- 7 Ocak 2021
- 75
- 49
- 18
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.181
Pozitifi gibi canım yarın sabah ilk idrarla tekrar dene bence ama az damlat yayılınca şüphe kalıyor.Kızlar yardım edin pozitif mi acaba 5. Günüm bugün
Aynen hala tam sevinemedim ya kese oluşmazsa ya kalbini duyamazsak Allah korusun vesvese çok .amin canim cümlemiz icin insallah. Daha bu ilk step zaten, bhcg artisi, ultrason görüntüsü, kalp atisi hepsini atlatıp birer rahat nefes alıp hayirla kucagimiza alırız insallah.
Tüp bebek drum 5 saatlik mesafede ona gidemeyeceğim. Bana bi hafta sonra ultrasona git sonucu bana bildir dedi. Ben cuma görüneceğim ama hesaplarıma göre kesenin görünmesi lazım. Annem yanımda cumartesi o memlekete dönecek dönmeden göreyim dedi inşallah nasip olur.Çarşamba günü tekrar kan vereceğim sonrası yol haritası belli olur heralde.Sizin peki?
Kizlar benim transfer 6 Mayista oldu bugun 11. Gun kan testi vermistim. Bhcg:34 cikti cok dusuk degil mi yaa moralim bozuldu hep 100un ustunde olmali diye okumustum ilk dusuk olan transferimde bile 78di deger.
Geç tutunmuştur ya iki gün sonra tekrar verirsin. Geç yükselsin güzel yükselsin inşallahKizlar benim transfer 6 Mayista oldu bugun 11. Gun kan testi vermistim. Bhcg:34 cikti cok dusuk degil mi yaa moralim bozuldu hep 100un ustunde olmali diye okumustum ilk dusuk olan transferimde bile 78di deger.
Bence deneyebilirsinBana doktorum 24ü dedi, fakat klinik o hafta kapalıymış, ertesi günü ev doktorunda yaptırıcam. Acaba bir içi gün öncesinde kaliteli bir testle evde mi denesem?
Geç tutunmuştur ya iki gün sonra tekrar verirsin. Geç yükselsin güzel yükselsin inşallah
Biraz düşük ama önemli olan neden olduğu. Geç tutunduysa böyle düşük olması çok normal. Bazen kimyasal gebelik veya dış gebelik de olabiliyor. İnşallah geç tutunmuştur.
2 gün sonra kontrol ettirecek doktorunuz büyük ihtimalle. 2 katına çıkarak artarsa rahat olun. Böyle 10 değerinde bile başlayıp sağlıkla doğuran bir çok kadın var.
Çok teşekkür ederim denerim inşallahPozitifi gibi canım yarın sabah ilk idrarla tekrar dene bence ama az damlat yayılınca şüphe kalıyor.
Eğer pozitif çıkarsa en erken cevap almış anne adayı olacaksın hadi inşallahÇok teşekkür ederim denerim inşallah
İnşallah amin inşallah ben 3. Gün idrarda pozitifi gören okudumEğer pozitif çıkarsa en erken cevap almış anne adayı olacaksın hadi inşallah
18 gündür kullanıyorum bende olmadı.Selam kızlar, estrofem kullanıyorum bugün 6.günüm ve s-ö-a 1 olarak kullanıyorum. Akıntım çok fazla var pembemsi şeklinde. Normal mi? Bu şekilde yan etki gören var mı?
Ay hadi inşallah görürsünüz keseleriTüp bebek drum 5 saatlik mesafede ona gidemeyeceğim. Bana bi hafta sonra ultrasona git sonucu bana bildir dedi. Ben cuma görüneceğim ama hesaplarıma göre kesenin görünmesi lazım. Annem yanımda cumartes o memlekete dönecek dönmeden göreyim dedi inşallah nasip olur.
Amin inşallah sırayla hepimiz görürüzAy hadi inşallah görürsünüz keseleri
Canımm şimdi gördümm çok ama çoook sevindimm hayırlısı olsun inşallahKızlar kızlar aradılar çok şükür 5 tane embriyom dondurulmuş 1. Ve 2. Kalite dedilerÇok şükür sanki bu aşamaya bile gelemeyeceğim sanmıştım
Canımm senin de mesajlarını okudum şimdiii ne güzel oluşmuş embriyolar işte 5.güne kalitesini boşver baby pgt den iyi sonuç almaya odaklan şimdi senin için bizimkinden daha rahat olcak inşallah genetik sonucu olanların tutma garantisi daha çok bildiğim kadarıylaHayırlısı artık ya dua ediyorum sağlıklı olan bulunabilinsin
Benim doktorum yok dedi. Bu kadar yumurta toplanmasaydı taze transfer olacaktım ben, yani gebeliğim başlamış olacaktı tutmuş olsaydı ve öyle aşı olacaktımOoo gebelik olduktan sonra aşı olabiliyorsak çok iyi. Ben olmaz diye tahmin ediyordum, belli bir gebelik ayı şartı var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?