Amiin canım amin inşallah.Üşütmemek adına baya çaba sarfettim. Var biraz akıntı. Günde 4 defa fitil var ona bağladım biraz ama ateşim yok bir de devamlı ağrı olur diye düşünüyorum enfeksiyonda. Decort hap kullandın mı canım . Kortizonlu imiş ve bağışıklığı da baskılıyormuş. O mu acaba diyorum etken. Çok haklısın bir sürü ilaç bir sürü iğne hormon işlem. Vücudumuz ne yapsıncanım muhtemelen üşüttün. ama ilaçlarda şişkinlik yapabilir. ohss olacagını bende düşünmüyorum.enfeksiyon oluncada akıntın olur . var mı akıntı?e bir sürü normal dısı ılac alınca normal dısı etkılerı oluyor haliyle endişeeleniyor ınsan. ama sakin ol. hepsi gececek bebiş sana tutunacak ınsallah :)
Hadi inşallah 5.gün embriyosu tekmi koyarlar çiftmi acabakolaylıkla bebisini al gel canim
Bol bol kuruyemiş götürüyorum yağlı oluyor onlar. Yemeklerde de oluyor illa. Çok tuz tüketmem genelde ama. Yine de hareketsiz yaşam. 7 gün alıcan dedi doktor. 7 günde 8 kilo alan okudumaaa kortizonluysa sebep arama :) yaglı ve tuzlu yersen kıla alırsın hemen. o ılacı aldıgın surece yagdan ve tuzdan uzak durmalısın :)
Bendede var o fitil kullanınca bide garip pütürlü bişey yapışkanKizlar selamm. Sabah kalktigimda beyaz akintim oluyor sizde de varmi progestan fitildenmi acaba yada benim adet olmadan once ki belitilerimden
4 adet olan crınone jel mi canım ?Amiin canım amin inşallah.Üşütmemek adına baya çaba sarfettim. Var biraz akıntı. Günde 4 defa fitil var ona bağladım biraz ama ateşim yok bir de devamlı ağrı olur diye düşünüyorum enfeksiyonda. Decort hap kullandın mı canım . Kortizonlu imiş ve bağışıklığı da baskılıyormuş. O mu acaba diyorum etken. Çok haklısın bir sürü ilaç bir sürü iğne hormon işlem. Vücudumuz ne yapsın
decort kullanmadım ama prednol ıgne kullandım. oda bagısıklıgı baskılayıp tutunmayı kolaylastırıyormus. oda kortizon içeriyordu. yaga ve tuza dıkkat et demıstı eczacı dıkkat ettım ve kılo almadı o surecte.. inşallah su zorlu bekleyıs bır an once gecsın. kese ve kalp gorunsun canımAmiin canım amin inşallah.Üşütmemek adına baya çaba sarfettim. Var biraz akıntı. Günde 4 defa fitil var ona bağladım biraz ama ateşim yok bir de devamlı ağrı olur diye düşünüyorum enfeksiyonda. Decort hap kullandın mı canım . Kortizonlu imiş ve bağışıklığı da baskılıyormuş. O mu acaba diyorum etken. Çok haklısın bir sürü ilaç bir sürü iğne hormon işlem. Vücudumuz ne yapsın
Karnında yumurtalıklarında acı varmı benimkiler biraz fazla büyümüş hala hareket ederken acıyo çok şükür su toplamamış dedi doktorAhh canım Allah razı olsun senden. Kendimi yedimBugün hiç olmadı ama 3 aylık gibi bir göbüş var :) Tartıda da almışım baya. Ay dedim şu ohss mi ne mi yaptı bu. Gerçi benim durumumdakilerde çok nadir bir şey de. Enfeksiyon mu kaptım gidip tahlil mi versem filan kuruyorum 2 gündür. Çoook sağ ol
Inşallah canım ya valla Allah razı olsun sendendecort kullanmadım ama prednol ıgne kullandım. oda bagısıklıgı baskılayıp tutunmayı kolaylastırıyormus. oda kortizon içeriyordu. yaga ve tuza dıkkat et demıstı eczacı dıkkat ettım ve kılo almadı o surecte.. inşallah su zorlu bekleyıs bır an once gecsın. kese ve kalp gorunsun canım
oooo cokmus yaaa. kuzum kuruyemısı sınırlandırmalısın bence . şöyleki gunluk ıhtyacınıı bır avuctan karsılayabılıyorsun. fazlasıda depolanmıyor.Bol bol kuruyemiş götürüyorum yağlı oluyor onlar. Yemeklerde de oluyor illa. Çok tuz tüketmem genelde ama. Yine de hareketsiz yaşam. 7 gün alıcan dedi doktor. 7 günde 8 kilo alan okudumAllah ım sen koru
Doktora yada hemşireye bilgi ver bencekızlar ya bugun ıgnelerde 6 . gunum. ama kahverengı leke geldı aynı zamanda yumurtlama akıntısı olur ya şeffaf ıste o da şeffaf ama kahverengıye donuk. normal mi acaba? ıgne surecınde kahverengı lekeler sızde de olmus muydu. ?
İğnelerde şeffaf akıntım oldu ama kahverengi lekelenmem olmadı benim canım...kızlar ya bugun ıgnelerde 6 . gunum. ama kahverengı leke geldı aynı zamanda yumurtlama akıntısı olur ya şeffaf ıste o da şeffaf ama kahverengıye donuk. normal mi acaba? ıgne surecınde kahverengı lekeler sızde de olmus muydu. ?
yarın kontrole gıdıcem o zaman soylemeyıı dusunuyorum . sen ne asamadsın?Doktora yada hemşireye bilgi ver bence
Bugünden itibaren dikkat edeyimoooo cokmus yaaa. kuzum kuruyemısı sınırlandırmalısın bence . şöyleki gunluk ıhtyacınıı bır avuctan karsılayabılıyorsun. fazlasıda depolanmıyor.
Acıdan ziyade sancım oldu bütün alt bölgemde böbrekler de dahilKarnında yumurtalıklarında acı varmı benimkiler biraz fazla büyümüş hala hareket ederken acıyo çok şükür su toplamamış dedi doktor
Yok progestan hap ama fitil şeklinde kullanıyorum. Lânet şey gitmiyor biraz suyla ıslatıyorum o da bir etkendir belki4 adet olan crınone jel mi canım ?
Hayır bence o ilaç belirtisi değil yaInsallah canimgöğüs damarlarim baya belirgin ve yeşil oldu, belirti olarak okumustum birkaç kişide ama ilaclardan da olabilir tabi
Sanada canım benimde her ayağa kalktığımda başka yerim ağrıyo daha transfer bile olmadıAcıdan ziyade sancım oldu bütün alt bölgemde böbrekler de dahilDaha çok kramplar şeklinde. Doktorum büyüme yönünde bir yorum yapmadı ben de canım. Geçmiş olsun bu arada
Yarın transfer günüm inşallah bir aksilik olmazsayarın kontrole gıdıcem o zaman soylemeyıı dusunuyorum . sen ne asamadsın?
Progestanı hap olarakmı kullanıyosun ben fitil hemde sabah 2-akşam2Yok progestan hap ama fitil şeklinde kullanıyorum. Lânet şey gitmiyor biraz suyla ıslatıyorum o da bir etkendir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?