- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.338
- 133
5.gün embriyosu mu canım?Benimde transferim 21inde canım bana test gününü 31 mayıs olarak söylediler ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5.gün embriyosu mu canım?Benimde transferim 21inde canım bana test gününü 31 mayıs olarak söylediler ☺
7 Haziran benim. Sizleri duydukça gözümde uzuyor günler güzel haberlerle inşallahBana 3 haziran demişlerdi bugün görüşmeye gittiğimde o gün arife olduğu için 1 hazirana cektiler. Aynı gün varmı sende hissettiğin bişeyler
5.gün embriyosu mu canım?
Kızlar sizde 1 tane mi var 2 tane mi bu aradaEvet 5. Gün embriyosu canım. Senin kaçıncı gün? Varmı hissettiğin bişeyler ☺
Belim ağrıyo hafiften göğüs yanlarım ağrıyor ama adet öncesi de oluyordu bunlar.Sen de var mı bir belirti?evet aynı gün inşallah güzel haber alırızBana 3 haziran demişlerdi bugün görüşmeye gittiğimde o gün arife olduğu için 1 hazirana cektiler. Aynı gün varmı sende hissettiğin bişeyler
Ne kadar uzun kaçıncı gün oluyor ozaman dayanamam ben olsam vallahi yapardım test.7 Haziran benim. Sizleri duydukça gözümde uzuyor günler güzel haberlerle inşallah
Kızlar sizde 1 tane mi var 2 tane mi bu arada
Bende oluyorKızlar daha transfer sonrası 5. Gunumdeyim belirti için deil ama nefesiniz kesilir gibi oldunuz mu, dünden beri tıkanıyorum sanki
Arada bir bel ve kasık ağrısı göğüslerim zaten şişmişti hala şiş. Başkada bişey yok canmBelim ağrıyo hafiften göğüs yanlarım ağrıyor ama adet öncesi de oluyordu bunlar.Sen de var mı bir belirti?evet aynı gün inşallah güzel haber alırız
Bu testler ne için oluyor canım?Benden istemedilerBugün e2 ve progestan için kan verdim. Sonucu doktorun sekreterine gönderdim. Haber gelmedi onlardan da. Beklemedeyim. Bugün bile giderken kan vermeye, aşırı heyecanlıydım Gebelik testinde kalpten giderim heralde
İnşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunmuşturArada bir bel ve kasık ağrısı göğüslerim zaten şişmişti hala şiş. Başkada bişey yok canm
23 ünde oldu transfer 3.gün embriyosu idi canım. Bayram da giriyor ya araya. Bende nasıl dayanacağım diye ufaktan başladım Ama mecbur artık. Zaten regl günüm gelmiş oluyor biraz da oradan belli olur. Ay inşallah olmam regl filanNe kadar uzun kaçıncı gün oluyor ozaman dayanamam ben olsam vallahi yapardım test.
Olmaz canım.Evde alaturka benim de..Kızlar bugun 6.gunum işe başladım.işyerımde klazot yok,alaturka wc olur,sorun olur mu ki ?siz nasıl yapıosunuz
Transfer 23 ünde oldu canım. Arada bir kan tahlili istedi doktor. Sanırım ilaç dozu yeterli mi diye. Başka ihtiyaç olur mu diye istedi.Bu testler ne için oluyor canım?Benden istemediler
14 gün sonrası için test istediler ama bayrama denk geldiği için 7 haziran verildi ama tabiki bekleyemicem 3 hazıran da yapcam nasipseHoşbuldum. Evet aynı gün. bana test günü ayın 3 ü dedi doktor yani haftaya pazartesi daha bir hafta var. Sana hangi gün verdi.
İnşİnşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunmuştur
Ben iki gündür özellikle alaturka kullanıyorum. Klozet sevmiyorum hiç. Bağırsaklar iyi çalışmıyor gibi geliyor. Bir şey olsa doktor uyarırdı diyorum. Sorun olmaz bence.Kızlar bugun 6.gunum işe başladım.işyerımde klazot yok,alaturka wc olur,sorun olur mu ki ?siz nasıl yapıosunuz