• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

D vitamini takviyesi kullanan var mı kızlar aranızda? Endokrin doktorum d vitamini verdi, hem de haftada 1 şişe.. tüp bebek doktorum vitamin almamı istemiyor dedim- bu alana çok hakim değildir, biz gebelik öncesi bunu önemsiyoruz dedi. Tsh’ım 3,94 çıkmıştı, ilacın dozunu arttırdı
D vitamini çok önemli niye tüp bebek doktorun istemiyor bilmiyorum. Bende de D vitamini düşüklüğü var önceden 10000IU kullanıyordum şimdi 5000 IU kullanıyorum ve D vitamini kan testini zaten Tüp Bebek doktorum yapmıştı. Çok şükür şu an normal seviyelere çıkarmayı başardım. Sen tüp bebek doktoruna Endokrin doktorunun dediklerini ve reçetesini tekrar sor bence bi canım. Tsh da aynı şekilde çok önemli tüp bebek öncesi onun da testini tüp bebek doktoru yaptırmıştı ama ben de normaldi.

Ben daha hic test tapmadim,aklimdan geciyor ama vazgeviyorum tekrar,sol yanimda bi karisma oluyor benim genelde kasik degilde ust tarafta ne oldugunu anlayamadim,doktor 22mayis dedi test gunu ama normalde reglim 20mayis gorunuyor bilmiyorum valla,calisiyorum bende suan,sen hic test yaptin.mi ,insallah hayitli haberler aliriz
Yok canım bende test yapmaya cesaret edemedim , zaten 19 imkan vericem sanırım beklicem bende ☺️

Kizlar bugun test yaptırdım negatif cikti 😔 o kadar karmaşık hisler içindeyim ki anlatamam ağlayamıyorum da😢
Canım çok geçmiş olsun benim de ikinci denemem negatifti çok büyük bir acı. Sizin ilk deneme miydi? Geride başka embriyo var mı? Sağlıklı olsa tutunurdu demekten başka bi teselli yok maalesef. Allah en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı bir evlat versin size 💐💐💐

Merhaba tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bende Gonal f 150 vurmaya başladım her gün ardından cetrotide verdi 4 kutu onu kullandım. Opudan öncede ovitrelle çatlatma iğnesini kullandım. Bu saydığım iğneler toplam 2 bin lira falan tuttu. Sonrasında yumurtalar toplandı yine ilaç falan verdi ama onlar sigorta karşılıyor. Şuanda yaklaşık 6 haftalık gebeyim rabbim emek veren isteyen herkese nasip etsin inşallah. 🙏♥️
Sağlıkla kucağına al inşallah canım benim🥰
Gonal f hariç diğerleri benimde aynı gibi, 4 kutu 4 gün üst üste yaptıracam 3 lü şişe var popodan yapılıyor, o ne hiç anlamadım.
yalnız çatlama iğnesini bana 2 tane ovitrelle yazdı, toplamadan 36 saat önce, sebep nedir? Senin kaçıncı gün embriyoduydu?

D vitamini takviyesi kullanan var mı kızlar aranızda? Endokrin doktorum d vitamini verdi, hem de haftada 1 şişe.. tüp bebek doktorum vitamin almamı istemiyor dedim- bu alana çok hakim değildir, biz gebelik öncesi bunu önemsiyoruz dedi. Tsh’ım 3,94 çıkmıştı, ilacın dozunu arttırdı
Bana da tüp bebek doktorum D vitamini alabilirsin demişti, wellcare 600lük olanından kullanıyorum, eczacım başka seyler de kullanıyorsun 1000lik fazla gelmesin demişti. Özellikle şu dönemde herkesin kullanması gerektiğini söylüyorlar covidden ötürü, sonuçta güneşten alamıyoruz yeterince

Merhabalar bende bugün kan testi yaptırdım sonucum 320 çıktı insallah herkesin sonuçları coooookk güzel çıkar🤲🏻
Maşallah canım inşallah sağlıkla kucağına da almak nasip olur 🤩 benim de transfer 7 mayıstı kan testim bugün, şimdi kan vermeye geldim ama burada saat daha sabahın 7si bakalım nasıl beklicem öğleden sonraya kadar. 😍

Kizlar bugun test yaptırdım negatif cikti 😔 o kadar karmaşık hisler içindeyim ki anlatamam ağlayamıyorum da😢
Maşallah canım inşallah sağlıkla kucağına da almak nasip olur 🤩 benim de transfer 7 mayıstı kan testim bugün, şimdi kan vermeye geldim ama burada saat daha sabahın 7si bakalım nasıl beklicem öğleden sonraya kadar. 😍
İnsallah🤲🏻 Sizin de sonucunuz güzel çıkar insallah🌸

Kızlar inşallah hepimiz mucizemize kavuşuruz 🙏🤲
Benim bugün muayenede ultrasonda 6 folikül gözüküyor dediler, rahim kalınlığı çok iyi dediler, bu kadarını anladım😊
Pazar günü Allahın izniyle büyük ihtimal toplama işlemi yapılacak.
Yalnız toplama işleminden 36 saat önce 2 tane ovitrelle iğne yapacaklar, bunu hiç anlamadım.
Yukarıdakini 4 gün üst üste popodan
Diğerleri göbekten yapılacak iğneler. Ovitrelle hariç diğerleri ne işe yarar bilmiyorum 🙈🤷🏻‍♀️
20210517_164942.jpg

