Kilya cok sagol arkadasim pazar gunude doktoru rahatsiz etmiyim dedim ama napcam bilemedm oyle suan oturdum kalakaldim ins yerlesme falandir bilemiyorum ilk kez yaptirdigim icin ztm hicbi fikrim yok bi de ustune adet gununu bilmemekte sinir bozucu oluyo Rabbim ins en hayirlisini verirCanım tam yerleşme günlerindesin. Implatasyon kanaması olabilir mi ? Panik olma. Kişiye göre değişmekle birlikte bazılarında biraz çok olabilirmişte. Doktorunu ara ya da. Regl olup olamayacağını bilir. Benim iğneler olurken çok ağrım olmuştu yine regl olacak gibi. Doktora söyledim. Öyle bir şey pek mümkün değil şu zaman için demişti. Bir sor bence. Ya da çikolata kisti mi dediğin şey. O kanamış olabilir mi ? En güzeli panik olma test de önemli değil doktoru ara.
Halaybaşım nerelerdesin sen, başka topiklere gittin sandım çok geçmiş olsun, sağlıkla sıhhate kucağına da alırsın insallahCanım iki gündür baş ağrısından giremiyorum topige deli gibi evde başımda patates sarılı tulbentle dolaşıyorum.Ben bu aksam iğnemi olup genel kan tahlili yaptircam hani karaciger enzimlerim yüksekti ya düşmüş mu ne durumda yarın bütün sonuçlarla gitcem bakalım doktora gorcek mi keseyi tahlillere ne dicek artık herşey yarın belli olacak
Canım korkma yerleşme kanamasidir o inşallah, sakin olmaya çalış, şimdi nasılsın?Kizlar acil durumbiliyosunuz benim bugun transferimin 6 .gunu ve kahverengi lekeler oldu az once eldivenle progestani yerlestirirkende kahverengi bi kac damla gibi geldi eldivene. Ayrica hef zaman agriyan karnm ve belim bugun agrimiyordu bende suan cok korkmus durumdayim. Bu arada regl gunume gore de hesap edemiyorum. Tupbebek tedavisinden once 15 mart ve 5 nisan olmak uzere 2 kere lucrin depot menopoz ignesi vurmuslardi endometriozisten dolayi ameliyttan sonra igneyle regliyi kesip dinlendirmislerdi beni ve hic regl olmadan tedaviye baslamistim ve suan tirtir titriyorum bilgisi olan var mi bu konuyla ilgili
Gobek deliği civarında yag yok ,biraz altında daha cok yag var ,bebege gemez demisorma sorma ,sen de pıhtılaşma var mı ,yoksa nolur nolmaz diye mi verdi
Mutlakaaaa haber verrrSanirim test yapmam lazim cunku bu korku daha kotu ya olumlu ya olumsuz suan tek ihtiyacim olan bu lekelenme fln korkuttuyo sdc sonucu bilmek aptal oldum iyice neyse bilmek istiyorum artk alicam yapicam bitanem haber veririm sizede
Sagol arkadasim lavaboya gittim yine ayni silince geliyo oturakaldim oyle bisey yapmadan test yapmaktan bile korktum oyle bekliyorum biraz kramplar var bitanem yaCanım korkma yerleşme kanamasidir o inşallah, sakin olmaya çalış, şimdi nasılsın?
Yazcam arkadasm yaparsam direkt ilk buraya yazcamMutlakaaaa haber verrr
Yerleşme kanamasıSagol arkadasim lavaboya gittim yine ayni silince geliyo oturakaldim oyle bisey yapmadan test yapmaktan bile korktum oyle bekliyorum biraz kramplar var bitanem ya
Bak internetten yerleşme kanamasını oku, senin de öyleyse en azindan paniğe gerek olmaz, yine de bi doktoruna ulassana canimSagol arkadasim lavaboya gittim yine ayni silince geliyo oturakaldim oyle bisey yapmadan test yapmaktan bile korktum oyle bekliyorum biraz kramplar var bitanem ya
CanımmKilya cok sagol arkadasim pazar gunude doktoru rahatsiz etmiyim dedim ama napcam bilemedm oyle suan oturdum kalakaldim ins yerlesme falandir bilemiyorum ilk kez yaptirdigim icin ztm hicbi fikrim yok bi de ustune adet gununu bilmemekte sinir bozucu oluyo Rabbim ins en hayirlisini verir
Arkadaslar sizler olmasaniz bu surec cok zor olurdu gercekten burda bi aile gibi olduk tanimadan sevsigim iyiliklerini istedigim arkdslarm var artik iyki varsiniz ❤
Sirke ile ovsunlar canım. Belki iyi gelir. Geçmiş olsun...Canım iki gündür baş ağrısından giremiyorum topige deli gibi evde başımda patates sarılı tulbentle dolaşıyorum.Ben bu aksam iğnemi olup genel kan tahlili yaptircam hani karaciger enzimlerim yüksekti ya düşmüş mu ne durumda yarın bütün sonuçlarla gitcem bakalım doktora gorcek mi keseyi tahlillere ne dicek artık herşey yarın belli olacak
Yok kız bu aralar hep buraya takılıyorum da baş ağrısından fazla giremiyorum.Halaybaşım nerelerdesin sen, başka topiklere gittin sandım çok geçmiş olsun, sağlıkla sıhhate kucağına da alırsın insallah
Bitanem cok tesekkurederim internetten okucam onu da . Birazdan test almaya gidicem kafama koydum benim doktora ulasmak zor degil ama ben cok cekiniyorim oste aman rahatsiz etmym diye cep telefonu var bende ama bilemedm testten sonra blki bi yazabilirimCanımmAllah razı olsun. Aynı duyguları paylaşıyoruz. Sizinle sakinliyorum, heyecanlanıyorum, dertleşiyorum. Gerçekten çok kıymetli şeyler. İnşallah kaçıncı gün embriyosuydu senin. Bu işin pazarı yok ki. Eminim anlar doktorun. Gerçi benim doktora ulaşmak Trump a ulaşmaktan daha zor Senin imkanın varsa sormalısın. Dakikalar geçmek bilmiyor böyle anlarda. Devamı geldi mi ?
Inşallah canimmmYok kız bu aralar hep buraya takılıyorum da baş ağrısından fazla giremiyorum.Ama takip ediyorum inşallah hayırlı haberler alıcaz bol bol
Sagol arkadasim lavaboya gittim yine ayni silince geliyo oturakaldim oyle bisey yapmadan test yapmaktan bile korktum oyle bekliyorum biraz kramplar var bitanem ya
Sagol canim onuda denerim bide bende migren var. Hamilelik baş ağrısıni düşünemiyorum. Daha yolun başındayız.Sirke ile ovsunlar canım. Belki iyi gelir. Geçmiş olsun...
Bir şey paylaştım aşağıda bir oku istersen. Hayırlısı olsun canım hakkında...Bitanem cok tesekkurederim internetten okucam onu da . Birazdan test almaya gidicem kafama koydum benim doktora ulasmak zor degil ama ben cok cekiniyorim oste aman rahatsiz etmym diye cep telefonu var bende ama bilemedm testten sonra blki bi yazabilirim
Canim buna gore benim 5.gun transferiysi idrarda bakilan gebelik testinde cikabilirSirke ile ovsunlar canım. Belki iyi gelir. Geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?