- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.338
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yukseliyosa herkeste farkli belirti olabilir canim benim ayrica doluluk oluyodur goguslerde hamilelerde de oluyomus gogus agrisi ya korkma bence sut doluyodur diyelimgöğüs yanlarım ağrıyo sadece .adet olmadan önce de olurdu. Aslında çoğu yerde belirti olmaz yazıyor.Sonuçta beta hcg değeri yeni yeni yükseliyor.O yüzden karar verdin belirti aramayacağım.Rabbim yardımcımız olsun canlar
Günaydın canımm mimmea ve topic in değerli ziyaretçileri Ah! çok enerjik uyanmıştım ama güne (bu bebek sürecinden hariç şükür ki) pek de iyi olmayan haberle başladım yine de vardır bir hayır diyorum.Günaydın güzel ve savaşçı anne adaylarııııı hepimizin günü güzel geçsin
Agzından bal damlıyoo canımm inşallah öyledir.yukseliyosa herkeste farkli belirti olabilir canim benim ayrica doluluk oluyodur goguslerde hamilelerde de oluyomus gogus agrisi ya korkma bence sut doluyodur diyelim
Amiin teşekkürler Allah kolaylık versin canım. Benim de batmanlarım ve hafif kasılmalarım var. Tabi hala benim için çok başı sayılır bu yolunM maralalmila canım sen yazınca rahatlayıp uyumuşum artacak o değer dert edip durma kendine ben de kanama vs yok henüz olsa bir türlü olmasa başka
herkesin günü güzel geçsin bakalım benimki nasıl geçecek malum işe geldim. hafif ağrım var yazarsanız takipteyim ciao
Kizlar tekrar selam bu asiri kahverengi ve acik pembe akinti cogaldi gibi. Doktorumla konustum az once yani cok notrdu olabilir dogal falab demedi aspir8ni kes dedi ve prolutex igneyi sabah aksam yap dedi suan acaip bi korku var agladim aglicam
Canım stres yapma bebişin seninledir inşallah.Doktorların çoğu nötr konuşuyo zaten takılma bence ne diyorsa onu uygula.Kizlar tekrar selam bu asiri kahverengi ve acik pembe akinti cogaldi gibi. Doktorumla konustum az once yani cok notrdu olabilir dogal falab demedi aspir8ni kes dedi ve prolutex igneyi sabah aksam yap dedi suan acaip bi korku var agladim aglicam
İnşallah o güzel haberi duyarız canım inşallahKaçıncı günün bugünKizlaar kan verdim öğleden sonra cikicak. Beklerken eczaneden test aldım biraz uyduruk 6 tl idi silik de olsa hayatimda ilk defa ikinci cizgiyi gördüm ne olur benimle olsun bebeklerim dua edin kizlar
İnşallah o güzel haberi duyarız canım inşallahKaçıncı günün bugün
Suan duaya baskicam kuzum duamda sende olacaksin seninleler hic korkma ve kan sonucunu yaz Rabbim guzel sonuclar versinKizlaar kan verdim öğleden sonra cikicak. Beklerken eczaneden test aldım biraz uyduruk 6 tl idi silik de olsa hayatimda ilk defa ikinci cizgiyi gördüm ne olur benimle olsun bebeklerim dua edin kizlar
Ins oyledir bitanem korktun bayag dun test yaptigimi bilmiyo ama aonucta teste yukselme vardi . Su akintilar dursun da bi rahat nefes alicam ins sennde sonuc iyi cikar bi sikinti yoktur arkdsmCanim ne olur stres yapma, kötü bişey de dememis ama doktorun. Kan sulandırıcıdan olmuştur belki
Sagol canim benim dedigi gibi yaptim ignemi oldum az once aspirini kesicem ins bi sikinti yoktur ya dun test.aonucu 5.09 du yani cocuk tutunuyodur implantasyon akintisidir diyorum ama biraz fazlalasinca mod dusuyo tabiCanım stres yapma bebişin seninledir inşallah.Doktorların çoğu nötr konuşuyo zaten takılma bence ne diyorsa onu uygula.
Hadi İnşallah RABBİM güzel haber almanı nasip etsin10 canım, test günüm
Haklısın canım bu dönem öyle zorlu ki insan herseyden nem kapıyor.Bence adet kanaması olamaz yerleşme kanamasıdır o.Çünkü kullandığımız ilaçlar adeti önlüyor zaten.Güzel düşünelim güzel olsun hem ne güzel teste göre hamilesin tebriklerSagol canim benim dedigi gibi yaptim ignemi oldum az once aspirini kesicem ins bi sikinti yoktur ya dun test.aonucu 5.09 du yani cocuk tutunuyodur implantasyon akintisidir diyorum ama biraz fazlalasinca mod dusuyo tabi
Hadi inşallah cnm o silik çizgi nasıl bi mutluluk veriyo insana yaa kan tahliliyle de onaylancak inşallah .. atsana resmini cektiysenKizlaar kan verdim öğleden sonra cikicak. Beklerken eczaneden test aldım biraz uyduruk 6 tl idi silik de olsa hayatimda ilk defa ikinci cizgiyi gördüm ne olur benimle olsun bebeklerim dua edin kizlar
Asprin kanı cıvıtıp kanamaya neden olabiliyor. Yerleşme zamanı kanamalarını arttırabilir diye düşünmüştür. İgneyi de yerleşme olduğunu düşündüğü için arttırmıştır. Az önce okudum. Stres en büyük düşman demiş doktorun bir tanesi infertilite için. Sakin kalmaya çalış. Doktorlar net konuşmayı sevmez canım. Ama %90-100 bir problem olsa seni uyarırdı diye düşünüyorum. O yüzden doktorunu dinle inşallah iyi olacaktır.Kizlar tekrar selam bu asiri kahverengi ve acik pembe akinti cogaldi gibi. Doktorumla konustum az once yani cok notrdu olabilir dogal falab demedi aspir8ni kes dedi ve prolutex igneyi sabah aksam yap dedi suan acaip bi korku var agladim aglicam
Muhteşem bir duygu canım. Tebrik ederim. Darısı devamına olsun inşallahKizlaar kan verdim öğleden sonra cikicak. Beklerken eczaneden test aldım biraz uyduruk 6 tl idi silik de olsa hayatimda ilk defa ikinci cizgiyi gördüm ne olur benimle olsun bebeklerim dua edin kizlar
Hadi inşallah cnm o silik çizgi nasıl bi mutluluk veriyo insana yaa kan tahliliyle de onaylancak inşallah .. atsana resmini cektiysen