• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kizlaaar sanırım hamileyim inanamiyorum sonucum 105 cikti nasil sizce?
Değerlerden hiç anlamıyorum canım ama eminim iyidir. Sonuç ta hamile olduğunu söylediler değil mi ? Gerisini düşünme şimdi. Tebriklerr 🎊 Allah sağlıkla devamını getirsin yeni hamiş🤰🏻

Sonuçları pozitif olanlara hayırlı olsun allah kucaklarınıza aldığınız günleri de göstersin. Diğer kalanlarımız da güzel haberler alır inşallah kızlar. Kaç gündür yorumları okuyup ben de güç alıyordum. Sırf yazmak için üye oldum dayanamadım artık.😄😄😄😄 Benim de 5. gün transferden sonra.
Hoşgeldinnn.İnşallah güzel sonuçlanır tedavin :-)

Sonuçları pozitif olanlara hayırlı olsun allah kucaklarınıza aldığınız günleri de göstersin. Diğer kalanlarımız da güzel haberler alır inşallah kızlar. Kaç gündür yorumları okuyup ben de güç alıyordum. Sırf yazmak için üye oldum dayanamadım artık.😄😄😄😄 Benim de 5. gün transferden sonra.
Merhaba canım hoş geldin. Hepimiz için en iyisi olsun dileğimiz 🧚🏻‍♀️

Hoşgeldin karpuzcu, aynı gün transfer olmuşuz güzel haberlerle insallah🙏🙏🙏🙏

Hoşgeldiiinnnnn 💓 ben de 6.günüm. İnş güzel haberler veririz

Canımm çok geçmiş olsun. Bir tanıdığım çöp atarken kedi sıçrıyor ve düşüp ayağını kırmıştı gebelikte ama. Hiç bir şey olmamıştı şükür bebeğe. Onlar sandığımız da güçlü oluyorlar. Sadece biz biraz meşakatli elde ettiğimiz için korkuyoruz. Inşallah bir sorun oluşmaz canım. Doktorun ile paylaş belki bir önerisi olur. Öpüyorum 😘
Merkezle görüştüm birazdan doktoru aratacaklar canım. Burayada yazarım. Belki istemeden başına gelen olursa bilgi edin iş olur.

Bugün e2 ve progestan için kan verdim. Sonucu doktorun sekreterine gönderdim. Haber gelmedi onlardan da. Beklemedeyim. Bugün bile giderken kan vermeye, aşırı heyecanlıydım 🙄 Gebelik testinde kalpten giderim heralde 😅

Back