- 6 Aralık 2017
- 731
- 943
- 53
- 40
Sorma ben bugun baya gobekli biri oldum, daha transferin 4.gunundeyim ne bu siskinlik anlamadim ilaclardandır deyip geciyorumYa kızlar sizde de acayip bi şişlik var mı midenizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma ben bugun baya gobekli biri oldum, daha transferin 4.gunundeyim ne bu siskinlik anlamadim ilaclardandır deyip geciyorumYa kızlar sizde de acayip bi şişlik var mı midenizde
Rahatsız edici bi durum yaaSorma ben bugun baya gobekli biri oldum, daha transferin 4.gunundeyim ne bu siskinlik anlamadim ilaclardandır deyip geciyorum
Sıcak su torbasıda koyamıyorumCanım mide değil ama karnım acayip şiş...
Koyma canım ne olur ne olmaz. Sabredicez mecbur. Inşallah geçer.Sıcak su torbasıda koyamıyorum
Inşallah.. onu koymadım da havlu ütüledim onu koydum birazKoyma canım ne olur ne olmaz. Sabredicez mecbur. Inşallah geçer.
5.gun transferi kuzu bilmiyom ki ya yapmamak dogrusu ama ne blym blk cikar die :)transferin 6.gunundesin,hele ki 5. Gün embriyosu deilse çıkması mümkün deil duramicaksan yap o zaman ama negatife üzülme sakin, daha çok erken
Biliyorum erken aslinda esimde kiziyo ama bekleyen arkdslari ornek almam yaramaz bi cocuk gibi davranmamam lazim sanirim")transfer gununu saymazsan 6. gun erken gibi gibi ama heyecanlisin tabi
Yarın gidicem doktora ultrason için gün gerçek kız bu hafta görürüz dedi. Valla ben gördüğüm topicte dolaşıyorum senin ne zmn bebiş görme gunuDünürleeeer konuşmalara yetişemiyorum. Ne yaptınız keseyi görmeye ne zaman gidiyorsunuz . Dahil olduğunuz başka topic var mı burdan başka. Kendimle eş değer durumda olan bi siz varsınızzz
Benim 5. Gün embriyosu 5. Gün idrarda çıktı canım zaten çoğu kişinin çıktı 5. Gün olanlar ama 3. Gün ise çok çok erkenArkadaslar bugun transfer gunu ile birlikte 7.gunum pazartesi olmustum dueamiyorum ya test yapasim var cok deliricem :)
Bana 10 Haziran’da gitmem söylendi. Hem kese hem kalp atışını duymak için dediler. Ama acaba önceden gidip keseyi görmeli miyim dedim. Haber ver bizedeeeeYarın gidicem doktora ultrason için gün gerçek kız bu hafta görürüz dedi. Valla ben gördüğüm topicte dolaşıyorum senin ne zmn bebiş görme gunu
Benim 5. Gün embriyosu 5. Gün idrarda çıktı canım zaten çoğu kişinin çıktı 5. Gün olanlar ama 3. Gün ise çok çok erken
Biliyorum erken aslinda esimde kiziyo ama bekleyen arkdslari ornek almam yaramaz bi cocuk gibi davranmamam lazim sanirim")
Bayramdan sonra ya işte bana da tüp bebek kliniği 10 hazirani verdi buradaki doktorum bu hafta görürüz diyor hatta diyorum ya estrofemi diyo kalp atışlarını duyunca bırak bir an önce duymak istiyo tehlikeli diyo bilmiyorum kime guvencemBana 10 Haziran’da gitmem söylendi. Hem kese hem kalp atışını duymak için dediler. Ama acaba önceden gidip keseyi görmeli miyim dedim. Haber ver bizedeeee
Önce normal testle yaptım gölge gibi çıktı fotoda görünmüyordu düşün sonra erken test yaptım net göründü. Kafayı yicektim ben öğreneyim artık diye negatifse de hazirdim o belirsizlik bence daha kotu. Bel ağrısı çok olmuştu bende yanma gibi kasiklarim da arada evet herkesin ayriymis zaten şuan mesela çok rahatım hiç bsy hissetmiyorum bu da korkutuyoBenimde 5. Gün embriyosu bugün 5. Günüm ama korkudan yapamadım senin yaptıgın erken gebelik testimiydi canım yoksa normalmi. Bide hiç kasık agrın falan oldumu benim ara ara baya yokluyor
Hayır bence o ilaç belirtisi değil ya direk gebelik belirtisi. Kaçıncı günden itibaren belirhinleşti canm sen ki. Dikkat ettin mi
Hayırlısıyla kucağınada alırsın inş cnm, bende yarın son bi kontrole gidicem Dr a, sanırım benimde salı olucak transfer, yarın kesinleşir, beraber takip edelimYarın transfer günüm inşallah bir aksilik olmazsa ☺
cevabin icin cok tesekkur ederim canim simdi hamileyim ama bu bebek Allahin izniyle dogsada hic korunmamayi dudunuyorum evliligin 6. yilinda anne olabilecegim ancak ileriki yaslara kalsin istemiyorum zamqn hep aleyhe isliyorCanım git başka bir hastanede tekrar baktır yanlış olma ihtimali de var. Ben de bir yıl önce baktırdım 1.29du bu yıl tekrar baktırdım 2.86 . Hiç moralini bozma her ay yumurtaların oluşuyorsa takılma. Ben o geçen bir yılda kendimi tükettim tekrar batırmanda fayda var
Canım iki gündür baş ağrısından giremiyorum topige deli gibi evde başımda patates sarılı tulbentle dolaşıyorum. Ben bu aksam iğnemi olup genel kan tahlili yaptircam hani karaciger enzimlerim yüksekti ya düşmüş mu ne durumda yarın bütün sonuçlarla gitcem bakalım doktora gorcek mi keseyi tahlillere ne dicek artık herşey yarın belli olacakDünürleeeer konuşmalara yetişemiyorum. Ne yaptınız keseyi görmeye ne zaman gidiyorsunuz . Dahil olduğunuz başka topic var mı burdan başka. Kendimle eş değer durumda olan bi siz varsınızzz
Bende yarın gitcem bakalım. Ne zaman gorcek gün vercek miYarın gidicem doktora ultrason için gün gerçek kız bu hafta görürüz dedi. Valla ben gördüğüm topicte dolaşıyorum senin ne zmn bebiş görme gunu
Önce normal testle yaptım gölge gibi çıktı fotoda görünmüyordu düşün sonra erken test yaptım net göründü. Kafayı yicektim ben öğreneyim artık diye negatifse de hazirdim o belirsizlik bence daha kotu. Bel ağrısı çok olmuştu bende yanma gibi kasiklarim da arada evet herkesin ayriymis zaten şuan mesela çok rahatım hiç bsy hissetmiyorum bu da korkutuyo