Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Yasin kac canim ilk denememydi ins sagsalim kucagina alirsin ya dunyanin en guzel duygusu ins hepimiz tadariz

Kizlar acil durum biliyosunuz benim bugun transferimin 6 .gunu ve kahverengi lekeler oldu az once eldivenle progestani yerlestirirkende kahverengi bi kac damla gibi geldi eldivene. Ayrica hef zaman agriyan karnm ve belim bugun agrimiyordu bende suan cok korkmus durumdayim. Bu arada regl gunume gore de hesap edemiyorum. Tupbebek tedavisinden once 15 mart ve 5 nisan olmak uzere 2 kere lucrin depot menopoz ignesi vurmuslardi endometriozisten dolayi ameliyttan sonra igneyle regliyi kesip dinlendirmislerdi beni ve hic regl olmadan tedaviye baslamistim ve suan tirtir titriyorum bilgisi olan var mi bu konuyla ilgili

ay benim hiç bilgim yok ama lütfen telaşlanma hemen negatif düşünme seni rahatlatacaksa bir test yapsan iyi olacak ya da doktora ulaşsan?

Kızlar oksapar iğne vurulan var mı ? Gobek deliği hızasında bi yere mi vuruyosunuz ,yoksa gobek delıgının alt tarag caprazlarına mı ?

ay benim hiç bilgim yok ama lütfen telaşlanma hemen negatif düşünme seni rahatlatacaksa bir test yapsan iyi olacak ya da doktora ulaşsan?
Sanirim test yapmam lazim cunku bu korku daha kotu ya olumlu ya olumsuz suan tek ihtiyacim olan bu lekelenme fln korkuttuyo sdc sonucu bilmek aptal oldum iyice neyse bilmek istiyorum artk alicam yapicam bitanem haber veririm sizede

.Benim de 5.gun embriyosu bugün 6.günüm transfer günüyle beraber.Belirti yaşayan arkadaşlar bilgi verebilir mi

Kızlar oksapar iğne vurulan var mı ? Gobek deliği hızasında bi yere mi vuruyosunuz ,yoksa gobek delıgının alt tarag caprazlarına mı ?
ben vuruyorum göbek deliği hizasına sağ ve sol hiza 4 parmak mesafe en uygun yer. yağlı kısımlara vur ki damara denk gelmesin tedavide en sevmediğim şey birinci progestan fitil ikinci oksapar iğne

Sanirim test yapmam lazim cunku bu korku daha kotu ya olumlu ya olumsuz suan tek ihtiyacim olan bu lekelenme fln korkuttuyo sdc sonucu bilmek aptal oldum iyice neyse bilmek istiyorum artk alicam yapicam bitanem haber veririm sizede
tamam ben pc başındayım zaten güzel haberlerin olsun inşallah

.Benim de 5.gun embriyosu bugün 6.günüm transfer günüyle beraber.Belirti yaşayan arkadaşlar bilgi verebilir mi

ağrı şişkinlik ve gaz gibi belirtiler var ama bunlar bildiğim kadarıyla ilaçların yan etkileri hamişler belirtilerini yazarsa sevinirim.

ben vuruyorum göbek deliği hizasına sağ ve sol hiza 4 parmak mesafe en uygun yer. yağlı kısımlara vur ki damara denk gelmesin tedavide en sevmediğim şey birinci progestan fitil ikinci oksapar iğne
Gobek deliği civarında yag yok ,biraz altında daha cok yag var ,bebege gemez demi sorma sorma ,sen de pıhtılaşma var mı ,yoksa nolur nolmaz diye mi verdi

Canım tam yerleşme günlerindesin. Implatasyon kanaması olabilir mi ? Panik olma. Kişiye göre değişmekle birlikte bazılarında biraz çok olabilirmişte. Doktorunu ara ya da. Regl olup olamayacağını bilir. Benim iğneler olurken çok ağrım olmuştu yine regl olacak gibi. Doktora söyledim. Öyle bir şey pek mümkün değil şu zaman için demişti. Bir sor bence. Ya da çikolata kisti mi dediğin şey. O kanamış olabilir mi ? En güzeli panik olma test de önemli değil doktoru ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…