- 23 Şubat 2021
- 61
- 89
- 8
- Konu Sahibi Sade frappe
- #2.081
evet canımKan testi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canımKan testi mi?
Hakkında hayırlısı olsun. Bazı şeylerin baştan hiç olmaması sonraki zaman kayıplardan daha iyidir.inşallah en doğru zamanda sağlıkla gelsinevet canım
D vitamini çok önemli niye tüp bebek doktorun istemiyor bilmiyorum. Bende de D vitamini düşüklüğü var önceden 10000IU kullanıyordum şimdi 5000 IU kullanıyorum ve D vitamini kan testini zaten Tüp Bebek doktorum yapmıştı. Çok şükür şu an normal seviyelere çıkarmayı başardım. Sen tüp bebek doktoruna Endokrin doktorunun dediklerini ve reçetesini tekrar sor bence bi canım. Tsh da aynı şekilde çok önemli tüp bebek öncesi onun da testini tüp bebek doktoru yaptırmıştı ama ben de normaldi.D vitamini takviyesi kullanan var mı kızlar aranızda? Endokrin doktorum d vitamini verdi, hem de haftada 1 şişe.. tüp bebek doktorum vitamin almamı istemiyor dedim- bu alana çok hakim değildir, biz gebelik öncesi bunu önemsiyoruz dedi. Tsh’ım 3,94 çıkmıştı, ilacın dozunu arttırdı
Yok canım bende test yapmaya cesaret edemedim , zaten 19 imkan vericem sanırım beklicem bendeBen daha hic test tapmadim,aklimdan geciyor ama vazgeviyorum tekrar,sol yanimda bi karisma oluyor benim genelde kasik degilde ust tarafta ne oldugunu anlayamadim,doktor 22mayis dedi test gunu ama normalde reglim 20mayis gorunuyor bilmiyorum valla,calisiyorum bende suan,sen hic test yaptin.mi ,insallah hayitli haberler aliriz
Canım çok geçmiş olsun benim de ikinci denemem negatifti çok büyük bir acı. Sizin ilk deneme miydi? Geride başka embriyo var mı? Sağlıklı olsa tutunurdu demekten başka bi teselli yok maalesef. Allah en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı bir evlat versin sizeKizlar bugun test yaptırdım negatif cikti o kadar karmaşık hisler içindeyim ki anlatamam ağlayamıyorum da
Sağlıkla kucağına al inşallah canım benimMerhaba tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bende Gonal f 150 vurmaya başladım her gün ardından cetrotide verdi 4 kutu onu kullandım. Opudan öncede ovitrelle çatlatma iğnesini kullandım. Bu saydığım iğneler toplam 2 bin lira falan tuttu. Sonrasında yumurtalar toplandı yine ilaç falan verdi ama onlar sigorta karşılıyor. Şuanda yaklaşık 6 haftalık gebeyim rabbim emek veren isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Bana da tüp bebek doktorum D vitamini alabilirsin demişti, wellcare 600lük olanından kullanıyorum, eczacım başka seyler de kullanıyorsun 1000lik fazla gelmesin demişti. Özellikle şu dönemde herkesin kullanması gerektiğini söylüyorlar covidden ötürü, sonuçta güneşten alamıyoruz yeterinceD vitamini takviyesi kullanan var mı kızlar aranızda? Endokrin doktorum d vitamini verdi, hem de haftada 1 şişe.. tüp bebek doktorum vitamin almamı istemiyor dedim- bu alana çok hakim değildir, biz gebelik öncesi bunu önemsiyoruz dedi. Tsh’ım 3,94 çıkmıştı, ilacın dozunu arttırdı
Maşallah canım inşallah sağlıkla kucağına da almak nasip olur benim de transfer 7 mayıstı kan testim bugün, şimdi kan vermeye geldim ama burada saat daha sabahın 7si bakalım nasıl beklicem öğleden sonraya kadar.Merhabalar bende bugün kan testi yaptırdım sonucum 320 çıktı insallah herkesin sonuçları coooookk güzel çıkar
Kizlar bugun test yaptırdım negatif cikti o kadar karmaşık hisler içindeyim ki anlatamam ağlayamıyorum da
İnsallah Sizin de sonucunuz güzel çıkar insallahMaşallah canım inşallah sağlıkla kucağına da almak nasip olur benim de transfer 7 mayıstı kan testim bugün, şimdi kan vermeye geldim ama burada saat daha sabahın 7si bakalım nasıl beklicem öğleden sonraya kadar.
