• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kizlar gunaydinnn, ay sabah sabah icime kurt düştü nasıl yaptım böyle biseyi bilmiorum ama dalgınlığıma geldi dün akşam ben 1 bardak çay içtim ve salak gibi zararlı olabileceği şimdi aklıma geldi offffffff yaaaa
Canim ya dur sakin ol benim doktorum acik caya izin verdi hatya ben smdi kahvaltidayim ikinci limonlu cayimi iciyorim cay 3 bardaga kdr acik bisekilde ictigin surece cok etkilemez asil olan kahve . O yuzden korkma bebisinin tutuncagi varsa cay onu engelleyemez

hahah ben de bol bol ruya goruyorum sabah kendime hatirlatmazsam unutuyorum gidiyor ilaclarin yan etkileri arasinda ruya gordurur var mi acaba🤪

ben de sabah kalktim ignemi vurdurdum ordan pazara gittim alisveris yaptim taze sebze meyve icim aciliyor cayyolu pazarinda valla💃🏼💃🏼💃🏼
Bende bugün pazara olmasa da çıkayım diyorum. Belki sinemaya. Var mı vizyonda iyi film acaba 🤔 Benim bir ilacım baya kilo yapıyormuş 😳 yiyip yiyip yatıyorum zaten 🙀 azıcıkta olsa hareket etmek gerek.

Bende bugün pazara olmasa da çıkayım diyorum. Belki sinemaya. Var mı vizyonda iyi film acaba 🤔 Benim bir ilacım baya kilo yapıyormuş 😳 yiyip yiyip yatıyorum zaten 🙀 azıcıkta olsa hareket etmek gerek.
Hangi ilacmis o canim merakettim bende cok sistimde :). Ben dun vizyona baktm guzel gilm yoktu awm gezip alisveris yaptim bugunde kahvaltiya geldim artk daha cok normal hayatima dondum sende ecik gez bi kendine gel eminim cok iyi gelecektir

Hangi ilacmis o canim merakettim bende cok sistimde :). Ben dun vizyona baktm guzel gilm yoktu awm gezip alisveris yaptim bugunde kahvaltiya geldim artk daha cok normal hayatima dondum sende ecik gez bi kendine gel eminim cok iyi gelecektir
Decort diye bir hap. 7 gün süreli verdi doktor. Ancak baya yan etkili. Yorumlar da en çok aşırı kilo alımı şikayeti okudum. Zaten hormonlardan var şişkinlik. Bende baktım az önce Alaaddin filmine karar kıldım seansı uygun değildi sabah saatleri sevmem ama olsun dedim. Will Smith oynuyor diye sırf. Alışverişte yorarım diye kendimi uzak duruyorum. Kahve delisi olarak kendime işkence yapıp bir yerlere oturmak da istemiyorum 😔 Bir de sizde var mı bilmiyorum aşırı ürkek oldum. Her şeyden korkuyorum. 2 defa eşime çıkıştım. Yan odadan seslendi ben hopladım yerimde. Ust kattan bir sey düşürüyorlar korkuyorum filan. Saçma bir durumdayım 😑

Kızlar bugun içime acaip bir test yapma istegi düştü ,21 nisanda transfer oldum bugun 5.gun ,cıkar mı ki ? Erken mi

Merhaba Cuma gunu 3.gün embriyosu a kalite 2 embriyo konuldu bugun 2 günüm 3.cü tedavim İzmir irenbe tüp bebek ümit inceboz doktorum 4 haziran test günüm şuanlık bir belirti yok dua edelim arkadaslarım
Heyecanli bekleyişe hoşşşgeldin dilech, benimde çarşamba günü tavmergende transferim yapıldı, guzel haberlerle buluşalım insallahhhh🙏🙏🙏

Kızlar bugun içime acaip bir test yapma istegi düştü ,21 nisanda transfer oldum bugun 5.gun ,cıkar mı ki ? Erken mi
🤭🤭🤭 21 mayıs demi tatlım o, ah bizdeki bu heyecan nolcak böyle 😊😊 bence erken canım beta hiç 8.günden sonra salgilaniormuş sen bilirsin ama negatifti görüp modun düşmesin az daha sabır

Merhaba Cuma gunu 3.gün embriyosu a kalite 2 embriyo konuldu bugun 2 günüm 3.cü tedavim İzmir irenbe tüp bebek ümit inceboz doktorum 4 haziran test günüm şuanlık bir belirti yok dua edelim arkadaslarım
guzel haberlerin gelsin insallah🙏🏻

