• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Asprin kanı cıvıtıp kanamaya neden olabiliyor. Yerleşme zamanı kanamalarını arttırabilir diye düşünmüştür. İgneyi de yerleşme olduğunu düşündüğü için arttırmıştır. Az önce okudum. Stres en büyük düşman demiş doktorun bir tanesi infertilite için. Sakin kalmaya çalış. Doktorlar net konuşmayı sevmez canım. Ama %90-100 bir problem olsa seni uyarırdı diye düşünüyorum. O yüzden doktorunu dinle inşallah iyi olacaktır.
Insallah arkadasim ya bu surecte manik depresif gibi oldum bi agla bi guk bi sevin bi somurt ne hissedecegimi bilemez oldum ama dun ki sonucuma guveniyorum tek guvencem o 09luk fark ins iyi olur

Kızlar ya tüp bebek merkeziyle görüşmem vardı dışarı cıkmıştım. Ayağım kaydı ve popomun üzerine düştüm. 6.günü bugün sizce bişey olurmu ya

Kızlar ya tüp bebek merkeziyle görüşmem vardı dışarı cıkmıştım. Ayağım kaydı ve popomun üzerine düştüm. 6.günü bugün sizce bişey olurmu ya
Allah allah cok gecmis olsun canim sakinan goze.cop batar derler ya oyle olmus resmem cok mu siddetli dustun ve dustukten snra karnina kramp fln girdi mi suan kendni nasil hossettigin onemli bence agri kramp veya kotu bi akinti kan gelmesi fln yoksa hicbisey olmamistir bitanem

Allah allah cok gecmis olsun canim sakinan goze.cop batar derler ya oyle olmus resmem cok mu siddetli dustun ve dustukten snra karnina kramp fln girdi mi suan kendni nasil hossettigin onemli bence agri kramp veya kotu bi akinti kan gelmesi fln yoksa hicbisey olmamistir bitanem
Şimdilik Birşey yok gibi canım ama motçralim düştü yani 😔

Back