Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

:))) roman okur gıbı okudum son bı kac saatı :))) cok yaşayın kızlar. M maralalmila yüreğim agzımda okudum. ve cok sevındım canım. kat kat katlansın hcg darısı diğer transfer olanlara ...
Canim benim sorma bende roman gibi yasadim son dakkalari ne hallerdeydim gormeniz lazimdi ins guzel olcak hepimiz icin daha cok cok basi bakalim sonuclarimiz hepimizin iyi olsun verilen emeklere degsin bebekler anneleriyle bulussun tek duam❤

ayyy cok cok cok sevindim masallah artacak o deger
o kedi buraya geleceeekkk
yazmani bekliyordum yatmak icin oh rahat rahat uyuyalim hepimiz
katlanarak artsin insallah bu gece bol dua edelim♥♥♥♥♥♥♥
Allahim ya kardes gibiyiz artik bitanem ins hepimiz katlana katlana bu sonuclara erisiriz cok sagol cnm bu gece hepimiz icin dua edicem hergun ettigim gobi❤❤

iyi geceler kuzlar.. benim de 10. gün değerim 47 çıkmıştı.. 12. gün değerim 84 cıktı.. biraz düşük ama 2 ye katladı en azından.. iyi haberdir umarım bu değerler. bu arada birini akşamüstü yatırmıştım diğeri şabak oldu 1.5 gün gibi arası..

Canim cok guzelmis degerin ayni saate olmadigi icn hayirli ugurli olsun bebisin

Canim cok guzelmis degerin ayni saate olmadigi icn hayirli ugurli olsun bebisin
sanki genel e gore biraz düşük değil mi ? içine kurt düştü biraz.. 4. gün embriyosu benim.. seninde hayırlı.oldun inşallah artar değerlerin çok stresli bir gün geçirmişsin canim..

Ah bitanem deger dusuk viraz kafa karistirici ama oyle gibi goUkuyor rabbim ins hepimize katkat guzel degerler versin bebrgimiz kucalarmiza gelsin inan baska duam yok sdc kendim icin degl helimiz icin tek istedigim bu
Bende hergeve hepimiz için dua ediyorum hiçbirimizin yüzünü kara cıkarmak bu işten diye. Buranın en güzel tarafında bu bence. Tanımadığımız bir sürü insandan dua almak

Ya canım çok sevindimmmm. Bana hep derlerdi ki hamile kadının duası kabul olurmuş. Sana gözlerimi kapatıp o kadar içten dua ettim ki anlatamam. Rabbim değerin kat kat artmasını nasip etsin. Bir bebişimiz daha katılsın aramıza. Eeee bizimkilere arkadaş lazımm. Annesi sende fazla üzme kuzucugumuzu derin nefes al elini karnına koy öyle uyu. Ben transferden beri her gece öyle uyudum hissetsin yavrum annesini diye. Bak yarın doktora gidiyorum inşallah keseyi görücez. O minnak masumdan umudunu hiçbir zaman kesme. Dualarım her zaman seninle... Ve test gününü bekleyen bütün arkadaşlarımızla......

Sabaha kadar 5kez uyandım çok sinir bozucuydu kahve içcektim çikolata kalmamış vazgeçtim anestezi demediler yaa ağrılı acılımı olur

cokkkk sevindim milacım çoookkkk şükür canim katlanarak artsın insallahhh güne böyle bi haberle başlamak harika bisey, meralim halaya yer açalım mila gelioooo✌✌✌✌✌

Son düzenleme:
Çok güzel bak daha yeni oturmuş bebiş şimdi katlamasini takip etcen insallah bol bol katlansin degerin sagsalim kucagina al canim

cokkkk sevindim milacım çoookkkk şükür canim katlanarak artsın insallahhh güne böyle bi haberle başlamak harika bisey, meralim halaya yer açalım mila gelioooo✌✌✌✌✌
Ne demek kız açtık kollarımızı bekliyoruz gelsin aramıza mila mız teyteyyyy lululululu hoppa aaa

Meralim cok cok tesekkurederim Allah razi olsun butun dualariniz icin bende o kdr cok dua ediyorum ki hepiniz hep dualarimizdasiniz biz ayni kaderin farkli yolculariyiz sdc dilerim hepimiz mutlu sona ulasiriz. Ins sende keseyi gorursun arkadasim. Bende suan beile asiri derecede kahverengi lekelenmeler var fitil koyarken eldivene geciyor kahverengilik hala diken ustundeyim aslinda

Çok güzel bak daha yeni oturmuş bebiş şimdi katlamasini takip etcen insallah bol bol katlansin degerin ❤❤❤❤ sagsalim kucagina al canim
Canim benim cok tesekkurederim ya o kahverengi lekelenmelee hala var onlar urkutuyo biraz ins bi sikinti yoktur cok kucuk farkla xikmis teste 5 degilde 5.09 olmus 09 farkta farktir ama di mi ")

Hahaha ne guzel bi yorum atmissin okurken gulumsedim cnm bemim darisi butun forumun basina diyelim lekeler devam ama ins aksilik olmuyodur ins guzel sonuclari butun forumdan aliriz dualarm hep bu yonde

sanki genel e gore biraz düşük değil mi ? içine kurt düştü biraz.. 4. gün embriyosu benim.. seninde hayırlı.oldun inşallah artar değerlerin çok stresli bir gün geçirmişsin canim..
Dusuk falan degil stres yapma herkeste ayni olmaz sukret duaet arkadasim tutunmus ve sennle olcak bebisin ins. Sorma cnm bn stres ve kaosun icinde ogrendim ama kadinda demediki kesin hamilesin 2 gun snra gel bakalm dedi co kkucuk bi sayiya bakalm hersy kismet bi ben mi yasadim bu lekelenmeleri bi de kizlar ya surekli kahverengi bosi sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…