• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kizlar selamm. Sabah kalktigimda beyaz akintim oluyor sizde de varmi progestan fitildenmi acaba yada benim adet olmadan once ki belitilerimden :KK43:
Kaderallacim ben de progestan fitil kullanıyorum ama akıntı şeklinde deil de erimiş fitil görüyorum çamaşırımda, inşallah hamilelik akintisidir

Merhaba kizlar, yarin test günüm içimde değişik duygular. Eşim evde test yapmayalim dedigi için test yapmaktan vazgectim. Artik iyisiyle kötüsüyle yarın öğrenicez hakkimizda hayirlisi 😊

Umarım güzel haberlerle gelirsin canım. Benim eşimde evde test yapmamı istemiyor ama önceden bilmek mi daha iyi orda kan sonucunu görünce şok yaşamak istemiyorum hiç 😕

Umarım güzel haberlerle gelirsin canım. Benim eşimde evde test yapmamı istemiyor ama önceden bilmek mi daha iyi orda kan sonucunu görünce şok yaşamak istemiyorum hiç 😕

Aynen negatifse, kendimi hazirlamis olurum diyorum.Esim de diyor ki ya evde negatif cikarsa, kendini yer bitirirsin kan verene kadar

Merhaba kizlar, yarin test günüm içimde değişik duygular. Eşim evde test yapmayalim dedigi için test yapmaktan vazgectim. Artik iyisiyle kötüsüyle yarın öğrenicez hakkimizda hayirlisi 😊
Inş hayırlı haberlerle gel canim. 12 gün sabretmişsin ne güzel. Sonuda hayırlı olsun.

Insallah ya :KK43: hicbir belirti aramiyorum dun bayagida floryaya gidip yurudum ama regl olup negatif haberi almayalim :KK43:
Dün şiddetli ağrı ve kramplarım oldu. Bugün aşırı aşırı bir şişkinlik ve iki gündür de dediğin durum var. Belirti değil de Allah korusun kötü şeyler geliyor aklıma :( Ben evden henüz çıkmadım. Bugün nasipse. Ne giysem diyorum bu göbekle 3 aylık gibiyim 😬 Senin kaçıncı günün canım ?

Müthiş bir şancı girdi. İki büklüm oldum. Kasıklarım belim kopacak gibi. Sanki parçalanıyor. Çok korkuyorum. İğne yapana kadar bir şeyim yoktu. Onunla mı alakalı yoksa tesadüf mü bilmiyorum. Sordum hemşireye iğne yapmaz dedi ama. Mahvediyor bu kramplar
canım gonapeptyl hcg salgılıyo. oncekı tedavımde doktor trasferden 3 gun sonraydı sanırım vur demıstı. vucut hcg yı gorunce hamıleyım sanıp devam ettırıyormus. bı nevı kandırmaca :)) korkma gecer o kramplar. ayaklarını sıcak tut

canım gonapeptyl hcg salgılıyo. oncekı tedavımde doktor trasferden 3 gun sonraydı sanırım vur demıstı. vucut hcg yı gorunce hamıleyım sanıp devam ettırıyormus. bı nevı kandırmaca :)) korkma gecer o kramplar. ayaklarını sıcak tut
Ahh canım Allah razı olsun senden. Kendimi yedim :( Bugün hiç olmadı ama 3 aylık gibi bir göbüş var :) Tartıda da almışım baya. Ay dedim şu ohss mi ne mi yaptı bu. Gerçi benim durumumdakilerde çok nadir bir şey de. Enfeksiyon mu kaptım gidip tahlil mi versem filan kuruyorum 2 gündür. Çoook sağ ol 💕

Dün şiddetli ağrı ve kramplarım oldu. Bugün aşırı aşırı bir şişkinlik ve iki gündür de dediğin durum var. Belirti değil de Allah korusun kötü şeyler geliyor aklıma :( Ben evden henüz çıkmadım. Bugün nasipse. Ne giysem diyorum bu göbekle 3 aylık gibiyim 😬 Senin kaçıncı günün canım ?
Cuma gunu transfer oldum canim 11.30 da. Bugun 3.gunum sanirim :) benimde 2 gun cok sisti karnim ama dun yuruyus yapinca bugun normal boyutlarina donmeye basladi

Ahh canım Allah razı olsun senden. Kendimi yedim :KK43: Bugün hiç olmadı ama 3 aylık gibi bir göbüş var :) Tartıda da almışım baya. Ay dedim şu ohss mi ne mi yaptı bu. Gerçi benim durumumdakilerde çok nadir bir şey de. Enfeksiyon mu kaptım gidip tahlil mi versem filan kuruyorum 2 gündür. Çoook sağ ol 💕
canım muhtemelen üşüttün. ama ilaçlarda şişkinlik yapabilir. ohss olacagını bende düşünmüyorum.enfeksiyon oluncada akıntın olur . var mı akıntı?e bir sürü normal dısı ılac alınca normal dısı etkılerı oluyor haliyle endişeeleniyor ınsan. ama sakin ol. hepsi gececek bebiş sana tutunacak ınsallah :)

Cuma gunu transfer oldum canim 11.30 da. Bugun 3.gunum sanirim :) benimde 2 gun cok sisti karnim ama dun yuruyus yapinca bugun normal boyutlarina donmeye basladi
Benimde Perşembe :) Kullandığım ilaç kortizonlu ona bağlıyorum. Vücudum manyak oldu 🤯 Kullanmadığım ilaç kalmadı resmen.

Benimde Perşembe :) Kullandığım ilaç kortizonlu ona bağlıyorum. Vücudum manyak oldu 🤯 Kullanmadığım ilaç kalmadı resmen.
aaa kortizonluysa sebep arama :) yaglı ve tuzlu yersen kıla alırsın hemen. o ılacı aldıgın surece yagdan ve tuzdan uzak durmalısın :)

Back