• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Dünürleeeer 😂 konuşmalara yetişemiyorum. Ne yaptınız keseyi görmeye ne zaman gidiyorsunuz . Dahil olduğunuz başka topic var mı burdan başka. Kendimle eş değer durumda olan bi siz varsınızzz
Yarın gidicem doktora ultrason için gün gerçek kız bu hafta görürüz dedi. Valla ben gördüğüm topicte dolaşıyorum 😍 senin ne zmn bebiş görme gunu

Arkadaslar bugun transfer gunu ile birlikte 7.gunum pazartesi olmustum dueamiyorum ya test yapasim var cok deliricem :)
Benim 5. Gün embriyosu 5. Gün idrarda çıktı canım zaten çoğu kişinin çıktı 5. Gün olanlar ama 3. Gün ise çok çok erken

Yarın gidicem doktora ultrason için gün gerçek kız bu hafta görürüz dedi. Valla ben gördüğüm topicte dolaşıyorum 😍 senin ne zmn bebiş görme gunu
Bana 10 Haziran’da gitmem söylendi. Hem kese hem kalp atışını duymak için dediler. Ama acaba önceden gidip keseyi görmeli miyim dedim. Haber ver bizedeeee

Benim 5. Gün embriyosu 5. Gün idrarda çıktı canım zaten çoğu kişinin çıktı 5. Gün olanlar ama 3. Gün ise çok çok erken

Benimde 5. Gün embriyosu bugün 5. Günüm ama korkudan yapamadım senin yaptıgın erken gebelik testimiydi canım yoksa normalmi. Bide hiç kasık agrın falan oldumu benim ara ara baya yokluyor 😕

Bana 10 Haziran’da gitmem söylendi. Hem kese hem kalp atışını duymak için dediler. Ama acaba önceden gidip keseyi görmeli miyim dedim. Haber ver bizedeeee
Bayramdan sonra ya işte bana da tüp bebek kliniği 10 hazirani verdi buradaki doktorum bu hafta görürüz diyor hatta diyorum ya estrofemi diyo kalp atışlarını duyunca bırak bir an önce duymak istiyo tehlikeli diyo bilmiyorum kime guvencem

Benimde 5. Gün embriyosu bugün 5. Günüm ama korkudan yapamadım senin yaptıgın erken gebelik testimiydi canım yoksa normalmi. Bide hiç kasık agrın falan oldumu benim ara ara baya yokluyor 😕
Önce normal testle yaptım gölge gibi çıktı fotoda görünmüyordu düşün sonra erken test yaptım net göründü. Kafayı yicektim ben öğreneyim artık diye negatifse de hazirdim o belirsizlik bence daha kotu. Bel ağrısı çok olmuştu bende yanma gibi kasiklarim da arada evet herkesin ayriymis zaten şuan mesela çok rahatım hiç bsy hissetmiyorum bu da korkutuyo 😀😀

Canım git başka bir hastanede tekrar baktır yanlış olma ihtimali de var. Ben de bir yıl önce baktırdım 1.29du bu yıl tekrar baktırdım 2.86 . Hiç moralini bozma her ay yumurtaların oluşuyorsa takılma. Ben o geçen bir yılda kendimi tükettim tekrar batırmanda fayda var
cevabin icin cok tesekkur ederim canim simdi hamileyim ama bu bebek Allahin izniyle dogsada hic korunmamayi dudunuyorum evliligin 6. yilinda anne olabilecegim ancak ileriki yaslara kalsin istemiyorum zamqn hep aleyhe isliyor
haklisim tekrar baktirmakta fayda var sagol cnm :KK200: :KK36:

Dünürleeeer 😂 konuşmalara yetişemiyorum. Ne yaptınız keseyi görmeye ne zaman gidiyorsunuz . Dahil olduğunuz başka topic var mı burdan başka. Kendimle eş değer durumda olan bi siz varsınızzz
Canım iki gündür baş ağrısından giremiyorum topige deli gibi evde başımda patates sarılı tulbentle dolaşıyorum. :olamaz: Ben bu aksam iğnemi olup genel kan tahlili yaptircam hani karaciger enzimlerim yüksekti ya düşmüş mu ne durumda yarın bütün sonuçlarla gitcem bakalım doktora gorcek mi keseyi tahlillere ne dicek artık herşey yarın belli olacak :KK76::KK76::KK76::KK76:

Önce normal testle yaptım gölge gibi çıktı fotoda görünmüyordu düşün sonra erken test yaptım net göründü. Kafayı yicektim ben öğreneyim artık diye negatifse de hazirdim o belirsizlik bence daha kotu. Bel ağrısı çok olmuştu bende yanma gibi kasiklarim da arada evet herkesin ayriymis zaten şuan mesela çok rahatım hiç bsy hissetmiyorum bu da korkutuyo 😀😀

Evet bu belirsizlik mahvediyor insanı ama negatif cıkarsa cok üzülürüm o yüzden 8. Güne kadar sabretmek istiyorum dayanabilirsem 😬

Back