• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Bana 3 haziran demişlerdi bugün görüşmeye gittiğimde o gün arife olduğu için 1 hazirana cektiler. Aynı gün 💓 varmı sende hissettiğin bişeyler
Belim ağrıyo hafiften göğüs yanlarım ağrıyor ama adet öncesi de oluyordu bunlar.Sen de var mı bir belirti?evet aynı gün inşallah güzel haber alırız:halay:

Kızlar bugun 6.gunum işe başladım.işyerımde klazot yok,alaturka wc olur,sorun olur mu ki ?siz nasıl yapıosunuz

Bugün e2 ve progestan için kan verdim. Sonucu doktorun sekreterine gönderdim. Haber gelmedi onlardan da. Beklemedeyim. Bugün bile giderken kan vermeye, aşırı heyecanlıydım 🙄 Gebelik testinde kalpten giderim heralde 😅
Bu testler ne için oluyor canım?Benden istemediler :skandal:

Ne kadar uzun kaçıncı gün oluyor ozaman 😬 dayanamam ben olsam vallahi yapardım test.
23 ünde oldu transfer 3.gün embriyosu idi canım. Bayram da giriyor ya araya. Bende nasıl dayanacağım diye ufaktan başladım 😬 Ama mecbur artık. Zaten regl günüm gelmiş oluyor biraz da oradan belli olur. Ay inşallah olmam regl filan 😔😔

Hoşbuldum. Evet aynı gün. bana test günü ayın 3 ü dedi doktor yani haftaya pazartesi daha bir hafta var. Sana hangi gün verdi.
14 gün sonrası için test istediler ama bayrama denk geldiği için 7 haziran verildi ama tabiki bekleyemicem 3 hazıran da yapcam nasipse

Kızlar bi yerde okudum hamileler ve hamilelik şüphesi olnlara bakla tüketmeyin diyorlar bilgisi olan var mı bu konuda doktora soranızız falan vardır belki???? Yemeği düşünüyodum bilemedim😯

Kızlar bugun 6.gunum işe başladım.işyerımde klazot yok,alaturka wc olur,sorun olur mu ki ?siz nasıl yapıosunuz
Ben iki gündür özellikle alaturka kullanıyorum. Klozet sevmiyorum hiç. Bağırsaklar iyi çalışmıyor gibi geliyor. Bir şey olsa doktor uyarırdı diyorum. Sorun olmaz bence.

Back