de 5. Gün sanırım kesin sonç için fazla bekliyolar bizdeKacinci gun embriyosuydu acaba? Benimki 5.gun dondurulmus embriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?