Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

bu grup çok okumuş çocuğa zaman kalmamış anlaşılan
tez mez hikaye ya bitmese de olur anne olalım sağlıkla şuan bunu istediğim yaştayım
Öyle vallahi yüksek lisans çalışma derken ertelendi. Mimarız eşimle ve iki şehirde birden işlerimiz var sürekli git gel zaman kalmadı bu işlere. İnş şimdi anne olma vakti izdi hepimizin

odaklansan kafa dağıtıcı birşey aslında maalesef yarın işe dönüyorum ve bir ton iş beni bekliyor ne teze bakabilirim ne de kendimi dinleyebilirim
Ingilizceden nefret ediyorum bir progestan fitil iki ingilizce Allah kolaylık versin canım. İş de tez de her zaman olur yıllarca bunlar yüzünden erteledim. Şimdi hiç biri gözümde yok. Allah sağlık versin. Gerisi olur yavaş yavaş. Yorma kendini.

Ahhh bende tam nişanlanma aşamasında tez yazmıştım yüksek lisans için ne zordur bilirim Allah kolaylık versin kızlar size
Oturumaktan dizlerimin morardığını bilirim. Yetişicem düğün öncesine diye. Şu an ki aklım olsa yine illa çalışırdım da kasmazdım...

Benim kamburu çıktı sabahlara kadar gözler gitti ahhhh ahhhh bide hazırlıklar derken ne zor dönemdi. Tek olmadığımı görmek güzel
Ah ah. Yaram derin nereden geldik teee buralara Aynen göz yaşartıcı damla kullanıyordum. Bilgisayara bak bak kuruyor acıyordu. Hah diyorum şimdi yani ne oldu bu işlerle uğraşırken. Güzel güzel evlen bebeğini yap. Arada yapılırdı yine şu işler. Neyse kısmet böyleymiş. Şu yolda inşallah güzel sonuçlar alalım

Ahhh inş M maralalmila nın sonucuda iyi gelir inş beni cok heyecanlandırdı. Seviniriz burada hep beraber

Kizlar o kadar kotuyum kibobetci eczaneyi bulana kadar akla karayi sectik bulduk predictor yok uyduruk 5liraliklardan var aldik sonra baska bi semtin eczanesine gidelim dedik yol tarifi yanlismis 20 dakka yolda bosa gecti ben sinir krizi gecirdim agla agla en son tip merkezindegiz suan aldigim testi ve laboratuafdaki kizin verdigini yaptim biri bozuk cikti testlerin digerinde tek cizgi 1 saat sonrada sonucum cikacak benim icin sanirim buraya kadarmis berbatim burugum icim aci dolu ruhum skisiyo cok aci cekiyorum cok

Dur bakalım hemen üzülme canım ya idrar için erken bence kanda cıkar belki

Canim benim üzme kendini bu kadar nolur, idrarda çıkmayabilir 6.günde. Umarim kanda cikicaktir güzel sonuç

ya yapma nolur zor okudum inan ki uzulme yipratma kendini sagliktan bahsettiksen yokken sonucu bir bekle aglamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…