Aynen fakat 2 koydutmustum ama yarin kontrolüm var sanirim teki düştü ama malesefhayırlı olsun darısı başımıza diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen fakat 2 koydutmustum ama yarin kontrolüm var sanirim teki düştü ama malesefhayırlı olsun darısı başımıza diyelim
bu grup çok okumuş çocuğa zaman kalmamış anlaşılanAhhh bende tam nişanlanma aşamasında tez yazmıştım yüksek lisans için ne zordur bilirim Allah kolaylık versin kızlar size
Öyle vallahi yüksek lisans çalışma derken ertelendi. Mimarız eşimle ve iki şehirde birden işlerimiz var sürekli git gel zaman kalmadı bu işlere. İnş şimdi anne olma vakti izdi hepimizinbu grup çok okumuş çocuğa zaman kalmamış anlaşılan
tez mez hikaye ya bitmese de olur anne olalım sağlıkla şuan bunu istediğim yaştayım
Ingilizceden nefret ediyorum bir progestan fitil iki ingilizce Allah kolaylık versin canım. İş de tez de her zaman olur yıllarca bunlar yüzünden erteledim. Şimdi hiç biri gözümde yok. Allah sağlık versin. Gerisi olur yavaş yavaş. Yorma kendini.odaklansan kafa dağıtıcı birşey aslında maalesef yarın işe dönüyorum ve bir ton iş beni bekliyor ne teze bakabilirim ne de kendimi dinleyebilirim
Oturumaktan dizlerimin morardığını bilirim. Yetişicem düğün öncesine diye. Şu an ki aklım olsa yine illa çalışırdım da kasmazdım...Ahhh bende tam nişanlanma aşamasında tez yazmıştım yüksek lisans için ne zordur bilirim Allah kolaylık versin kızlar size
Benim kamburu çıktı sabahlara kadar gözler gitti ahhhh ahhhh bide hazırlıklar derken ne zor dönemdi. Tek olmadığımı görmek güzelOturumaktan dizlerimin morardığını bilirim. Yetişicem düğün öncesine diye. Şu an ki aklım olsa yine illa çalışırdım da kasmazdım...
işte bir an önce bitirme isteği yüzünden hepsi. benim sağlığını kaybeden akademisyen arkadaşlarım var can herşeyden önemliOturumaktan dizlerimin morardığını bilirim. Yetişicem düğün öncesine diye. Şu an ki aklım olsa yine illa çalışırdım da kasmazdım...
Ah ah. Yaram derin nereden geldik teee buralara Aynen göz yaşartıcı damla kullanıyordum. Bilgisayara bak bak kuruyor acıyordu. Hah diyorum şimdi yani ne oldu bu işlerle uğraşırken. Güzel güzel evlen bebeğini yap. Arada yapılırdı yine şu işler. Neyse kısmet böyleymiş. Şu yolda inşallah güzel sonuçlar alalımBenim kamburu çıktı sabahlara kadar gözler gitti ahhhh ahhhh bide hazırlıklar derken ne zor dönemdi. Tek olmadığımı görmek güzel
Kesinlikle canım katılıyorum.işte bir an önce bitirme isteği yüzünden hepsi. benim sağlığını kaybeden akademisyen arkadaşlarım var can herşeyden önemli
Ahhh inş M maralalmila nın sonucuda iyi gelir inş beni cok heyecanlandırdı. Seviniriz burada hep beraberAh ah. Yaram derin nereden geldik tere buralara. Aynen göz yaşartıcı damla kullanıyordum. Bilgisayara bak bak kuruyor acıyordu. Hah diyorum şimdi yani ne oldu bu işlerle uğraşırken. Güzel güzel evlen bebeğini yap. Arada yapılırdı yine şu işler. Neyse kısmet böyleymiş. Şu yolda inşallah güzel sonuçlar alalım
Aynen canım bende telefonu bırakmıyorum elimden Yazar diye. Inşallah iyi olurAhhh inş M maralalmila nın sonucuda iyi gelir inş beni cok heyecanlandırdı. Seviniriz burada hep beraber
Aynı durumdayız eşim ne var allaskina telefonunda bu kadar diyo hadi maralalmila guzel bi haber ver bizeAynen canım bende telefonu bırakmıyorum elimden Yazar diye. Inşallah iyi olur
Biz kaç doğururuz bu gidişleAynı durumdayız eşim ne var allaskina telefonunda bu kadar diyo hadi maralalmila guzel bi haber ver bize
Dur bakalım hemen üzülme canım ya idrar için erken bence kanda cıkar belkiKizlar o kadar kotuyum kibobetci eczaneyi bulana kadar akla karayi sectik bulduk predictor yok uyduruk 5liraliklardan var aldik sonra baska bi semtin eczanesine gidelim dedik yol tarifi yanlismis 20 dakka yolda bosa gecti ben sinir krizi gecirdim agla agla en son tip merkezindegiz suan aldigim testi ve laboratuafdaki kizin verdigini yaptim biri bozuk cikti testlerin digerinde tek cizgi 1 saat sonrada sonucum cikacak benim icin sanirim buraya kadarmis berbatim burugum icim aci dolu ruhum skisiyo cok aci cekiyorum cok
Kizlar o kadar kotuyum kibobetci eczaneyi bulana kadar akla karayi sectik bulduk predictor yok uyduruk 5liraliklardan var aldik sonra baska bi semtin eczanesine gidelim dedik yol tarifi yanlismis 20 dakka yolda bosa gecti ben sinir krizi gecirdim agla agla en son tip merkezindegiz suan aldigim testi ve laboratuafdaki kizin verdigini yaptim biri bozuk cikti testlerin digerinde tek cizgi 1 saat sonrada sonucum cikacak benim icin sanirim buraya kadarmis berbatim burugum icim aci dolu ruhum skisiyo cok aci cekiyorum cok
ya yapma nolur zor okudum inan ki uzulme yipratma kendini sagliktan bahsettiksen yokken sonucu bir bekle aglamadanKizlar o kadar kotuyum kibobetci eczaneyi bulana kadar akla karayi sectik bulduk predictor yok uyduruk 5liraliklardan var aldik sonra baska bi semtin eczanesine gidelim dedik yol tarifi yanlismis 20 dakka yolda bosa gecti ben sinir krizi gecirdim agla agla en son tip merkezindegiz suan aldigim testi ve laboratuafdaki kizin verdigini yaptim biri bozuk cikti testlerin digerinde tek cizgi 1 saat sonrada sonucum cikacak benim icin sanirim buraya kadarmis berbatim burugum icim aci dolu ruhum skisiyo cok aci cekiyorum cok