• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Sabaha kadar 5kez uyandım çok sinir bozucuydu kahve içcektim çikolata kalmamış vazgeçtim 😂😂 anestezi demediler yaa ağrılı acılımı olur
Olsun. Canın sağ olsun artık. Insan şartlayınca da olmuyor bazen :) Yok hayır ağrılı olmuyormuş ben tedirginlikten aldım canım. Eğer niyetin varsa diye söyledim. Gerek olan bir şey değil. Dedikleri gibi fazla sıkışık olmana da gerek yok. Seni rahatsız edebilir. 3 bardak kadar iç. Biraz sıkışsan yeter. Gerekli olursa yine içmeni söylerler zaten. Rahatla. İyi geçecek hepsi inşallah. Çıkınca haber verirsin canım. 💟

QUOTE="maralalmila, post: 60053835, member: 335157"]
Meralim cok cok tesekkurederim Allah razi olsun butun dualariniz icin bende o kdr cok dua ediyorum ki hepiniz hep dualarimizdasiniz biz ayni kaderin farkli yolculariyiz sdc dilerim hepimiz mutlu sona ulasiriz. Ins sende keseyi gorursun arkadasim. Bende suan beile asiri derecede kahverengi lekelenmeler var fitil koyarken eldivene geciyor kahverengilik hala diken ustundeyim aslinda
[/QUOTE]
Canım çok doğru yazmışsın. Dediğin gibi her birimiz farklı duraktan binmiş ama aynı yere giden yolculariz. Dualarin iicin cok sagol canim. Allah razi olsun rabbim bu ramazan ayi hurmetine herkese nasip etsin insallah. Canım ilaclari kullanırken adet olamazsın. Sonucun negatif olursa doktor ilaclari biraktiriyor ondan bi kaç gün sonra adetin başlıyor. Bence sende ki o kahverengi akinti ya yerleşme yada ilaçlar birikiyor ya oda geri geliyor olabilir. Gününde test yapmadan hicbirsey kesin değildir :dua::dua::dua::dua::dua::dua:

QUOTE="maralalmila, post: 60053835, member: 335157"]
Meralim cok cok tesekkurederim Allah razi olsun butun dualariniz icin bende o kdr cok dua ediyorum ki hepiniz hep dualarimizdasiniz biz ayni kaderin farkli yolculariyiz sdc dilerim hepimiz mutlu sona ulasiriz. Ins sende keseyi gorursun arkadasim. Bende suan beile asiri derecede kahverengi lekelenmeler var fitil koyarken eldivene geciyor kahverengilik hala diken ustundeyim aslinda
Canım çok doğru yazmışsın. Dediğin gibi her birimiz farklı duraktan binmiş ama aynı yere giden yolculariz. Dualarin iicin cok sagol canim. Allah razi olsun rabbim bu ramazan ayi hurmetine herkese nasip etsin insallah. Canım ilaclari kullanırken adet olamazsın. Sonucun negatif olursa doktor ilaclari biraktiriyor ondan bi kaç gün sonra adetin başlıyor. Bence sende ki o kahverengi akinti ya yerleşme yada ilaçlar birikiyor ya oda geri geliyor olabilir. Gününde test yapmadan hicbirsey kesin değildir :dua::dua::dua::dua::dua::dua:
[/QUOTE]
Aynen canim gununde test sonucu en onemlisi ama yinede suan tutundugu kanda azda olsa cknca mutlu oldum cok bayag korkmustuk cunku yerlesme kanamasidir ins

Ben raporluydum canım üni hastaneleri çok oyaliyo rapor için ve şart cok. 3 sene evli olmalısın, 5 sene sgkli olmalısın, 2 aşılama yaptırıcan negatif olucak öyle veriyorlar raporu. Ama sorun erkek kaynakliysa hemen alırsın biz iki ayda aldık eşimin sayı düşüktü. 2. Yilimizda rapor aldık biz hiç tedavimiz yokken aşılama fln. İşimiz kolaylaştı şimdiki aklım olsa ugrasmazdim sadece 1500tl indirim oluyo tedavide yaptığın masrafın yanında da bu bı hiç nerdeyse. Tembellik için alinmiyo ztn rapor.
günayydın canım bu şartları sağlıyorum hatta şimdi bulunduğum ildeki üniversite hastanesiyle görüştüm sen merkezinle görüşüp kullanacağın ilaçları da öğrenip geldiğinde bir kaç gün içinde çıkarırız dediler inşallah dedikleri gibi olur :)

Olsun. Canın sağ olsun artık. Insan şartlayınca da olmuyor bazen :) Yok hayır ağrılı olmuyormuş ben tedirginlikten aldım canım. Eğer niyetin varsa diye söyledim. Gerek olan bir şey değil. Dedikleri gibi fazla sıkışık olmana da gerek yok. Seni rahatsız edebilir. 3 bardak kadar iç. Biraz sıkışsan yeter. Gerekli olursa yine içmeni söylerler zaten. Rahatla. İyi geçecek hepsi inşallah. Çıkınca haber verirsin canım. 💟
Veririm tabiki sağol canım çok meraktayım nasıl oldu minnoşlarım ☺️

Ayy bana demediler bide 12:30 da az önce azıcık çay içtim kendimce açık bilsem içmezdim 😂
Banada demediler aclik tokluk farketmez dediler canim insallah hayirlisi olur sakin ol cok basit bi islem ztn bu surecte en basit olan islem ve en keyfini yerine getirecek olan bu bol bol sinlen sonrasinda hemen kalkip gitmek zofunda drgilsin kendimi iyi hissetmiyorum de yarik saat daha fazla yat artik guzel bi bekleyis donemin baslicak Rabbim hayirlisini nasip etsin

Banada demediler aclik tokluk farketmez dediler canim insallah hayirlisi olur sakin ol cok basit bi islem ztn bu surecte en basit olan islem ve en keyfini yerine getirecek olan bu bol bol sinlen sonrasinda hemen kalkip gitmek zofunda drgilsin kendimi iyi hissetmiyorum de yarik saat daha fazla yat artik guzel bi bekleyis donemin baslicak Rabbim hayirlisini nasip etsin
Ayy inşallah çok teşekkür ederim ☺️

M maralalmila canım sen yazınca rahatlayıp uyumuşum:halay: artacak o değer dert edip durma kendine ben de kanama vs yok henüz olsa bir türlü olmasa başka

herkesin günü güzel geçsin bakalım benimki nasıl geçecek malum işe geldim. hafif ağrım var yazarsanız takipteyim ciao:nazar:
Canim sakin yorma kendini iste sen herseyden onemlisin masa basiysa isin bi tik daha iyi strese girme olurmu sende dikkat et kendine

Back