- 6 Eylül 2019
- 769
- 1.000
- 53
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.141
Degisebilir de degismeyebilir de dedigim gibi ben de 12 gozukuyordu ama 6 tane olgun cikti.Okadar çabalayıp heveslenip sonunda kötü haber çok acı olmalı, Allahım birdaha yaşatmasın canım benim. Bende toplanacak durumda olan 6 tane dedi. O Güne kadar değişir mi ki? Pazar günü toplanacak.
911 çıktı canımAmin hepimizin inşallahAllah sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize. Sizin Bugün kan değeriniz ne çıktı?
7mayis transfer tarihimdi bugünde kan da sonuca bakıldı. 5.gün embriyosu..4 Mayıs mı transfer tarihiniz? Hayırlı uğurlu olsun.
Evet ilerde hem bu enerjiyi de bulmak zor tekrardan deneyin insallah hayrolur. Benim rahmimde cok fazla polip oldugunu bunun tutunmaya engel olabilecegini soylemisti doktor belki ilk iki transfer ondan olumsuz oldu. Bir de burada Amerikada doktorum cift embriyo transferi ile tek embriyo transferi arasinda sadece %5 daha fazla olma ihtimali var ve cogul gebeliklerde cok fazla komplikaayon yasanfigi icin basindan beri iki doktorum da cift transfer onermedi.benimde miyom var dedi kist var dedi hiç bir işlem yapılmadı onlarla ilgili dr um çok olumlu konuştu olacağına inanıyorum demişti neyse imkanları zorlayarakta olsa tekrar deneyeceğim çünkü ilerde pişman olmak istemiyorum hepimiz için hayırlı evlatlar nasip etsin allah :)
Masallah kaçıncı gün embriyosu bide kaç tane embriyo transferi yapildi911 çıktı canım
Hepsi kritik bence 6yumurtadan ilk gun sadece 5i dollenmisti mesela. Cok kafaya takmayin derim cunku elinizden gelecek bisey yok duadan baska. Nasip de varsa sadece 1 embryo bile olussa hala umut var gebelik icin.4'den 5'e geçerken de kayıp oluyor o zaman. Ben kritik gün 3 diye düşünmüştüm
Kaç çıktı sonucunuz?7mayis transfer tarihimdi bugünde kan da sonuca bakıldı. 5.gün embriyosu..
Ooo gebelik olduktan sonra aşı olabiliyorsak çok iyi. Ben olmaz diye tahmin ediyordum, belli bir gebelik ayı şartı var mı acaba?Ben mart ayında 2 doz aşımı da tamamlamıştım. Hiçbir yan etki görmedim ama 2.den sonra pek çok arkadaşım 1-2 gün yataklık oldu yerinde olsam riske atmazdım. Gebelik netleştikten sonra yaptırmak en mantılısı. Gebe olup aşı olan arkadaşlarım oldu. Yurtdışındayım, pfizer aşısı olduk genelde.
320 çok şükürKaç çıktı sonucunuz?
Türkiye’de gebelere yapmıyorlar bildiğim kadarıyla diğer ülkelerde yapıyorlarOoo gebelik olduktan sonra aşı olabiliyorsak çok iyi. Ben olmaz diye tahmin ediyordum, belli bir gebelik ayı şartı var mı acaba?
Amerikada arkadaslar hep oldu hatta annenin asi olmasinin bebekte de dogustan bagisiklik yaptigi hakkinda makaleler yayinlandi. Bence ideali kalp atisini gordukten sonra asi olmak. Benim arkadaslar 4.-5. AYdan sonra oldu biri de dogum yapar yapmaz oldu yani emzirirken de asi olunuyor. Bu yazdiklarim pfizer icin gecerli diger asilari bilmiyorum.Ooo gebelik olduktan sonra aşı olabiliyorsak çok iyi. Ben olmaz diye tahmin ediyordum, belli bir gebelik ayı şartı var mı acaba?
Ocean D3 K2 vitaminini verdi bana doktorum. Bagisikliliginin guclenmesi icin önemli, günde 6 damla olacak sekilde iç mutlaka dedi.D vitamini takviyesi kullanan var mı kızlar aranızda? Endokrin doktorum d vitamini verdi, hem de haftada 1 şişe.. tüp bebek doktorum vitamin almamı istemiyor dedim- bu alana çok hakim değildir, biz gebelik öncesi bunu önemsiyoruz dedi. Tsh’ım 3,94 çıkmıştı, ilacın dozunu arttırdı
Amerikada hatta gebelerin onceligi vardi asida. Benim de hatta tup bebek klinigine gittigim icin onceligim vardi. Bu dediklerim pfizer icin gecerli tabii.Türkiye’de gebelere yapmıyorlar bildiğim kadarıyla diğer ülkelerde yapıyorlar
Benim sonucum pozitif cikti canim çok şükür sana da tebrikler. Henüz bhcg degerimi bilmiyorum ama çarşamba sabahına tekrar kan vermek icin randevu verdiler. Amerikada once kanda pozitif mi negatif mi diye bakıyorlar, pozitifse bhcg'ye ondan sonra bakılıyor. bakalım sonuclar 3-4 saate çıkar herhalde onu bekliyorumİnsallahSizin de sonucunuz güzel çıkar insallah
İnşallah çift embriyoydu inşallah benimledir ikisi deMaşallahBelki ikizdir
4mayısMasallah kaçıncı gün embriyosu bide kaç tane embriyo transferi yapildi
Allah yar ve yardımcın olsun canım. Allah bu çektiklerinizin mükafatını misliyle versin inşallah.Bugun negatif sonuç aldım Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınüzüntü içerisindeyim ağlamaktan. pozitif sonuç alanlarada hayırlı olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?