Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Canım yapma ne olur. Bence çok erken. Kendini o kadar harap edeceğine aç bir telefon. Ver biz arayalım eşin arasın. En iyisini doktorun bilir. Ve sonuç ne olursa olsun son değil hiç bir şey için ki daha bir şeyde belli değil. Bak arasan doktorun kızacak sana böyle erken karar verdiğin için. Bildiğim bütün kadın doğumcular bu kadar gün bekleyin diyorsa vardır bir bildikleri illa ki. Sakinleş önce. Biliyorum çok zor. Bende böyle olurdum. Kızacaksın belki böyle yazdığım içinde Ama bak oradan oraya harap etme kendini ne olur. Dikkat et kendine.

Negatif olursa Uzulme diyemeyiz tabiki uzuluceksin ama hepimiz uzgunuz suan. Sadece cabuk toparlanip umidimizi kaybetmeyelim

Milacımmm daha dur bakalim 6.gundesin demoralize olmak yok, bi bu kadar daha yolun var negatifi görünce üzülmek yok haftaya bi daha test yapmalısın bence

Ins arkadasim ins inanmak istemiyorum ins yukselcek degerler
Bizim test günümüz 1 haziran. Daha cok amacok erken canım . Dr lar inatla tembıhlıyor ,cunku son anda bırden yukseledebılıomus ,ınsallah guzel olcak hersey Allahın ıznıyle , sen ve gruptakı tumarkadaslarımın ve bızım gibi olan herkesın ınsss

Ins arkadasim ins inanmak istemiyorum ins yukselcek degerler
Canım gerçekten erken yaptın tahlili, negatifi görmek seni üzmesin daha 8.günden sonra beta hormonu salgılanır, herkesde 5. Günde pozitif olcak diye bisey yok, lütfen topla kendini, bu sürpriz deil bu günlerde gorulebilcek bi sonuç, haftaya güzel haberlerini alıcaz insallahhhh

Bisey soylicem su an soktayim ailemden once size yaziyorum kizlar kan testi sonucum cikti 5.09 cikti. 0 ile 5 arasi hamilelik yok demekmis o 09 cuk deger ile su an hamileymisim kizlar inanamiyorum suan. Laborant dediki 2 gun snra ayni saatte tekrarlicaz. Idrarda cikmaz dedi soka girdim suan ne hossedecegimi bilmiyorum rabbim hepimize arti degerler gpstersin tam boaluktayken sonucu aldim ciglik cigliga inlettim heryeri

Canımmmm tebriklerrrrrAllah tamamına erdirsın ,cok sevındım ,hep ama hep pozıtıf alalım ınsallahhhh

Canımmmm tebriklerrrrrAllah tamamına erdirsın ,cok sevındım ,hep ama hep pozıtıf alalım ınsallahhhh
Cok sagol bitanem benim ya inanamiyorum elimde kagit agliyorum manyak gibi. Dogru di mi yanls bilmiyorum 5.09 deger artmis gercekten soktayim auan Rabbim yasatsin hepimize bu daha cok basi tabi daha uzun sureclerimiz var ins allahm hepimizin sonucunu gostersin bize en pozitifinden iama sunu anladim odrar testi asla yapmagin asla asla

Canım 5.günde 5.09 iyi bile bi deger dogru bence

Çook sevindim canım Bu güzel haberi duymayı bekliyorduk. Yaa bak inşallah güzel olacak o kadarcık değerden çıkmasaydı boşuna kendini yiyecektin. Neyse şükür ki böyle çıkmış. Git evine güzelce dinlen

ayyy cok cok cok sevindim masallah artacak o deger
o kedi buraya geleceeekkk
yazmani bekliyordum yatmak icin oh rahat rahat uyuyalim hepimiz
katlanarak artsin insallah bu gece bol dua edelim

Cok şükür canim katlanarak articak İnşallah değerin yok yere stres yaptin kendini ama olsun erkenden öğrenmiş oldun

Ayyyy hepimiz bu haberi bekliyorduk işte. Hayırlı olsun bu gece rahat Bi uyku uyu artık inş değerlerin kat kat kat kat artar cok sevindim senn adına. Allah bizede nasip eder inşallah

Ayyyy hepimiz bu haberi bekliyorduk işte. Hayırlı olsun bu gece rahat Bi uyku uyu artık inş değerlerin kat kat kat kat artar cok sevindim senn adına. Allah bizede nasip eder inşallah
Ah bitanem deger dusuk viraz kafa karistirici ama oyle gibi goUkuyor rabbim ins hepimize katkat guzel degerler versin bebrgimiz kucalarmiza gelsin inan baska duam yok sdc kendim icin degl helimiz icin tek istedigim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…