Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kizlaar kan verdim öğleden sonra cikicak. Beklerken eczaneden test aldım biraz uyduruk 6 tl idi silik de olsa hayatimda ilk defa ikinci cizgiyi gördüm ne olur benimle olsun bebeklerim dua edin kizlar
Ayyy harikasinnnn tebrik ediyorum arka arkaya güzel haberler okumak çok keyifli darısı başımıza insallahhh

Sonuçları pozitif olanlara hayırlı olsun allah kucaklarınıza aldığınız günleri de göstersin. Diğer kalanlarımız da güzel haberler alır inşallah kızlar. Kaç gündür yorumları okuyup ben de güç alıyordum. Sırf yazmak için üye oldum dayanamadım artık. Benim de 5. gün transferden sonra.

Kızlar daha transfer sonrası 5. Gunumdeyim belirti için deil ama nefesiniz kesilir gibi oldunuz mu, dünden beri tıkanıyorum sanki

bana oluyor sanki tüm gereksiz yan etkileri yaşıyor gibiyim

hoşgeldin o zaman senin de güzel haberin olsun inşallah

Canim doktorunu aradinmi daha fazla uzmr kendini bebisin etkilenmesin

Kızlar daha transfer sonrası 5. Gunumdeyim belirti için deil ama nefesiniz kesilir gibi oldunuz mu, dünden beri tıkanıyorum sanki
Benim de 5. gün ara ara kasıklarda batma oluyor o kadar. 4. günde hiç belirtim ağrım yoktu dğn çok ağladım tutmadı galiba ağrı yok diye

Kızlar ya tüp bebek merkeziyle görüşmem vardı dışarı cıkmıştım. Ayağım kaydı ve popomun üzerine düştüm. 6.günü bugün sizce bişey olurmu ya
Canımm çok geçmiş olsun. Bir tanıdığım çöp atarken kedi sıçrıyor ve düşüp ayağını kırmıştı gebelikte ama. Hiç bir şey olmamıştı şükür bebeğe. Onlar sandığımız da güçlü oluyorlar. Sadece biz biraz meşakatli elde ettiğimiz için korkuyoruz. Inşallah bir sorun oluşmaz canım. Doktorun ile paylaş belki bir önerisi olur. Öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…