Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Okadar çabalayıp heveslenip sonunda kötü haber çok acı olmalı, Allahım birdaha yaşatmasın canım benim. Bende toplanacak durumda olan 6 tane dedi. O Güne kadar değişir mi ki? Pazar günü toplanacak.
Degisebilir de degismeyebilir de dedigim gibi ben de 12 gozukuyordu ama 6 tane olgun cikti.

Evet ilerde hem bu enerjiyi de bulmak zor tekrardan deneyin insallah hayrolur. Benim rahmimde cok fazla polip oldugunu bunun tutunmaya engel olabilecegini soylemisti doktor belki ilk iki transfer ondan olumsuz oldu. Bir de burada Amerikada doktorum cift embriyo transferi ile tek embriyo transferi arasinda sadece %5 daha fazla olma ihtimali var ve cogul gebeliklerde cok fazla komplikaayon yasanfigi icin basindan beri iki doktorum da cift transfer onermedi.

4'den 5'e geçerken de kayıp oluyor o zaman. Ben kritik gün 3 diye düşünmüştüm
Hepsi kritik bence 6yumurtadan ilk gun sadece 5i dollenmisti mesela. Cok kafaya takmayin derim cunku elinizden gelecek bisey yok duadan baska. Nasip de varsa sadece 1 embryo bile olussa hala umut var gebelik icin.

Ooo gebelik olduktan sonra aşı olabiliyorsak çok iyi. Ben olmaz diye tahmin ediyordum, belli bir gebelik ayı şartı var mı acaba?

Sade frappe beni de tabloya ekleyebilir misin canim
Problem: sebebsiz infertilite, 2.denemeden sonra polip ameliyati oldun
Deneme sayısı:3.
Uzun-kısa periyod: kisa
Taze-dondurulmuş transfer: Fet
Kaçıncı gün embriyosu: 5.
Transfer tarihi: 6 Mayis
Test sonucu (beta hcg sonucu): pozitif

kanda pozitif sonucum da geldi cok sukur ama daha bhcg degeri ogleden sonra belli olur dedi hemsire (burada sabah hala)

Ooo gebelik olduktan sonra aşı olabiliyorsak çok iyi. Ben olmaz diye tahmin ediyordum, belli bir gebelik ayı şartı var mı acaba?
Amerikada arkadaslar hep oldu hatta annenin asi olmasinin bebekte de dogustan bagisiklik yaptigi hakkinda makaleler yayinlandi. Bence ideali kalp atisini gordukten sonra asi olmak. Benim arkadaslar 4.-5. AYdan sonra oldu biri de dogum yapar yapmaz oldu yani emzirirken de asi olunuyor. Bu yazdiklarim pfizer icin gecerli diger asilari bilmiyorum.

Ocean D3 K2 vitaminini verdi bana doktorum. Bagisikliliginin guclenmesi icin önemli, günde 6 damla olacak sekilde iç mutlaka dedi.

İnsallah Sizin de sonucunuz güzel çıkar insallah
Benim sonucum pozitif cikti canim çok şükür sana da tebrikler. Henüz bhcg degerimi bilmiyorum ama çarşamba sabahına tekrar kan vermek icin randevu verdiler. Amerikada once kanda pozitif mi negatif mi diye bakıyorlar, pozitifse bhcg'ye ondan sonra bakılıyor. bakalım sonuclar 3-4 saate çıkar herhalde onu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…