Teşekkürler canım evet hayırlısı olsun elimizden bisey gelmiyor malesef inşallah sonraki seferde olurHakkında hayırlısı olsun. Bazı şeylerin baştan hiç olmaması sonraki zaman kayıplardan daha iyidir.inşallah en doğru zamanda sağlıkla gelsin
Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah dualarım sizlerle
ilk deneme canım 5 yumurta toplanmıştı 2 tanesi uygundu yaştan dolayı 2 side tranfer yapıldı suan sıfır yani geride başka da yok sil baştan başlayacağım vakti gelmemiş mi diyeyim bilmiyorum bir çok insan var defalarca deneyip bu üzüntüyü yaşayan benim ilkti ama bambaşka bi süreç yaşadım 5 yıl vajinismustan dolayı doktor doktor gezdim onda da olmadı olmadı zamanı var demek dedim hep onu başardım şimdi bu süreç herşeyin hayırlısı hepimiz için yaşayıp göreceğim neler olacağınıCanım çok geçmiş olsun benim de ikinci denemem negatifti çok büyük bir acı. Sizin ilk deneme miydi? Geride başka embriyo var mı? Sağlıklı olsa tutunurdu demekten başka bi teselli yok maalesef. Allah en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı bir evlat versin size
Canım d vitamini ben senelerdir kullanıyorum belki 10 senedir . 7 den 70 e hamile , çocuk bebek herkesin kullanması gereken bir vitamin . Gönül rahatlığıyla kullan doktorunun verdiği dozda . Güneşten alamıyoruz kullanmamız şart
D vitamini çok önemli niye tüp bebek doktorun istemiyor bilmiyorum. Bende de D vitamini düşüklüğü var önceden 10000IU kullanıyordum şimdi 5000 IU kullanıyorum ve D vitamini kan testini zaten Tüp Bebek doktorum yapmıştı. Çok şükür şu an normal seviyelere çıkarmayı başardım. Sen tüp bebek doktoruna Endokrin doktorunun dediklerini ve reçetesini tekrar sor bence bi canım. Tsh da aynı şekilde çok önemli tüp bebek öncesi onun da testini tüp bebek doktoru yaptırmıştı ama ben de normaldi.
D vitamini benim de hep düşük, endokrinde kontrole gittikçe bakıyor daha önce de vermişti doktorum, evet covid için de önemli diyorlar.. bu son tahlillerin sonuçlarını tüp bebek doktoruna da attım özellikle görsün değerlerimi diye, sonuçlar iyi dedi.. elimde vitaminler kaldı benim de özellikle sordum vitaminlere devam edeyim mi diye, hiçbirşey kullanmanı istemiyorum dedi tüp bebek doktorum, folik asit kullan sadece dedi.. bakalım bu haftaki kontrolümde tekrar soracağım, herkes kullanıyormuş madem..Bana da tüp bebek doktorum D vitamini alabilirsin demişti, wellcare 600lük olanından kullanıyorum, eczacım başka seyler de kullanıyorsun 1000lik fazla gelmesin demişti. Özellikle şu dönemde herkesin kullanması gerektiğini söylüyorlar covidden ötürü, sonuçta güneşten alamıyoruz yeterince
Ben de sizinle tam olarak aynı durumdayım pgt kanda kromozom sayınıza mı bakılacak yoksa embriyodan bitopsi alınıp o şekilde mi bakılacak? Bizde kanda kromozom sayımıza bakılacak 25 günde çıkar dediler bu hafta 25 gün doluyor ben de adetimi bekliyorum adetten 15-20 gün arası transfer oluyormuşBen de 3 gün antibiyotik kullandım. Başka bir şey vermediler. Bu sabah kanama oldu bende adet mi farklı bir şey mi anlayamadım. Şuan ağrım başladı. Galiba adet oldum randevu alıp gidicem. Pgt gelmeden başlatmaz sanırım doktor. Ben diğer adeti beklicem gibi duruyor. Sürecim uzayacak. Sağlıkla olsun da bekleyeyim
Aminnn hepimizin ki insallahAllah rast getirsin
Yeni arkadaşlar sizler de hoş geldiniz, inşallah hayırlısı olur hepimiz için