• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Bitanem cok tesekkurederim internetten okucam onu da . Birazdan test almaya gidicem kafama koydum benim doktora ulasmak zor degil ama ben cok cekiniyorim oste aman rahatsiz etmym diye cep telefonu var bende ama bilemedm testten sonra blki bi yazabilirim
Aaaa olur mu öyle şey neden cekiniosun sağlık bu güzelim, kilyayla bizim doktorumuz aynı, dediği gibi adamı 1 kere transferde gördüm o kadar, numarası falan varsa hiç durma ara sor

Canim buna gore benim 5.gun transferiysi idrarda bakilan gebelik testinde cikabilir
Ben de bir yerde buldum. Bak o zaman canım hayırlısı olsun. Unutma bunlar standart olarak yazılmış şeyler belki seninki aynı olmayacak. Negatif çıkarsa sakın üzülme. Haberlerini bekliyoruz 😘

Aaaa olur mu öyle şey neden cekiniosun sağlık bu güzelim, kilyayla bizim doktorumuz aynı, dediği gibi adamı 1 kere transferde gördüm o kadar, numarası falan varsa hiç durma ara sor
İstemese bizim ki gibi vermezdi zaten demi citacita 😃 Ben olsam arardım. Keyfî değil . Şimdi karnımda şişlik var diye arasam haklısın saçma rahatsız edici olabilir. Ama kanama olmuş sorup rahatlayabilirsin. Yine de sen biliyorsun canım. Inşallah iyi seylerin habercisidir...

İstemese bizim ki gibi vermezdi zaten demi citacita 😃 Ben olsam arardım. Keyfî değil . Şimdi karnımda şişlik var diye arasam haklısın saçma rahatsız edici olabilir. Ama kanama olmuş sorup rahatlayabilirsin. Yine de sen biliyorsun canım. Inşallah iyi seylerin habercisidir...
Doktor da bunlar deli habire ararlar diye mı vermedi bize acaba 🤭🤭🤭 ya hic goremeseydik, ben sülietini gördüm ya o bana yeter 😂 maralalmila cekinme arkadasim ters giden bisey varsa mudahale sansin olur

Ben de bir yerde buldum. Bak o zaman canım hayırlısı olsun. Unutma bunlar standart olarak yazılmış şeyler belki seninki aynı olmayacak. Negatif çıkarsa sakın üzülme. Haberlerini bekliyoruz 😘
Co ksagol Kilyacim suan acik pembe kan gelmeye basladi bayag bayag yola ciktik test iicn dua edin kizlar

Kızlarr transfer öncesi sonrası için varmı tavsiyeniz neye dikkat edeyim yapmamam gereken birşey var mı 🙄☺️

Doktor da bunlar deli habire ararlar diye mı vermedi bize acaba 🤭🤭🤭 ya hic goremeseydik, ben sülietini gördüm ya o bana yeter 😂 maralalmila cekinme arkadasim ters giden bisey varsa mudahale sansin olur
🤣🤣 2- 3 defa gördüm canım. İlber hoca capsleri geliyor benim de hocayı görünce aklıma. Hımm cahiller 😒 der gibi her an 🤭 Cahil cahil konuşma kapa telefonu dememek için uzak duruyor adam. Ben kafaya koymuştum ama eşime dedim sor karım yerine hamile kalabiliyor muyum diye. Sizin çocuk yapma ehliyetiniz yok derdi 🤣

Kızlarr transfer öncesi sonrası için varmı tavsiyeniz neye dikkat edeyim yapmamam gereken birşey var mı 🙄
Genel bilgileri verirler zaten muhakkak. Ben en son kahvemi içmiştim mesela 😃 canının istediği zararlı yemek istediğin bir şey varsa ye canım. Giderken duş jeli şampuan vs kullanmadan bir duş al. Banyo istiyorsan bu akşamdan yap. Temiz bir uyku çek. Sonrası bol rüyalı ve hafif uyku oluyor imkan varken en deli şekilde uyu yatağa yayıl 😊 Anestezi düşünüyorsan 12 den sonra bir şey yiyip içme. Transfer sonrasını onlar daha iyi söyler. Benim bir buçuk saat kadar yolum vardı. Dönüşte rahat olsun diye küçük yastık aldım bel boşluğuma.

🤣🤣 2- 3 defa gördüm canım. İlber hoca capsleri geliyor benim de hocayı görünce aklıma. Hımm cahiller 😒 der gibi her an 🤭 Cahil cahil konuşma kapa telefonu dememek için uzak duruyor adam. Ben kafaya koymuştum ama eşime dedim sor karım yerine hamile kalabiliyor muyum diye. Sizin çocuk yapma ehliyetiniz yok derdi 🤣
Yok güzelim iyi ki sormamış kliniğe almazdı walla zaten üstten üstten tavirlar🤭🤭🤭🤭canım doktorum hamile kalalım da tavrına tribine razıyız 🙏🙏🙏😂

Co ksagol Kilyacim suan acik pembe kan gelmeye basladi bayag bayag yola ciktik test iicn dua edin kizlar
Canım çok geçmiş olsun inşallah yerleşme kanamasidir. Rabbim yüzüne gülsün bebisin tutunsun inşallah. Bu mübarek ramazan ayı gecesi bize güzel haberler ver inşallah. Dualarım seninle rabbim yardımcın olsun :dua: :dua: :dua: :dua: :dua: :dua: :dua:

Back