Insallah arkadasim ya bu surecte manik depresif gibi oldum bi agla bi guk bi sevin bi somurt ne hissedecegimi bilemez oldum ama dun ki sonucuma guveniyorum tek guvencem o 09luk fark ins iyi olurAsprin kanı cıvıtıp kanamaya neden olabiliyor. Yerleşme zamanı kanamalarını arttırabilir diye düşünmüştür. İgneyi de yerleşme olduğunu düşündüğü için arttırmıştır. Az önce okudum. Stres en büyük düşman demiş doktorun bir tanesi infertilite için. Sakin kalmaya çalış. Doktorlar net konuşmayı sevmez canım. Ama %90-100 bir problem olsa seni uyarırdı diye düşünüyorum. O yüzden doktorunu dinle inşallah iyi olacaktır.
Muhteşem bir duygu canım. Tebrik ederim. Darısı devamına olsun inşallah
Iyidir cnm iyidir kıpkırmızı görmek için daha erken çünkü.. Kan değerin de iyi çıkcak hiç endişelenmeÇekmedim canim, ama niye silik çıktı diye taktım simdi de kafaya..İnşallah kan degerim iyidir
Daha yeni hamilelik oldugu icin bi anda kipkirmizi cikmaz ki dert etmeeee hersey yolunda olcak arkadasimInsallah canim hepimizin ayni duyguyu yaşaması dileğiyleama niye silik çıktı ya umarim degerim iyi çıkar
Daha yeni hamilelik oldugu icin bi anda kipkirmizi cikmaz ki dert etmeeee hersey yolunda olcak arkadasim
Insallah canim hepimiz icin hayirlisi olsun. Baska topiklerde kıpkırmızı görenler olmuş da, onun için endiselendim sadece
Amiin canım inşallahInsallah canim hepimizin ayni duyguyu yaşaması dileğiyleama niye silik çıktı ya umarim degerim iyi çıkar
Hamilelik hormonları işteInsallah arkadasim ya bu surecte manik depresif gibi oldum bi agla bi guk bi sevin bi somurt ne hissedecegimi bilemez oldum ama dun ki sonucuma guveniyorum tek guvencem o 09luk fark ins iyi olur
Allah allah cok gecmis olsun canim sakinan goze.cop batar derler ya oyle olmus resmem cok mu siddetli dustun ve dustukten snra karnina kramp fln girdi mi suan kendni nasil hossettigin onemli bence agri kramp veya kotu bi akinti kan gelmesi fln yoksa hicbisey olmamistir bitanemKızlar ya tüp bebek merkeziyle görüşmem vardı dışarı cıkmıştım. Ayağım kaydı ve popomun üzerine düştüm. 6.günü bugün sizce bişey olurmu ya
Şimdilik Birşey yok gibi canım ama motçralim düştü yaniAllah allah cok gecmis olsun canim sakinan goze.cop batar derler ya oyle olmus resmem cok mu siddetli dustun ve dustukten snra karnina kramp fln girdi mi suan kendni nasil hossettigin onemli bence agri kramp veya kotu bi akinti kan gelmesi fln yoksa hicbisey olmamistir bitanem
Cok cok iyi kaçıncı günün canımKizlaaar sanırım hamileyim inanamiyorum sonucum 105 cikti nasil sizce?
Cok cok iyi kaçıncı günün canım
Tebriklerrrrrr herkes ama herkes pozıtıf gorsun devamıgelsın ınsallahhhh ,guzel gıdıyor kızlarr ,ramazan mubarek gün hayırlara vesıle oluyor ınsallahKizlaaar sanırım hamileyim inanamiyorum sonucum 105 cikti nasil sizce?
Tebrikler canımmm ne güzel bi haber buKizlaaar sanırım hamileyim inanamiyorum sonucum 105 cikti nasil sizce?
Kizlaaar sanırım hamileyim inanamiyorum sonucum 105 cikti nasil sizce?
Tebrıklerr ,yaaaaa çok güzel hepımız pozıtıf alalım inşallahh,mssallah masallah kızçelerimmmSelaaaam
Benim de dun idrarda coook silik cikmisti.
Bugun 9. Gunum kan testinde sonuc 152
Kizlaaar sanırım hamileyim inanamiyorum sonucum 105 cikti nasil sizce?
Selaaaam
Benim de dun idrarda coook silik cikmisti.
Bugun 9. Gunum kan testinde sonuc 152
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?