• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Dün şiddetli ağrı ve kramplarım oldu. Bugün aşırı aşırı bir şişkinlik ve iki gündür de dediğin durum var. Belirti değil de Allah korusun kötü şeyler geliyor aklıma :KK43: Ben evden henüz çıkmadım. Bugün nasipse. Ne giysem diyorum bu göbekle 3 aylık gibiyim 😬 Senin kaçıncı günün canım ?
Kilyacım al benden de o kadar, sabah aynada farkettim bu benim olamaz diye bir baktım baya baya göbek yapmışım ilaçlardan şişiyoruz galiba

Kilyacım al benden de o kadar, sabah aynada farkettim bu benim olamaz diye bir baktım baya baya göbek yapmışım ilaçlardan şişiyoruz galiba
Canım malesef... Şu çektiklerimize değer inşallah. İlaçları delik deşik ettim araştıra araştıra 🤣 şu 7 gün süreli kötü bir ilaç. Bir an önce 7 gün geçsin 😬

Ay evet mayıs ya 😂😂😂aklımız gitcek bu gidişle Allah korusun😂
Bugun butun gun aklimda olanlar 1 gebelik testi 2 yere egilip kalkiyorum bisi olmusmudur acaba 3 neden bugun hic agrim yok 4 bebisler iyimidir 5 bebisler iyimidir 6 bebisler iyimidir .....

Kizz olursa benim veririm 😋😋 sen naptın canım son durum ne takip edemiyorum kaç gundur
Ay sen beni olduruceksin x dünür :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Dünürleeeer 😂 konuşmalara yetişemiyorum. Ne yaptınız keseyi görmeye ne zaman gidiyorsunuz . Dahil olduğunuz başka topic var mı burdan başka. Kendimle eş değer durumda olan bi siz varsınızzz

Back