- 6 Aralık 2017
- 731
- 943
- 53
- 40
Kilyacımmm her şey çok güzel olacak ✌✌Günaydın canımm mimmea ve topic in değerli ziyaretçileriAh! çok enerjik uyanmıştım ama güne (bu bebek sürecinden hariç şükür ki) pek de iyi olmayan haberle başladım yine de vardır bir hayır diyorum.
bununla ilgili doktorla görüş mutlaka olur mu haber et bizeŞimdilik Birşey yok gibi canım ama motçralim düştü yani
Ayyy harikasinnnn tebrik ediyorum arka arkaya güzel haberler okumak çok keyifliKizlaar kan verdim öğleden sonra cikicak. Beklerken eczaneden test aldım biraz uyduruk 6 tl idisilik de olsa hayatimda ilk defa ikinci cizgiyi gördüm ne olur benimle olsun bebeklerim dua edin kizlar
bu aralar herşeye ayna muamelesi yapıyoruz unutmayın üzülmek yokKilyacımmm her şey çok güzel olacak ✌✌
Kizlaaar sanırım hamileyim inanamiyorum sonucum 105 cikti nasil sizce?
Kızlar daha transfer sonrası 5. Gunumdeyim belirti için deil ama nefesiniz kesilir gibi oldunuz mu, dünden beri tıkanıyorum sanki
Sonuçları pozitif olanlara hayırlı olsun allah kucaklarınıza aldığınız günleri de göstersin. Diğer kalanlarımız da güzel haberler alır inşallah kızlar. Kaç gündür yorumları okuyup ben de güç alıyordum. Sırf yazmak için üye oldum dayanamadım artık.Benim de 5. gün transferden sonra.
Kizlaaar sanırım hamileyim inanamiyorum sonucum 105 cikti nasil sizce?
Ayyy cok guzel co ksevindim harika bitanem 10.gunmuydu ayyy cok guzel bi haber buuuu rebrikediyorummmm anne olacaksinKizlaaar sanırım hamileyim inanamiyorum sonucum 105 cikti nasil sizce?
Bozulur tabi kolay degil ama simdi toparlan artik bebeginin sana ihtiyaci var onu sev ordasin biliyorum de ve bu olayi sil hafizadanŞimdilik Birşey yok gibi canım ama motçralim düştü yani
Bitanem o durum bana da oluyo ilaclardanKızlar daha transfer sonrası 5. Gunumdeyim belirti için deil ama nefesiniz kesilir gibi oldunuz mu, dünden beri tıkanıyorum sanki
Kacinci gundu cnm bazen agri oluho benm deli gibi agri vardi bu lekelenme mevzusu cikti cikali agri gecto nasil bi bunyedir bu ben anlamadmBenim de hala ağrım var tek tarafta adet ağrısı gibi ben de test alacağım bu ağrı yüzünden
Tebrikler canımm darısı başımıza bize de dua etmeyi unutmaSelaaaam
Benim de dun idrarda coook silik cikmisti.
Bugun 9. Gunum kan testinde sonuc 152
Hayırlı uğurlu olsun. Gözün aydın.✌✌Kizlaaar sanırım hamileyim inanamiyorum sonucum 105 cikti nasil sizce?
Canim doktorunu aradinmi daha fazla uzmr kendini bebisin etkilenmesinDusuk falan degil stres yapma herkeste ayni olmaz sukret duaet arkadasim tutunmus ve sennle olcak bebisin ins. Sorma cnm bn stres ve kaosun icinde ogrendim ama kadinda demediki kesin hamilesin 2 gun snra gel bakalm dedi co kkucuk bi sayiya bakalm hersy kismet bi ben mi yasadim bu lekelenmeleri bi de kizlar ya surekli kahverengi bosi sinir oldum
Benim de 5. gün ara ara kasıklarda batma oluyor o kadar. 4. günde hiç belirtim ağrım yoktu dğn çok ağladım tutmadı galiba ağrı yok diyeKızlar daha transfer sonrası 5. Gunumdeyim belirti için deil ama nefesiniz kesilir gibi oldunuz mu, dünden beri tıkanıyorum sanki
Canımm çok geçmiş olsun. Bir tanıdığım çöp atarken kedi sıçrıyor ve düşüp ayağını kırmıştı gebelikte ama. Hiç bir şey olmamıştı şükür bebeğe. Onlar sandığımız da güçlü oluyorlar. Sadece biz biraz meşakatli elde ettiğimiz için korkuyoruz. Inşallah bir sorun oluşmaz canım. Doktorun ile paylaş belki bir önerisi olur. ÖpüyorumKızlar ya tüp bebek merkeziyle görüşmem vardı dışarı cıkmıştım. Ayağım kaydı ve popomun üzerine düştüm. 6.günü bugün sizce bişey olurmu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?