Cok iyi bideger canim tebriklerrrrKizlaaar sanırım hamileyim inanamiyorum sonucum 105 cikti nasil sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok iyi bideger canim tebriklerrrrKizlaaar sanırım hamileyim inanamiyorum sonucum 105 cikti nasil sizce?
Değerlerden hiç anlamıyorum canım ama eminim iyidir. Sonuç ta hamile olduğunu söylediler değil mi ? Gerisini düşünme şimdi. Tebriklerr Allah sağlıkla devamını getirsin yeni hamişKizlaaar sanırım hamileyim inanamiyorum sonucum 105 cikti nasil sizce?
Hoşgeldinnn.İnşallah güzel sonuçlanır tedavinSonuçları pozitif olanlara hayırlı olsun allah kucaklarınıza aldığınız günleri de göstersin. Diğer kalanlarımız da güzel haberler alır inşallah kızlar. Kaç gündür yorumları okuyup ben de güç alıyordum. Sırf yazmak için üye oldum dayanamadım artık. Benim de 5. gün transferden sonra.
İnşallah hepimizin güzel sonuçlansın✌Hoşgeldinnn.İnşallah güzel sonuçlanır tedavin
Ah canım inşallah :)Kilyacımmm her şey çok güzel olacak ✌✌
Merhaba canım hoş geldin. Hepimiz için en iyisi olsun dileğimizSonuçları pozitif olanlara hayırlı olsun allah kucaklarınıza aldığınız günleri de göstersin. Diğer kalanlarımız da güzel haberler alır inşallah kızlar. Kaç gündür yorumları okuyup ben de güç alıyordum. Sırf yazmak için üye oldum dayanamadım artık. Benim de 5. gün transferden sonra.
Hoşgeldin karpuzcu, aynı gün transfer olmuşuz güzel haberlerle insallahSonuçları pozitif olanlara hayırlı olsun allah kucaklarınıza aldığınız günleri de göstersin. Diğer kalanlarımız da güzel haberler alır inşallah kızlar. Kaç gündür yorumları okuyup ben de güç alıyordum. Sırf yazmak için üye oldum dayanamadım artık. Benim de 5. gün transferden sonra.
Bugün bende de var azıcık. Yutkunurken hissediyorum daha doğrusu. İlaçlardan olduğunu düşünüyorum canımKızlar daha transfer sonrası 5. Gunumdeyim belirti için deil ama nefesiniz kesilir gibi oldunuz mu, dünden beri tıkanıyorum sanki
Hoşbuldum. Evet aynı gün. bana test günü ayın 3 ü dedi doktor yani haftaya pazartesi daha bir hafta var. Sana hangi gün verdi.Hoşgeldin karpuzcu, aynı gün transfer olmuşuz güzel haberlerle insallah
Waaow ne güzel haberler. Tebrikler canımSelaaaam
Benim de dun idrarda coook silik cikmisti.
Bugun 9. Gunum kan testinde sonuc 152
İnşallah İnşallah.Ben de hep takip ediyodum yeni üye oldum.Bu topik hepimize uğurlu gelsinİnşallah hepimizin güzel sonuçlansın✌
Hoşgeldiiinnnnn ben de 6.günüm. İnş güzel haberler veririzSonuçları pozitif olanlara hayırlı olsun allah kucaklarınıza aldığınız günleri de göstersin. Diğer kalanlarımız da güzel haberler alır inşallah kızlar. Kaç gündür yorumları okuyup ben de güç alıyordum. Sırf yazmak için üye oldum dayanamadım artık. Benim de 5. gün transferden sonra.
mimmea hangi gün oldu transferin.Aynı günlerdeyiz sanırım.Benim 21 inde oldu salı günüHoşgeldiiinnnnn ben de 6.günüm. İnş güzel haberler veririz
Aradim cnm aspirini kesip prolutex igneyi sabah aksam yap dedi iste ama test yaptigimi soylemedm notr yani doktordaCanim doktorunu aradinmi daha fazla uzmr kendini bebisin etkilenmesin
Merkezle görüştüm birazdan doktoru aratacaklar canım. Burayada yazarım. Belki istemeden başına gelen olursa bilgi edin iş olur.Canımm çok geçmiş olsun. Bir tanıdığım çöp atarken kedi sıçrıyor ve düşüp ayağını kırmıştı gebelikte ama. Hiç bir şey olmamıştı şükür bebeğe. Onlar sandığımız da güçlü oluyorlar. Sadece biz biraz meşakatli elde ettiğimiz için korkuyoruz. Inşallah bir sorun oluşmaz canım. Doktorun ile paylaş belki bir önerisi olur. Öpüyorum
Aynı gün evet bende 21inde oldummimmea hangi gün oldu transferin.Aynı günlerdeyiz sanırım.Benim 21 inde oldu salı günü
Test günün ne zaman canım?1 haziran verdiler banaAynı gün evet bende 21inde oldum
Test günün ne zaman canım?1 haziran verdiler bana
Bana 3 haziran demişlerdi bugün görüşmeye gittiğimde o gün arife olduğu için 1 hazirana cektiler. Aynı gün varmı sende hissettiğin bişeylerTest günün ne zaman canım?1 haziran verdiler bana