- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.539
- 723
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.001
Yaa çok bariz :)) 7. gün erken ama, maşallah çok belli. Sağlıkla gelsin :)))Eki Görüntüle 2849811 Kızlar eşimin gazına gelip korkuyla test yaptım. Bugün transfer sonrası 7.gün. inşallah pozitiftir Allahım ya. Biri Predictor erken gebelik testi, biri normal 5 tl lik test. Tek cizgi olsa da aglayacaktim yine agladim ya gercek degilse diye
Dayanamadım bugün erkenden test yaptırmaya gittimTagatesia canım yarın doktora gidiyor musun 10.gün oluyor yoksa bugün mü gidiyorsun benim randevum yarın sabah
Maşallah listemiz dolup taşsın bolluk bereketten AllahımDayanamadım bugün erkenden test yaptırmaya gittimSaatlerdir sayfa yeniliyorum daha yeni belli oldu. 63,69 cıkmış beta-hcg. Hâlâ içimdeki korku geçmiyor ya. Doktoruma gönderdim. Muhtemelen 2 gün sonra testi yenile diyecek.
Seni kese görmek için mi çağırdı yoksa
Amin inşallah hepimiz için sürekli dua ediyorum aynenMaşallah listemiz dolup taşsın bolluk bereketten Allahım
Kızlar bugün 7.günum test yaptım tek cızık negatif..
Siz transferden sonra iğne kullanıdnız mı?Arkadaşlar, OPU'dan 4 5 gün sonra olan regl kanaması değil diye biliyorum. Ben yine çatlatma iğnesinden tam 15 gün sonra oldum, OPU'dan 13 gün sonra yani. Siz onu doktorunuza bir sorun bence.
Meme ağrısı bende de hiç geçmedi, iğnelerden diye tahmin ediyorum
Bana doktorum 24ü dedi, fakat klinik o hafta kapalıymış, ertesi günü ev doktorunda yaptırıcam. Acaba bir içi gün öncesinde kaliteli bir testle evde mi denesem?20 sinde. Sen ne zaman kan veriyorsun ?
Sabah Sekizbucukta anksiyete var cnm bende hala haber gelmedi bekliyoruz işteSakin olun neden böyle telaş yaptınız kendinizi üzmeyin bunlar güzel şeyler kaçta toplandı yumurtanız
Yok canım olmaz o kadardan. Doktorum etini sıkma ger iyice kasa denk gelsin dedi öyle yaptıktan sonra fazla ağrımda olmadı fazla kızarıklıkta olmadı gererek dene birdeÖyle yapıyorum ben de amaHatta bi sefer ilacı yavaş verdim bi hızlı verdim yine aynı. Neyse bir damladan da bişey olmaz artık
Bende de öyle oluyor hatta bastırmazsam bikac damla daha çıkıyor şaşırıyorumBallikko prolutexi vurduktan sonra iğneyi çıkarınca 1 damla geri çıkıyor ya sinir oluyorum diğer iğnelerde olmuyordu böyle, sende de oluyor mu?
Beklemek gerektiğini bilmiyordum sizden öğrendim.İgneyi batırdıktan sonra iğne icerdeyken 4 sn bekliyor musunuz? Hemşire 4 sn beklemek gerektigini söylemişti.
Ayy masallahb allahim tamaminida nasip etsin insallahhDayanamadım bugün erkenden test yaptırmaya gittimSaatlerdir sayfa yeniliyorum daha yeni belli oldu. 63,69 cıkmış beta-hcg. Hâlâ içimdeki korku geçmiyor ya. Doktoruma gönderdim. Muhtemelen 2 gün sonra testi yenile diyecek.
Ben evden çalışmaya devam ediyorum pandemiden dolayı ama çok yoğun sürekli ayakta çalışıyorsan belki kalp atışı duyana kadar izinli evde kalmak daha mı mantıklı olur ? Tecrübeli arkadaşlar yazar canımKızlar aranızda çalışan var mı? Benim gibi işe gitmek zorunda olan? Annem ısrarla gitme sacmalama diyor ama gitmek zorundayım. 9 ay hiç mi gitmicem, bir sürü işim var birikmiş.
Bugun geldim çok fazla ayaktayım, en iyi ihtimalle aralarda oturuyorum. Yani normal gebeler 8.ayına kadar çalışıyor diye gördüm ben. Ne yapmak lazım sizce?
Tebrikler canım, sağlıkla artsın değerin :))))Dayanamadım bugün erkenden test yaptırmaya gittimSaatlerdir sayfa yeniliyorum daha yeni belli oldu. 63,69 cıkmış beta-hcg. Hâlâ içimdeki korku geçmiyor ya. Doktoruma gönderdim. Muhtemelen 2 gün sonra testi yenile diyecek.
Acaba kese ne zaman görünüyor, kalp atışı ne zaman duyuluyor? Hicbir şey bilmiyoruzBen evden çalışmaya devam ediyorum pandemiden dolayı ama çok yoğun sürekli ayakta çalışıyorsan belki kalp atışı duyana kadar izinli evde kalmak daha mı mantıklı olur ? Tecrübeli arkadaşlar yazar canım
İnşallahBenim de 7. günümde öyleydi (2 gün önce). İlaçlarınızı bırakmayın. 10.gün kan testinizi yaptırın. Bazen düşük hcg de çıkmayabiliyor. Ya da negatif tabi de an testinden önce anlamamız mümkün değil. İnşallah 10. günde kanda pozitifi görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?