- 6 Aralık 2017
- 731
- 943
- 53
- 40
Aaaa olur mu öyle şey neden cekiniosun sağlık bu güzelim, kilyayla bizim doktorumuz aynı, dediği gibi adamı 1 kere transferde gördüm o kadar, numarası falan varsa hiç durma ara sorBitanem cok tesekkurederim internetten okucam onu da . Birazdan test almaya gidicem kafama koydum benim doktora ulasmak zor degil ama ben cok cekiniyorim oste aman rahatsiz etmym diye cep telefonu var bende ama bilemedm testten sonra blki bi yazabilirim
Amin canım inşallah dualarım sizinle tek tek verin güzel haberleriInşallah canimmmhalaya katılacağımız günler cabuk gelsin
Ben de bir yerde buldum. Bak o zaman canım hayırlısı olsun. Unutma bunlar standart olarak yazılmış şeyler belki seninki aynı olmayacak. Negatif çıkarsa sakın üzülme. Haberlerini bekliyoruzCanim buna gore benim 5.gun transferiysi idrarda bakilan gebelik testinde cikabilir
İstemese bizim ki gibi vermezdi zaten demi citacitaAaaa olur mu öyle şey neden cekiniosun sağlık bu güzelim, kilyayla bizim doktorumuz aynı, dediği gibi adamı 1 kere transferde gördüm o kadar, numarası falan varsa hiç durma ara sor
Ben baş ağrısına çok zor dayanırım. Allah yardımcın canımSagol canim onuda denerim bide bende migren var. Hamilelik baş ağrısıni düşünemiyorum. Daha yolun başındayız.
Doktor da bunlar deli habire ararlar diye mı vermedi bize acabaİstemese bizim ki gibi vermezdi zaten demi citacitaBen olsam arardım. Keyfî değil . Şimdi karnımda şişlik var diye arasam haklısın saçma rahatsız edici olabilir. Ama kanama olmuş sorup rahatlayabilirsin. Yine de sen biliyorsun canım. Inşallah iyi seylerin habercisidir...
Co ksagol Kilyacim suan acik pembe kan gelmeye basladi bayag bayag yola ciktik test iicn dua edin kizlarBen de bir yerde buldum. Bak o zaman canım hayırlısı olsun. Unutma bunlar standart olarak yazılmış şeyler belki seninki aynı olmayacak. Negatif çıkarsa sakın üzülme. Haberlerini bekliyoruz
Doktor da bunlar deli habire ararlar diye mı vermedi bize acabaya hic goremeseydik, ben sülietini gördüm ya o bana yeter maralalmila cekinme arkadasim ters giden bisey varsa mudahale sansin olur
Hadi güzel haberlerle dön bizlere canım... BekliyoruzCo ksagol Kilyacim suan acik pembe kan gelmeye basladi bayag bayag yola ciktik test iicn dua edin kizlar
aynen beklemedeyimHadi güzel haberlerle dön bizlere canım... Bekliyoruz
Ben çok aşırı sıkısmıstım ,bu da benı cok strese soktu ,okadar da sıkısmasam olurmus ,yine sen bilirsın canımKızlarr transfer öncesi sonrası için varmı tavsiyeniz neye dikkat edeyim yapmamam gereken birşey var mı☺
Ayyyyyy hadi insallahhh bi an seni doğuma gonderiomusuz gibi hissettim, Allah o günleri de göstersin, merakla bekliorum güzel haberlerle gel insallahCo ksagol Kilyacim suan acik pembe kan gelmeye basladi bayag bayag yola ciktik test iicn dua edin kizlar
Dr unuz kim arkadaslarDoktor da bunlar deli habire ararlar diye mı vermedi bize acabaya hic goremeseydik, ben sülietini gördüm ya o bana yeter maralalmila cekinme arkadasim ters giden bisey varsa mudahale sansin olur
Amin canım çok sağol Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🖑🖐Ben baş ağrısına çok zor dayanırım. Allah yardımcın canım
Genel bilgileri verirler zaten muhakkak. Ben en son kahvemi içmiştim meselaKızlarr transfer öncesi sonrası için varmı tavsiyeniz neye dikkat edeyim yapmamam gereken birşey var mı☺
Yok güzelim iyi ki sormamış kliniğe almazdı walla zaten üstten üstten tavirlar2- 3 defa gördüm canım. İlber hoca capsleri geliyor benim de hocayı görünce aklıma. Hımm cahiller der gibi her an Cahil cahil konuşma kapa telefonu dememek için uzak duruyor adam. Ben kafaya koymuştum ama eşime dedim sor karım yerine hamile kalabiliyor muyum diye. Sizin çocuk yapma ehliyetiniz yok derdi
Aynen canımmm... Inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olurYok güzelim iyi ki sormamış kliniğe almazdı walla zaten üstten üstten tavirlarcanım doktorum hamile kalalım da tavrına tribüne razıyız
Canım çok geçmiş olsun inşallah yerleşme kanamasidir. Rabbim yüzüne gülsün bebisin tutunsun inşallah. Bu mübarek ramazan ayı gecesi bize güzel haberler ver inşallah. Dualarım seninle rabbim yardımcın olsunCo ksagol Kilyacim suan acik pembe kan gelmeye basladi bayag bayag yola ciktik test iicn dua edin kizlar
hangi doktor o ya merak ettimYok güzelim iyi ki sormamış kliniğe almazdı walla zaten üstten üstten tavirlarcanım doktorum hamile kalalım da tavrına tribine razıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?