Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kilya cok sagol arkadasim pazar gunude doktoru rahatsiz etmiyim dedim ama napcam bilemedm oyle suan oturdum kalakaldim ins yerlesme falandir bilemiyorum ilk kez yaptirdigim icin ztm hicbi fikrim yok bi de ustune adet gununu bilmemekte sinir bozucu oluyo Rabbim ins en hayirlisini verir
Arkadaslar sizler olmasaniz bu surec cok zor olurdu gercekten burda bi aile gibi olduk tanimadan sevsigim iyiliklerini istedigim arkdslarm var artik iyki varsiniz ❤

Halaybaşım nerelerdesin sen, başka topiklere gittin sandım çok geçmiş olsun, sağlıkla sıhhate kucağına da alırsın insallah

Canım korkma yerleşme kanamasidir o inşallah, sakin olmaya çalış, şimdi nasılsın?

Sagol arkadasim lavaboya gittim yine ayni silince geliyo oturakaldim oyle bisey yapmadan test yapmaktan bile korktum oyle bekliyorum biraz kramplar var bitanem ya
Yerleşme kanaması
Sagol arkadasim lavaboya gittim yine ayni silince geliyo oturakaldim oyle bisey yapmadan test yapmaktan bile korktum oyle bekliyorum biraz kramplar var bitanem ya
Bak internetten yerleşme kanamasını oku, senin de öyleyse en azindan paniğe gerek olmaz, yine de bi doktoruna ulassana canim

Canımm Allah razı olsun. Aynı duyguları paylaşıyoruz. Sizinle sakinliyorum, heyecanlanıyorum, dertleşiyorum. Gerçekten çok kıymetli şeyler. İnşallah kaçıncı gün embriyosuydu senin. Bu işin pazarı yok ki. Eminim anlar doktorun. Gerçi benim doktora ulaşmak Trump a ulaşmaktan daha zor Senin imkanın varsa sormalısın. Dakikalar geçmek bilmiyor böyle anlarda. Devamı geldi mi ?

Sirke ile ovsunlar canım. Belki iyi gelir. Geçmiş olsun...

Bitanem cok tesekkurederim internetten okucam onu da . Birazdan test almaya gidicem kafama koydum benim doktora ulasmak zor degil ama ben cok cekiniyorim oste aman rahatsiz etmym diye cep telefonu var bende ama bilemedm testten sonra blki bi yazabilirim

Bir şey paylaştım aşağıda bir oku istersen. Hayırlısı olsun canım hakkında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…