Yarın 12:30 da transferim var çok heyecanlıyımmm ve test yapmayı nasıl bekleyeceğim merak konusu 😱
buraya yaz bol bol bu sekilde gecer hayirlisi olsun😊

John Wick 2 gelecekti geldi mi acaba ben de biraz netflix takildim bugun teze oturayim en iyisi

ohh cok iyi

Decort diye bir hap. 7 gün süreli verdi doktor. Ancak baya yan etkili. Yorumlar da en çok aşırı kilo alımı şikayeti okudum. Zaten hormonlardan var şişkinlik. Bende baktım az önce Alaaddin filmine karar kıldım seansı uygun değildi sabah saatleri sevmem ama olsun dedim. Will Smith oynuyor diye sırf. Alışverişte yorarım diye kendimi uzak duruyorum. Kahve delisi olarak kendime işkence yapıp bir yerlere oturmak da istemiyorum 😔 Bir de sizde var mı bilmiyorum aşırı ürkek oldum. Her şeyden korkuyorum. 2 defa eşime çıkıştım. Yan odadan seslendi ben hopladım yerimde. Ust kattan bir sey düşürüyorlar korkuyorum filan. Saçma bir durumdayım 😑
ankarada kahve festivali basladi dun eski ben olsa her standdan birer bardak icer😂😂

Canim ya dur sakin ol benim doktorum acik caya izin verdi hatya ben smdi kahvaltidayim ikinci limonlu cayimi iciyorim cay 3 bardaga kdr acik bisekilde ictigin surece cok etkilemez asil olan kahve . O yuzden korkma bebisinin tutuncagi varsa cay onu engelleyemez
Ay inşallah canım nasıl korktum, kahve içmiorum ama çayı hiç önemsememiştim aklıma bile gelmedi zarar verebileceği, sabah uyanınca içime ateş düştü sanki ayyyyyy ben naptın diye dolandim🤭🤭🤭 bu uğurda sigarayi birakmisken cay yuzunden zarar gelme ihtimaline uzuldum, çok şükür içimi rahatlattiniz, paranoyak oldum iyice Allahım sen bize rahatlık ver ✌✌

Kilyacım bizim film 7 haziranda gösterime girecek " O Bebek Buraya Gelecek " ✌✌✌ çekimleri bile heyecan verici, Allahin izniyle izlemesi muhteşem olacak 🤭🤭

guzel haberlerin gelsin insallah🙏🏻

buraya yaz bol bol bu sekilde gecer hayirlisi olsun😊

John Wick 2 gelecekti geldi mi acaba ben de biraz netflix takildim bugun teze oturayim en iyisi

ohh cok iyi

ankarada kahve festivali basladi dun eski ben olsa her standdan birer bardak icer😂😂
John wick gelmişti sanırım yanlış görmediysem 😁 ya az önce tartıldım 2 kilo almışım 2 gün önceye göre. Korkuyorumm 😖 ay ben nickname mi korkaktavuk mu yapsam. Her şeyden korkuyorum 🤣

Canlarim 12.gün değerim 436 cıktı. Çok sukur katlanmış. Yalnız iznim bitti ise basladim dün. Ve yoruluyorum sanırım. Farenjit oldum boğazım agriyo. Işten çıkmayı düşünüyorum ve en azindan kese ve kalp atışını duyup öyle cikayim işten diyorum. Ah Kizlar pozitif görmekle bitmiyo koşturmaca sizler nasilsiniz
Çok güzel maşallah ne güzel ilerliyor darısı bizim kan testlerimize inşallah

Aaa hangidi bende 2 kilo vermisim:) esim sabah kalkti kahvaltiyi kendisi hazirladi ben yemiuormusum :)))

Aaa hangidi bende 2 kilo vermisim:) esim sabah kalkti kahvaltiyi kendisi hazirladi ben yemiuormusum :)))
Dekort diye bir hap canım. En yaygın şikayet kilo yapması. 2 kilo almış görünüyorum 😭 ohh oh yiyip yiyip yatıyorum ben şimdi ilaca da çok yüklenmeyeyim 🤭😁 abur cuburu da kestim ama ne yapsam ki. Ekmek desem o da çok değil. Bu kuruyemişler aldırıyor sanki. Abartıyor muyum ki 🙄

Back