• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

göğüs yanlarım ağrıyo sadece .adet olmadan önce de olurdu. Aslında çoğu yerde belirti olmaz yazıyor.Sonuçta beta hcg değeri yeni yeni yükseliyor.O yüzden karar verdin belirti aramayacağım.Rabbim yardımcımız olsun canlar
yukseliyosa herkeste farkli belirti olabilir canim benim ayrica doluluk oluyodur goguslerde hamilelerde de oluyomus gogus agrisi ya korkma bence sut doluyodur diyelim😂

Günaydın güzel ve savaşçı anne adaylarııııı hepimizin günü güzel geçsin 💓💓💃
Günaydın canımm mimmea ve topic in değerli ziyaretçileri 😆🌼Ah! çok enerjik uyanmıştım ama güne (bu bebek sürecinden hariç şükür ki) pek de iyi olmayan haberle başladım :( yine de vardır bir hayır diyorum.

M maralalmila canım sen yazınca rahatlayıp uyumuşum:halay: artacak o değer dert edip durma kendine ben de kanama vs yok henüz olsa bir türlü olmasa başka

herkesin günü güzel geçsin bakalım benimki nasıl geçecek malum işe geldim. hafif ağrım var yazarsanız takipteyim ciao:nazar:
Amiin teşekkürler 😊 Allah kolaylık versin canım. Benim de batmanlarım ve hafif kasılmalarım var. Tabi hala benim için çok başı sayılır bu yolun 🙄

Kizlar tekrar selam bu asiri kahverengi ve acik pembe akinti cogaldi gibi. Doktorumla konustum az once yani cok notrdu olabilir dogal falab demedi aspir8ni kes dedi ve prolutex igneyi sabah aksam yap dedi suan acaip bi korku var agladim aglicam :(

Kizlar tekrar selam bu asiri kahverengi ve acik pembe akinti cogaldi gibi. Doktorumla konustum az once yani cok notrdu olabilir dogal falab demedi aspir8ni kes dedi ve prolutex igneyi sabah aksam yap dedi suan acaip bi korku var agladim aglicam :(

Canim ne olur stres yapma, kötü bişey de dememis ama doktorun. Kan sulandırıcıdan olmuştur belki

Kizlar tekrar selam bu asiri kahverengi ve acik pembe akinti cogaldi gibi. Doktorumla konustum az once yani cok notrdu olabilir dogal falab demedi aspir8ni kes dedi ve prolutex igneyi sabah aksam yap dedi suan acaip bi korku var agladim aglicam :KK43:
Canım stres yapma bebişin seninledir inşallah.Doktorların çoğu nötr konuşuyo zaten takılma bence ne diyorsa onu uygula.

Kizlaar kan verdim öğleden sonra cikicak. Beklerken eczaneden test aldım biraz uyduruk 6 tl idi 😀 silik de olsa hayatimda ilk defa ikinci cizgiyi gördüm 😀😀 ne olur benimle olsun bebeklerim dua edin kizlar 😇😇😇
İnşallah o güzel haberi duyarız canım inşallah:KK200:Kaçıncı günün bugün

Kizlaar kan verdim öğleden sonra cikicak. Beklerken eczaneden test aldım biraz uyduruk 6 tl idi 😀 silik de olsa hayatimda ilk defa ikinci cizgiyi gördüm 😀😀 ne olur benimle olsun bebeklerim dua edin kizlar 😇😇😇
Suan duaya baskicam kuzum duamda sende olacaksin seninleler hic korkma ve kan sonucunu yaz Rabbim guzel sonuclar versin

Canım stres yapma bebişin seninledir inşallah.Doktorların çoğu nötr konuşuyo zaten takılma bence ne diyorsa onu uygula.
Sagol canim benim dedigi gibi yaptim ignemi oldum az once aspirini kesicem ins bi sikinti yoktur ya dun test.aonucu 5.09 du yani cocuk tutunuyodur implantasyon akintisidir diyorum ama biraz fazlalasinca mod dusuyo tabi

Sagol canim benim dedigi gibi yaptim ignemi oldum az once aspirini kesicem ins bi sikinti yoktur ya dun test.aonucu 5.09 du yani cocuk tutunuyodur implantasyon akintisidir diyorum ama biraz fazlalasinca mod dusuyo tabi
Haklısın canım bu dönem öyle zorlu ki insan herseyden nem kapıyor.Bence adet kanaması olamaz yerleşme kanamasıdır o.Çünkü kullandığımız ilaçlar adeti önlüyor zaten.Güzel düşünelim güzel olsun hem ne güzel teste göre hamilesin tebrikler:-)

Hadi inşallah cnm o silik çizgi nasıl bi mutluluk veriyo insana yaa kan tahliliyle de onaylancak inşallah .. atsana resmini cektiysen

Kizlar tekrar selam bu asiri kahverengi ve acik pembe akinti cogaldi gibi. Doktorumla konustum az once yani cok notrdu olabilir dogal falab demedi aspir8ni kes dedi ve prolutex igneyi sabah aksam yap dedi suan acaip bi korku var agladim aglicam :KK43:
Asprin kanı cıvıtıp kanamaya neden olabiliyor. Yerleşme zamanı kanamalarını arttırabilir diye düşünmüştür. İgneyi de yerleşme olduğunu düşündüğü için arttırmıştır. Az önce okudum. Stres en büyük düşman demiş doktorun bir tanesi infertilite için. Sakin kalmaya çalış. Doktorlar net konuşmayı sevmez canım. Ama %90-100 bir problem olsa seni uyarırdı diye düşünüyorum. O yüzden doktorunu dinle inşallah iyi olacaktır.

Back