Canım çok geçmiş olsun benim de ikinci denemem negatifti çok büyük bir acı. Sizin ilk deneme miydi? Geride başka embriyo var mı? Sağlıklı olsa tutunurdu demekten başka bi teselli yok maalesef. Allah en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı bir evlat versin size 💐💐💐
ilk deneme canım 5 yumurta toplanmıştı 2 tanesi uygundu yaştan dolayı 2 side tranfer yapıldı suan sıfır yani geride başka da yok sil baştan başlayacağım vakti gelmemiş mi diyeyim bilmiyorum bir çok insan var defalarca deneyip bu üzüntüyü yaşayan benim ilkti ama bambaşka bi süreç yaşadım 5 yıl vajinismustan dolayı doktor doktor gezdim onda da olmadı olmadı zamanı var demek dedim hep onu başardım şimdi bu süreç herşeyin hayırlısı hepimiz için yaşayıp göreceğim neler olacağını :110:

Kızlar sizlere bir soru soracağım.
3. Gün ebriyosu ve 5. Gün embriyosu arasındaki fark nedir? 5 Gün embriyosunda şans neden daha yüksek? Ve madem 5. Gün embriyosunda şans daha yüksekse neden 3. Gün embriuosu transferi yaparlar ki?

Canım d vitamini ben senelerdir kullanıyorum belki 10 senedir . 7 den 70 e hamile , çocuk bebek herkesin kullanması gereken bir vitamin . Gönül rahatlığıyla kullan doktorunun verdiği dozda . Güneşten alamıyoruz kullanmamız şart

D vitamini çok önemli niye tüp bebek doktorun istemiyor bilmiyorum. Bende de D vitamini düşüklüğü var önceden 10000IU kullanıyordum şimdi 5000 IU kullanıyorum ve D vitamini kan testini zaten Tüp Bebek doktorum yapmıştı. Çok şükür şu an normal seviyelere çıkarmayı başardım. Sen tüp bebek doktoruna Endokrin doktorunun dediklerini ve reçetesini tekrar sor bence bi canım. Tsh da aynı şekilde çok önemli tüp bebek öncesi onun da testini tüp bebek doktoru yaptırmıştı ama ben de normaldi.

Bana da tüp bebek doktorum D vitamini alabilirsin demişti, wellcare 600lük olanından kullanıyorum, eczacım başka seyler de kullanıyorsun 1000lik fazla gelmesin demişti. Özellikle şu dönemde herkesin kullanması gerektiğini söylüyorlar covidden ötürü, sonuçta güneşten alamıyoruz yeterince
D vitamini benim de hep düşük, endokrinde kontrole gittikçe bakıyor daha önce de vermişti doktorum, evet covid için de önemli diyorlar.. bu son tahlillerin sonuçlarını tüp bebek doktoruna da attım özellikle görsün değerlerimi diye, sonuçlar iyi dedi.. elimde vitaminler kaldı benim de özellikle sordum vitaminlere devam edeyim mi diye, hiçbirşey kullanmanı istemiyorum dedi tüp bebek doktorum, folik asit kullan sadece dedi.. bakalım bu haftaki kontrolümde tekrar soracağım, herkes kullanıyormuş madem..

Bu arada kendinde belirti arayanlar için Ben kendi belirtilerimi yazmak istiyorum.
Transfer gününden itibaren tam 4 gün hiç bir belirtim olmadı. Sadece çok afedersiniz gaz oldu çok fazla.
Reglime 2 gün kala yani transferin 5,6,7,8,9. Günleri çok kasık ağrım oldu. Dedim ki regl olacağım heralde yine olmadı çok üzüldüm.
10,11,12,13,14. Günler neredeyse belirtim olmadı gibi sadece ara sıra inceden sızı geldi kasıklarıma.
Örneğin herkes göğüslerim çok ağrıdı büyüdü yazıyor diye ben de çok belirti aradım kendimde ama göğüslerimde hiç bir değişiklik olmadı hatta kaygı duydum bundan dolayı.
Sakın kendinizi üzmeyin çokça dua edin ve rahat olun. Ben idrar testi bile yapmadım. Direkt doktorun verdiği tarihte kan testi verdim. Naçizane fikrim sizin de öyle yapmanız..
İlk 3 gün sadece yemeğe ve tuvalete kalktım. Sonraki günlerde hiç ev işi yapmadım ama hareket ettim sürekli. Umarım herkes en kısa sürede pozitifleri görür. 🤲🌺🥰

Ben de 3 gün antibiyotik kullandım. Başka bir şey vermediler. Bu sabah kanama oldu bende adet mi farklı bir şey mi anlayamadım. Şuan ağrım başladı. Galiba adet oldum randevu alıp gidicem. Pgt gelmeden başlatmaz sanırım doktor. Ben diğer adeti beklicem gibi duruyor. Sürecim uzayacak. Sağlıkla olsun da bekleyeyim
Ben de sizinle tam olarak aynı durumdayım pgt kanda kromozom sayınıza mı bakılacak yoksa embriyodan bitopsi alınıp o şekilde mi bakılacak? Bizde kanda kromozom sayımıza bakılacak 25 günde çıkar dediler bu hafta 25 gün doluyor ben de adetimi bekliyorum adetten 15-20 gün arası transfer oluyormuş

Back