- 24 Şubat 2019
- 685
- 654
- 23
Tez nasi gidiyor arkadasim? meraklibekleyis benimki yalan oldu bekleme stresinden hiç konsantre olamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi an bende düşündüm adı neydi diye şaka bi yana reklam olmasin şimdi sevgili doktorumuz, bizi bebeklerimize kavuştursun da....hangi doktor o ya merak ettim
Ne yazıyorsunuz kızlarTez nasi gidiyor arkadasim? meraklibekleyis benimki yalan oldu bekleme stresinden hiç konsantre olamadim
Ne yazıyorsunuz kızlar
Arkadaşım bende 7 mayısta yaptirdim gebeyimMerhaba bayanlar
ben bugun tedavime başlıyorum :) ilk tüp bebek deneyimim olacak inşallah ramazan ayı hepimize uğurlu olur.
doktor ilaç merıonal 300 grmla baslattı. sız neler kullanıyorsunuz
benim de iyi gitmiyor atılmama ramak kaldı :) hala aklım beş karış ben de bu hafta tez yazıcam diye izin almıştım denk getirdim bebişlere inşallah hiçbişi yazamayım da bebişler tutsunTez nasi gidiyor arkadasim? meraklibekleyis benimki yalan oldu bekleme stresinden hiç konsantre olamadim
aman aynen kim olduğu önemli değil uyguladıpı protokol önemliBi an bende düşündüm adı neydi diye şaka bi yana reklam olmasin şimdi sevgili doktorumuz, bizi bebeklerimize kavuştursun da....
ben eğitim politikası yazıyorum daha doğrusu yazamıyorum bakıyorum boş word eNe yazıyorsunuz kızlar
kaderlerimiz aynı mıııııııııı :)Yüksek lisans tezi canim, temmuza kadar bitirmezsem atılıyorum aslinda bebekten başka bi konuyla meşgul olurum diye düşünüyordum ama hiç oyle olmadi
hayırlı olsun darısı başımıza diyelimArkadaşım bende 7 mayısta yaptirdim gebeyim
Atılma geldi malesef. Hangi aşamadasın bilmiyorum ama tez aralıksız oturursan ilerliyor malesef. Bir gün yazıp iki gün ara vermeyle ilerlemiyor. Gerçekten fırsat bu zaman ama heyecandan olmaz bu kez de. Bir de fazla pc de yoruyor insanı. Kolay gelsinYüksek lisans tezi canim, temmuza kadar bitirmezsem atılıyorum aslinda bebekten başka bi konuyla meşgul olurum diye düşünüyordum ama hiç oyle olmadi
evet bir hafta ilgilenme konuyu bile unutuyosun yoksa başında dursan birşeyler oluşuyor en iyi tez bitmiş tezdir BabyBoom2019 senin çok az kalmış şaka maka yardım edelim :))Atılma geldi malesef. Hangi aşamadasın bilmiyorum ama tez aralıksız oturursan ilerliyor malesef. Bir gün yazıp iki gün ara vermeyle ilerlemiyor. Gerçekten fırsat bu zaman ama heyecandan olmaz bu kez de. Bir de fazla pc de yoruyor insanı. Kolay gelsin
Analiz yoksa anket ekonometri filan yaz geç. Fazla düşünme Süreç heyecanından kafa toplamak zor olur tabi...benim de iyi gitmiyor atılmama ramak kaldı :) hala aklım beş karış ben de bu hafta tez yazıcam diye izin almıştım denk getirdim bebişlere inşallah hiçbişi yazamayım da bebişler tutsun
aman aynen kim olduğu önemli değil uyguladıpı protokol önemli
ben eğitim politikası yazıyorum daha doğrusu yazamıyorum bakıyorum boş word e
kaderlerimiz aynı mıııııııııı :)
Vahşi yazım tekniği diye bir şey var. Konuyla ilgili bulduğun her şeyi yazıyorsun hemen. Mantıksal akışa bakmadan. Yaz yaz yaz en sonunda oynamalar yap. Kısıtlı zamanlar için iyi olabiliyormuş.evet bir hafta ilgilenme konuyu bile unutuyosun yoksa başında dursan birşeyler oluşuyor en iyi tez bitmiş tezdir BabyBoom2019 senin çok az kalmış şaka maka yardım edelim :))
başından geçmiş senin de belli :))Analiz yoksa anket ekonometri filan yaz geç. Fazla düşünme Süreç heyecanından kafa toplamak zor olur tabi...
Vahşi yazım tekniği diye bir şey var. Konuyla ilgili bulduğun her şeyi yazıyorsun hemen. Mantıksal akışa bakmadan. Yaz yaz yaz en sonunda oynamalar yap. Kısıtlı zamanlar için iyi olabiliyormuş.
Ben de başlarım bahaneyle diyordum. İngilizce çevirilerim var öncesinde. Ama stres olurum diye almıyorum elime
haha aynen bu aralar tek okuduğum ivf yabancı bloglar
Vahşi yazım tekniği diye bir şey var. Konuyla ilgili bulduğun her şeyi yazıyorsun hemen. Mantıksal akışa bakmadan. Yaz yaz yaz en sonunda oynamalar yap. Kısıtlı zamanlar için iyi olabiliyormuş.
Evlilik hazırlığı esnasında yazdım yıllar önce. Berbattıbaşından geçmiş senin de belli :))
Aman canım artık şakası yok intihalin dikkat et yine dehaha aynen bu aralar tek okuduğum ivf yabancı bloglar
çok vahşiyim beni bir gör intihalin dibini yapıp cümlelerde oynamalar yapıyorum
Ben de başlarım bahaneyle diyordum. İngilizce çevirilerim var öncesinde. Ama stres olurum diye almıyorum elime
Ahhh bende tam nişanlanma aşamasında tez yazmıştım yüksek lisans için ne zordur bilirim Allah kolaylık versin kızlar sizeEvlilik hazırlığı esnasında yazdım yıllar önce. Berbattı