Beklemeye karar verdm ama zor olcak valla forumda biri yapsin ayni gun aliyorum testitransfer gununu saymazsan 6. gun erken gibi gibi ama heyecanlisin tabi
Ewet ne yazik kiYa kızlar sizde de acayip bi şişlik var mı midenizde
Ayy tabi canım kaçıncı gündesin kaç embriyo olduHayırlısıyla kucağınada alırsın inş cnm, bende yarın son bi kontrole gidicem Dr a, sanırım benimde salı olucak transfer, yarın kesinleşir, beraber takip edelim
Ayyy o zaman yapsam ki ya kuzu benmde 2 transfer 5.gun embriyosu ben dayanamayip esimi nobetci eczaneye gonderirim gibi :)Benim 5. Gün embriyosu 5. Gün idrarda çıktı canım zaten çoğu kişinin çıktı 5. Gün olanlar ama 3. Gün ise çok çok erken
Yasin kac canim ilk denememydi ins sagsalim kucagina alirsin ya dunyanin en guzel duygusu ins hepimiz tadarizcevabin icin cok tesekkur ederim canim simdi hamileyim ama bu bebek Allahin izniyle dogsada hic korunmamayi dudunuyorum evliligin 6. yilinda anne olabilecegim ancak ileriki yaslara kalsin istemiyorum zamqn hep aleyhe isliyor
haklisim tekrar baktirmakta fayda var sagol cnm
Benim göbeğimde varYa kızlar sizde de acayip bi şişlik var mı midenizde
Beklemeye karar verdm ama zor olcak valla forumda biri yapsin ayni gun aliyorum testi
ay benim hiç bilgim yok ama lütfen telaşlanma hemen negatif düşünme seni rahatlatacaksa bir test yapsan iyi olacak ya da doktora ulaşsan?Kizlar acil durumbiliyosunuz benim bugun transferimin 6 .gunu ve kahverengi lekeler oldu az once eldivenle progestani yerlestirirkende kahverengi bi kac damla gibi geldi eldivene. Ayrica hef zaman agriyan karnm ve belim bugun agrimiyordu bende suan cok korkmus durumdayim. Bu arada regl gunume gore de hesap edemiyorum. Tupbebek tedavisinden once 15 mart ve 5 nisan olmak uzere 2 kere lucrin depot menopoz ignesi vurmuslardi endometriozisten dolayi ameliyttan sonra igneyle regliyi kesip dinlendirmislerdi beni ve hic regl olmadan tedaviye baslamistim ve suan tirtir titriyorum bilgisi olan var mi bu konuyla ilgili
Sanirim test yapmam lazim cunku bu korku daha kotu ya olumlu ya olumsuz suan tek ihtiyacim olan bu lekelenme fln korkuttuyo sdc sonucu bilmek aptal oldum iyice neyse bilmek istiyorum artk alicam yapicam bitanem haber veririm sizedeay benim hiç bilgim yok ama lütfen telaşlanma hemen negatif düşünme seni rahatlatacaksa bir test yapsan iyi olacak ya da doktora ulaşsan?
Mutlu haberi alirsin insallah hayırlısıyla canim.Birbirimize dua edelim kizlarMerhaba Cuma gunu 3.gün embriyosu a kalite 2 embriyo konuldu bugun 2 günüm 3.cü tedavim İzmir irenbe tüp bebek ümit inceboz doktorum 4 haziran test günüm şuanlık bir belirti yok dua edelim arkadaslarım
ben vuruyorum göbek deliği hizasına sağ ve sol hiza 4 parmak mesafe en uygun yer. yağlı kısımlara vur ki damara denk gelmesin tedavide en sevmediğim şey birinci progestan fitil ikinci oksapar iğneKızlar oksapar iğne vurulan var mı ? Gobek deliği hızasında bi yere mi vuruyosunuz ,yoksa gobek delıgının alt tarag caprazlarına mı ?
tamam ben pc başındayım zaten güzel haberlerin olsun inşallahSanirim test yapmam lazim cunku bu korku daha kotu ya olumlu ya olumsuz suan tek ihtiyacim olan bu lekelenme fln korkuttuyo sdc sonucu bilmek aptal oldum iyice neyse bilmek istiyorum artk alicam yapicam bitanem haber veririm sizede
.Benim de 5.gun embriyosu bugün 6.günüm transfer günüyle beraber.Belirti yaşayan arkadaşlar bilgi verebilir mi
Gobek deliği civarında yag yok ,biraz altında daha cok yag var ,bebege gemez demiben vuruyorum göbek deliği hizasına sağ ve sol hiza 4 parmak mesafe en uygun yer. yağlı kısımlara vur ki damara denk gelmesin tedavide en sevmediğim şey birinci progestan fitil ikinci oksapar iğne
Benim bir ay önce 2 tane a kalite 5 gün embriyosu donduruldu, Allah nasip ederse bu ay transfer olucakAyy tabi canım kaçıncı gündesin kaç embriyo oldu ☺
Canım tam yerleşme günlerindesin. Implatasyon kanaması olabilir mi ? Panik olma. Kişiye göre değişmekle birlikte bazılarında biraz çok olabilirmişte. Doktorunu ara ya da. Regl olup olamayacağını bilir. Benim iğneler olurken çok ağrım olmuştu yine regl olacak gibi. Doktora söyledim. Öyle bir şey pek mümkün değil şu zaman için demişti. Bir sor bence. Ya da çikolata kisti mi dediğin şey. O kanamış olabilir mi ? En güzeli panik olma test de önemli değil doktoru ara.Kizlar acil durumbiliyosunuz benim bugun transferimin 6 .gunu ve kahverengi lekeler oldu az once eldivenle progestani yerlestirirkende kahverengi bi kac damla gibi geldi eldivene. Ayrica hef zaman agriyan karnm ve belim bugun agrimiyordu bende suan cok korkmus durumdayim. Bu arada regl gunume gore de hesap edemiyorum. Tupbebek tedavisinden once 15 mart ve 5 nisan olmak uzere 2 kere lucrin depot menopoz ignesi vurmuslardi endometriozisten dolayi ameliyttan sonra igneyle regliyi kesip dinlendirmislerdi beni ve hic regl olmadan tedaviye baslamistim ve suan tirtir titriyorum bilgisi olan var mi bu konuyla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?