• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Tez nasi gidiyor arkadasim? meraklibekleyis meraklibekleyis benimki yalan oldu bekleme stresinden hiç konsantre olamadim
benim de iyi gitmiyor atılmama ramak kaldı :) hala aklım beş karış ben de bu hafta tez yazıcam diye izin almıştım denk getirdim bebişlere inşallah hiçbişi yazamayım da bebişler tutsun

Bi an bende düşündüm adı neydi diye 🤭🤭şaka bi yana reklam olmasin şimdi sevgili doktorumuz, bizi bebeklerimize kavuştursun da....
aman aynen kim olduğu önemli değil uyguladıpı protokol önemli

Ne yazıyorsunuz kızlar 🤓
ben eğitim politikası yazıyorum daha doğrusu yazamıyorum bakıyorum boş word e :D

Yüksek lisans tezi canim, temmuza kadar bitirmezsem atılıyorum 😁 aslinda bebekten başka bi konuyla meşgul olurum diye düşünüyordum ama hiç oyle olmadi
kaderlerimiz aynı mıııııııııı :)

Yüksek lisans tezi canim, temmuza kadar bitirmezsem atılıyorum 😁 aslinda bebekten başka bi konuyla meşgul olurum diye düşünüyordum ama hiç oyle olmadi
Atılma geldi malesef. Hangi aşamadasın bilmiyorum ama tez aralıksız oturursan ilerliyor malesef. Bir gün yazıp iki gün ara vermeyle ilerlemiyor. Gerçekten fırsat bu zaman ama heyecandan olmaz bu kez de. Bir de fazla pc de yoruyor insanı. Kolay gelsin 😄

Atılma geldi malesef. Hangi aşamadasın bilmiyorum ama tez aralıksız oturursan ilerliyor malesef. Bir gün yazıp iki gün ara vermeyle ilerlemiyor. Gerçekten fırsat bu zaman ama heyecandan olmaz bu kez de. Bir de fazla pc de yoruyor insanı. Kolay gelsin 😄
evet bir hafta ilgilenme konuyu bile unutuyosun :D yoksa başında dursan birşeyler oluşuyor en iyi tez bitmiş tezdir BabyBoom2019 BabyBoom2019 senin çok az kalmış şaka maka yardım edelim :))

benim de iyi gitmiyor atılmama ramak kaldı :) hala aklım beş karış ben de bu hafta tez yazıcam diye izin almıştım denk getirdim bebişlere inşallah hiçbişi yazamayım da bebişler tutsun

aman aynen kim olduğu önemli değil uyguladıpı protokol önemli

ben eğitim politikası yazıyorum daha doğrusu yazamıyorum bakıyorum boş word e :KK70:

kaderlerimiz aynı mıııııııııı :)
Analiz yoksa anket ekonometri filan yaz geç. Fazla düşünme 🤭 Süreç heyecanından kafa toplamak zor olur tabi...

evet bir hafta ilgilenme konuyu bile unutuyosun :KK70: yoksa başında dursan birşeyler oluşuyor en iyi tez bitmiş tezdir BabyBoom2019 BabyBoom2019 senin çok az kalmış şaka maka yardım edelim :))
Vahşi yazım tekniği diye bir şey var. Konuyla ilgili bulduğun her şeyi yazıyorsun hemen. Mantıksal akışa bakmadan. Yaz yaz yaz en sonunda oynamalar yap. Kısıtlı zamanlar için iyi olabiliyormuş.

Valla tüp bebek süreciyle ilgili olsa çoktan bitmisti 😁😁 meraklibekleyis meraklibekleyis Kilya Kilya
haha aynen bu aralar tek okuduğum ivf yabancı bloglar :D

Vahşi yazım tekniği diye bir şey var. Konuyla ilgili bulduğun her şeyi yazıyorsun hemen. Mantıksal akışa bakmadan. Yaz yaz yaz en sonunda oynamalar yap. Kısıtlı zamanlar için iyi olabiliyormuş.

çok vahşiyim beni bir gör intihalin dibini yapıp cümlelerde oynamalar yapıyorum :D

Back